VIDEO - SPORT

luni, 11 ianuarie 2010

Revine Granitul Albeştii de Muscel?

Retrasă din Campionatul Judeţean - Seria Nord cu 3 etape înainte de sfârşitul turului, pentru Gloria Berevoeşti s-a găsit, se pare, rapid formaţie înlocuitoare.
Astfel, cu implicarea administraţiei locale din comuna Albeştii de Muscel, s-a ajuns la un acord cu un sponsor şi s-a hotărât reînfiinţarea formaţiei Granitul. Conform declaraţiei viceprimarului Mihai Manta, dacă discuţiile se vor concretiza, se doreşte alcătuirea echipei numai cu jucători din localitate.

Regulamentul permite formaţiei Granitul Albeştii de Muscel să ia locul echipei din Berevoeşti, nu însă şi "zestrea" de puncte acumulată în tur, astfel că va pleca la drum cu zero puncte. Dacă se înscrie, Granitul joacă primul meci pe 21 februarie, în deplasare la Inter Coteşti.

5 comentarii:

  1. Salutare pe 2010!
    Ar fi interesant sa intre si Granitul in joc , astfel nu se mai sta , si in plus , pot si ei influenta campionatul si clasamentul .
    E normal sa se inceapa cu 0 pct , dar credca la fel de normal ar fi ca toate rezultatele lui Gloria sa fie sterse, astfel clasamenul intocmit ar avea o logica. In rest , asteptam cantonamentele de iarna , care pe unde poate minunat ar fi ca echipele sa se intalneasca pana incepe returul. Apropo de retur, sa dea domnul sa fie vremea buna si sa putem juca ,caci terenurile si conditiile sunt cum sunt .........

    RăspundețiȘtergere
  2. No1, din cate stiu eu, toate rezultatele formatiei Gloria Berevoesti au fost anulate de AJF!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa ca incepe Granitu numai cu victorii pe linie...va dati seama....echipa sa gaseasca...acolo mai este problema....vom vedea

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate Bogdane, sunt anulate rezultatele, am vazut pe AJF.
    Echipa poate fi completata prin cativa dintre cei de la Berevoiesti, care au calitati, niste tineri destul de experimentati

    RăspundețiȘtergere
  5. Primul amical "tare" al anului in zona: A.S. Leresti- A.S. Rucar I .
    Interesant de vazut cum se prezinta Rucarul dupa 1 sapt de pregatire si Lerestiul( daca se strang toti)la prima intalnire pe 2010.
    Vremea va fi rece , zapada e din belsug pe teren, deci numai bine de facut efort, un meci bun de pregatire ptr ambele.
    Duminica, 24 ian, pe la pranz........

    RăspundețiȘtergere