VIDEO - SPORT

duminică, 2 mai 2010

Fotografie de grup

Fotbaliştii şi antrenorul formaţiei CS Rucăr II s-au fotografiat la finalul jocului de la Dragoslavele alături de şefii administraţiei din comună şi de câţiva apropiaţi ai echipei, convinşi că aceasta este fotografia... campionilor! După victoria la limită, 2-1 la Dragoslavele, jucătorii de la CS Rucăr II s-au distanţat la 14 puncte în fruntea clasamentului şi cred că este imposibil să mai fie prinşi din urmă!

31 de comentarii:

  1. felicitari celor de la rucar dar nu au fost mai buni ca noi chiar dak au avut 6 jucatori de la prima echipa. arbitri din nou au tras cu ei si au dat ambele goluri suspecte de ofsaid. asta este noi suntem de locul doi pe care nu are cine sa mi-l ia. bafta tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari baietilor de la CS.RUCAR2,si antrenorului lor,va meritati locul,Dragoslavele la momentul actual atata poate...bafta in continuare,,,aly dragan{10}

    RăspundețiȘtergere
  3. a doua infrangere pt Dragoslavele in retur,al doilea meci,in care nu sunt lasat sa joc,am avut ambitii deosebite pentru meciul cu Rucarul,mai ales ca trebuia sa fiu jucatorul lor,insa o persoana importanta nu m-a lasat sa plec,sh acum regret.la Dragoslavele am aratat ce am avut de aratat,insa a fost ultimul meu meci,cel cu Rucarul.Bafta Rucar,s-a cunoscut prezenta celor 6 jukatori de la prima echipa.Era cel mai bun un rezultat de egalitate,cel mai real scor,dupa ce s-a petrecut in teren,dar norocul a fost de partea voastra....aly10

    RăspundețiȘtergere
  4. cu rucarul a fost a doua infrangere pt dragoslavele, iar cu partizanul va fii ce-a de a 3-a...bafta

    RăspundețiȘtergere
  5. alex nr 5 :))4 mai 2010 la 20:10

    :))...aly mi se pare mie sau cam rogi rucarul sa ti faca o oferta?:))...numai vb ma tu de fotbal ca esti pe langa...doar impresia din imaginatia ta si din ceea ce scri aici pe blog te face fotbalist..in realitate ,pe teren,esti doar un copil firav care isi impleteste piciorusele precum o marioneta teatrala :))...

    RăspundețiȘtergere
  6. bai fraierika ala de la schitu,uite-te pe muscel,marti seara la 21:00,vezi sh tu niste fotbalistii,tiganii nu apar la tv,concluzia trage-o tu....de sus de unde vrei,hai pa bai fraierik

    RăspundețiȘtergere
  7. Aly si tiganii apar la Tv ,fie ca-s fotbalisti sau nu. Fotbalist vei fi atunci cand vei trai din ce castigi din fotbal, nu cand apari la o stire locala. Nu-ti contest calitatile de fotbalist , fiindca nu le stiu asa cum nu-i dau dreptate nici lui Alex care trebuia sa se opreasca la prima fraza comentariului sau , fara se te jigneasca, dar prea mult te ridici in slavi singur. Eu zic ca ar fi super sa lasi pe altii sa te laude , daca vor vrea sa o faca.

    RăspundețiȘtergere
  8. alex nr 5 :))5 mai 2010 la 01:05

    bah taranusule :))...ai aparut la tv?:))...bv...esti fotbalist:))...hai sa ti zic eu ceva...lauda de sine....mai departe scrie in carte...;)...si acum ca sa fac si eu ca tine...cand o sa joci tu fotbal unde am jucat eu si cand o sa apari consecutiv in editii sportive atunci sa vi la mine sa-mi spui ca tigani nu apar la tv...`concluzia` ti au traso alti ...ex no1..:))...si ca sa ma laud si eu ca na doar ca sa te oftic uitate aici mancami ai sex-appelul de gasca mica ce esti http://alexutzu69.hi5.com ..deci sunt cu cateva clase peste tine si moral..si fizic...si in stiri locale ca sa zic asa :))...nu te mai agita ca nu are rost...amandoi jucam in judeteana...asa ca mergi pe burta ca speri pesti nebunule dintre carpati care te ai nascut la munte si o sa mori le ses ...si vb lu no1...fotbalisti sunt la televizor ;)...hai te am scuipat :))...bafta..ps: nu te lua cu mine la vocabular si vrajeala;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Numai tigani scuipa !!!asta esti tu

    RăspundețiȘtergere
  10. Imagini de la meciul AS Dragoslavele - CS Rucăr II veţi putea urmări la Muscel Tv joi, 6 mai, ora 21.00

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim pentru ca ne-ati spus

    RăspundețiȘtergere
  12. Se vede clar si la tv ca a fost offside,macar sa promoveze;poate la anul e randul nostru

    RăspundețiȘtergere
  13. Bogdane,ce s-a intamplat cu contestatiile?

    RăspundețiȘtergere
  14. Cand postati meciurile din etapa viitorare??

    RăspundețiȘtergere
  15. s-a dus dq si saitu asta

    RăspundețiȘtergere
  16. O mica pauza a administratorului siteului, Bogdan Burhan. Isi va reveni sunt sigur. Pana atunci hai sa mai updatam ( aducem la zi)noi, cu rezultatele care le stim:
    Leresti - Stoenesti= 3-0 ( 0-0) evolutie bna a celor din Stoenesti in prima repriza ( a adus aminte de echipa care era acum 2-3 ani)
    Neoficial: Cotesti- Dragoslavele= 5-3

    RăspundețiȘtergere
  17. Rezultate oficiale:
    AS POENARI DE MUSCEL 0-0 AS GODENI
    AS CETATENI-a stat
    AS REAL VLADESTI 1-0 AS BALILESTI
    AS LERESTI 3-0 AS MOBILA STOENESTI
    CS RUCAR II 4-1 AS BUGHEA DE JOS
    AS INTER COTESTI 5-2 AS DRAGOSLAVELE
    AS PARTIZANUL VLADESTI 3-2 AS SCHITU GOLESTI
    AS PETROLUL HARTIESTI 1-1 AS CIMENTUL VM PRAVAT
    AS SPORTING MIHAIESTI 10-1 AS ANINOASA

    RăspundețiȘtergere
  18. Sper ca nu am gresit nici un rezultat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ms de rezultate! Scor mare la Mihaiesti, dar si rezultat bun ptr Cotesti. Daca Dragoslavele vor mai pierde un tempo doua , se strange lupta si ptr locul 2. Daca rezultatele sunt corecte , clasamnetul ar arata asa:

    Etapa 28
    1. AS Rucar 78p ( Golaveraj +99)
    2. AS Dragoslavele 61p (+62)
    3. AS Mihaesti 53p (+36)
    4. AS Leresti 52p (+26)
    5. Inter Cotesti 50p (+22)
    6. Partizanul Vl 45p (+6)
    7. AS Cetateni 40p (+9)
    2

    RăspundețiȘtergere
  20. Asa e.Avem si acasa cu Partizanul Vladesti si Mihaesti(cel mai important).Daca pierdem cu Vladesti si Mihaesti nu e de bn,era de asteptat sa ne bata Cotesti,oricum avem un golaveraj destul de bun.
    Forza Dragoslavele!!

    RăspundețiȘtergere
  21. se mai ocupa cnv de st asta

    RăspundețiȘtergere
  22. În acest week-end am fost prins cu Raliul Argeşului. Mulţumesc pentru înţelegere!

    RăspundețiȘtergere
  23. Inteleg.Pana la urma pune niste poze pe blog sau ceva filmulete.Banuiesc ca vom gasi pe Sport.Muscel ceva articole despre raliu.E vreun filmulet special de la raliu la Muscel.Tv??

    RăspundețiȘtergere
  24. Cumva pe 21 & 23 e Raliul Muscelului???Asa scrie pe saitul astora de la raliu.ca s-a anulat o etapa si a bagat-o pe asta de la Muscel.Cine stie mai multe detalii sa lase un com!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Da, pe 21 şi 23 mai la Câmpulung sunt etape de Viteză în Coastă, iar pe 22 mai (pentru cei care îi interesează) expoziţie chinologică pe stadionul din Câmpulung. Câini de toate rasele!

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumim,sper sa fie vremea buna pt raliu.

    RăspundețiȘtergere
  27. Pune si tu Bogdane etapa viitoare si clasamentul la zi sa mai avem si noi ce dezbate.
    Raliul e interesant si sunt curios daca vremea va fi buna caci in ultimii ani a fost numai ploaie

    RăspundețiȘtergere
  28. Asa e!!ar fi ceva meciuri de discutat:
    AS DRAGOSLAVELE - AS PARTIZANUL VLADESTI cel mai tare meci si interesant(mizez pe echipa noastra,Dragoslavele,chiar daca in tur ne-au batut)
    CS RUCAR II - AS INTER COTESTI,cu o echipa buna a celor de la Cotesti,dar cred ca tot Rucarul va bate;si ar fi si prestatia celor de la CIMENTUL VM PRAVAT acasa cu AS SPORTING MIHAIESTI
    Asteptam topicul cu etapa 29

    RăspundețiȘtergere