VIDEO - SPORT

miercuri, 2 iunie 2010

Etapa viitoare

Programul etapei de joi, 3 iunie (ora 18.00)MOBILA STOENESTI - AS GODENI, AS BALILESTI - AS CETATENI, PETROLUL HARTIESTI - INTER COTESTI, SPORTING MIHAIESTI - CS RUCAR II, AS POENARI DE MUSCEL - AS DRAGOSLAVELE, REAL VLADESTI - CIMENTUL VMP, AS LERESTI - AS ANINOASA.
Meciul PARTIZANUL VLADESTI - AS BUGHEA DE JOS se joacă la Aninoasa.
AS SCHITU GOLESTI - stă

7 comentarii:

  1. Azi ,cand am sunat prietenii, era deja 3-0 pentru Bradu in derbyul cu Rucarul. Din pacate sansa mare de a incununa un sezon lung si foarte bun( cred ca cel mai bun din istoria echipei)cu o calificare istorica, a fost irosita. Se pare ca puterea economica a celor din Bradu a fost net superioara. E greu ca o comuna din nordul judetului sa ajunga in liga a 3-a atata timp cat nu exista o infrastructura si bunavointa. S-a incercat la Rucar anul acesta si merita felicitari pentru asta. Singurul trofeu va fi locul 1 in liga a 5-a , ceea ce e la randu-i o performanta

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat despre etapa de maine, sper intr-un rezultat bun al Hartiestiului, altfel cele mai interesante meciuri sunt la Mihaesti si Aninoasa( Partizanul).

    RăspundețiȘtergere
  3. rucarul a luat bataie cu 3-1 si unul dintre jucatorii de la rucar a vandut meciul. ghinion mare si multa nesimtire.

    RăspundețiȘtergere
  4. BRAVO PT CEI DE LA RUCAR.PE BUNE.Din nou un meci stricat de prestatia foarte proasta a unui domn al arbitrajului romanesc.RUSINE sa le fie.Dupa parerea mea RUCARUL merita mai mult,dar din pacate nu au avut sansa.Au avut ocazii clare dar fara sa reuseasca sa marcheze.E si normal ca dupa acest scor sa apara si unele cuvinte de BLAT,VANDUT,ETC.E greu sa cred un asemenea exemplu si ma retin de la unele comentarii.Dupa parerea mea prea usor s-a acordat cartonas rosu,dar tinand cont ca RUCARUL in acele momente era la carma jocului,trebuia sa opresca cineva acele ocazii si a reusit ROBERT DUMITRU,un arbitru de divizia A.Poate ca se stia de la inceput cine va castiga.Oricum despre BRADU in afara ca au o baza noua si frumoasa nimic nou tinand cond ca mai departe au o misiune foarte grea in barajul cu cei din IONESTI-VALCEA,dar sa aiba bafta.

    RăspundețiȘtergere
  5. la cat se joaka astazi la 17:00 sau la 18:00?

    RăspundețiȘtergere
  6. Bogdan te rog frumos ne spui la ce ora se joaca etapa,ca uni zic la 17?

    RăspundețiȘtergere
  7. la 18 se joaca sigur !!!

    RăspundețiȘtergere