VIDEO - SPORT

duminică, 12 septembrie 2010

Rezultatele etapei a V-a:

AS Schitu Goleşti - AS Cetăţeni 1-1,
Partizanul Vlădeşti - Cimentul VMP 2-2,
AS Godeni - AS Bughea de Jos 1-2,
Sporting Mihăeşti - Vulturul Vultureşti 4-3,
AS Dragosalvele - AS Stoeneşti 3-1,
AS Bălileşti - Inter Coteşti 1-0 (!!!),
Viitorul Poienari de Muscel - Petrolul Hârtieşti 3-0,
Inter Aninoasa - AS Lereşti 0-2.

17 comentarii:

  1. Campionatul e lung iar ele 4-5 echipe din fata sunt apropiate valoric. Liderii se vor mai roti, asa ca azi e randul celor de la Mihaesti

    RăspundețiȘtergere
  2. Pt. Ally. Schitu ti-a indeplinit dorinta.

    RăspundețiȘtergere
  3. bine pus (!!!), nu se astepta nimeni la asa ceva, un rezultat perfect pentru noi, mai ales si egalul celor din Cetateni

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai este nimeni sa-l laude pe Castor, a jucat in aceasta etapa sau acum si-a spus cuvantul ca este o epava, nu degeaba a ajuns aici in liga a-V-a, in meciul de la Balilesti s-a vazut ca nici de liga aceasta nu are valoare, asa ca ciocul mic baieti

    RăspundețiȘtergere
  5. rezultatele etapei 5 au aparut clasamentul nu,de ce ?

    RăspundețiȘtergere
  6. clasamentul etapei a 5-a il poti gasi pe Ajf.Arges sau http://www.asdragoslavele.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Ionut Fl Andrei e inca lider la golgeteri. Nici el , nici Popa nu au marcat etapa asta. Faptul ca Cotestiul a luat bataie , face etapa viitoare mai interesanta cu 2 derbyuri:
    Stoenesti- Mihaesti
    Cotesti-Dragoslavele

    Informatii , comentarii si nouatati pe:
    http://lerestias.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Da No.1, mare derbii Cotesti-Dragoslavele dar daca nu va fi o brigada de arbitrii de Pitesti va fi un macel la Cotesti, nici-un arbitru de Campulung nu poate arbitra linistit deoarece le este frica de mafie, sunt baieti tineri care vor sa se mai distreze si ei prin baruri si discoteci, dar daca nu arbitreaza in favoarea lui Daniel si Ciungu de la Cotesti acei Baieti (arbitrii) nu mai au curajul sa iasa nici pe strada, asa ca daca va fi delegata o brigada de arbitrii de la Pitesti, echipa din Dragoslavele va castiga fara nici-un fel de problema.
    Aceeasi situatie este si la Stoenesti, numai ca aici intra in scena asa zisul "MACHE" care nici macar politia locala nu poate sa-l potoleasca, sta in masina si striga la statie de pe autoturism ca mache sa lase arbitrii.
    Deci concluzia mea aceasta este, sunt 2 meciuri care nu le pot numii derbiuri daca nu arexista aceste presiuni, pronosticul meu este 2, la ambele meciuri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca si pozitie in clasament , jocurile sunt derbyuri. Ca si presiune pe arbitrii , ai dreptate, asa se intampla , dar lucrurile se mai schimba.
    Stii ce am observat sezonul asta? Nici un comentariu negativ despre Cetateni ca si presiune. Pentru asta nu pot deact sa-i felicit!

    RăspundețiȘtergere
  10. duminica, antrenorul sau ce era el de la Stoenesti, creca l-a injurat pe arbitru vreo 5 min non-stop, apoi sa mai potolit putin,si nici macar nu era acasa la ei;urat din partea lui.
    Va conta extrem de mult cine va fi arbitru duminica, noi cerem sa fie brigata de la Pitesti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca voba de Gabi , un tip cu gura mare si atat, e inofensiv altfel. Asta e tipic celor care au echipe mai slab pregatite si incearca sa compenseze prin presiune , catre jucatori si arbitrii. De multe ori , ce e mai rau. presiunea se transmite si catre spectatori

    RăspundețiȘtergere
  12. LA MULTI ANI PT. NR 1,Sanatate ,fericire ,spor la toate si iubire.Pisica

    RăspundețiȘtergere
  13. Pisico, hai sa fim serioai... Chiar la toate sa aiba spor, NO 1 ?!
    Tu si ceilalti cititori ,ce v-ati face ?

    RăspundețiȘtergere
  14. ca tot veni vorba de urari atat nr-lui1 cat si lui Alex de la schitu multa sanatate , bafta in tot ceea ce fac, un sincer LA MULTI ANI

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa fie pentru toata lumea! Multumiri la toti ! Si A1 , are drepatate pisica , e bun sporul , deh , familie mare...

    RăspundețiȘtergere
  16. multumesc pentru urare...bafta duminica la toata lumea...vreau doar sa mentionez un sg lucru...nu e chiar asa cum se spune..ca daca nu se fluiera in favoarea cotestiului ...ciungu si daniel ii calca pe strada...fiti mai rezonabili in a comenta...sau daca tot comentati in defavoarea lor scrieti-va si numele...nu doar un simplu anonim;)...eu ii cunosc..si chiar daca se spune ca sunt din mafie..sau ce ati mai zis voi pe acolo...nu e chiar asa...au destul caracter...nus pe japca asa cum va imaginati voi...hai salut..

    RăspundețiȘtergere
  17. Bai, voua chiar nu va e rusine? Ar trebui sa va uitati in propria ograda... Betivii aia de la Dragoslavele au vociferat tot timpul de pe margine in timpul meciului si i au injurat pe baieti. Deci sa nu va asteptati la paine si sare cand veti veni la Stoenesti. Eventual la sare... pe rana! Iar obsesia asta pe care o aveti cu Mache este demna de o cauza mai buna...
    "Alifie", pana sa te apuci sa soliciti brigazi de la centru, pune mana pe carte si invata sa intocmesti o cerere, eventual... Daca e prea greu, invata sa inoti, s ar putea sa ti foloseasca la retur ;)

    RăspundețiȘtergere