VIDEO - SPORT

duminică, 24 ianuarie 2010

Meciuri amicale (I)

Cu aproape o lună de zile înainte startului returului de campionat, unele echipe din CJ Nord au început "sarabanda" meciurilor amicale. Astfel, pentru duminică ne-au partvenit următoarele rezultate:
AS Lereşti - CS Rucăr 0-3 (foto jos)
AS Godeni - Inter Coteşti 2-2 şi
AS Stâlpeni Rădeşti - Sporting Mihăeşti 3-1.
Pentru a anunţa şi alte meciuri amicale disputate sau care vor fi programate pentru perioada următoare, puteti lasa un comentariu sau scrie la adresa de e-mail sport@muscel.ro

vineri, 22 ianuarie 2010

Program Cupa României - optimi

AS Bughea de Jos - CS Rucăr
CS Rucăr II - AS St. Rădeşti
Atletic Bradu II - Rapid Piteşti
Intern. III V. Iaşului - Atletic Bradu
Tun Slobozia - Unirea Costeşti
Viitorul Ştefăneşti - AS Săpata 2008
AS Bascov - Intern. II C. Argeş
Olimpia Suseni - FC Argeş III Piteşti

Meciurile se joacă pe 13 februarie, începând cu ora 11.00.

luni, 11 ianuarie 2010

Revine Granitul Albeştii de Muscel?

Retrasă din Campionatul Judeţean - Seria Nord cu 3 etape înainte de sfârşitul turului, pentru Gloria Berevoeşti s-a găsit, se pare, rapid formaţie înlocuitoare.
Astfel, cu implicarea administraţiei locale din comuna Albeştii de Muscel, s-a ajuns la un acord cu un sponsor şi s-a hotărât reînfiinţarea formaţiei Granitul. Conform declaraţiei viceprimarului Mihai Manta, dacă discuţiile se vor concretiza, se doreşte alcătuirea echipei numai cu jucători din localitate.

Regulamentul permite formaţiei Granitul Albeştii de Muscel să ia locul echipei din Berevoeşti, nu însă şi "zestrea" de puncte acumulată în tur, astfel că va pleca la drum cu zero puncte. Dacă se înscrie, Granitul joacă primul meci pe 21 februarie, în deplasare la Inter Coteşti.

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

13 - cu noroc pentru fotbalul mic!

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş a stabilit datele de începere ale principalelor competiţii fotbalistice la nivel judeţean, aflate în această perioadă în vacanţă. Astfel, pe 13 februarie este programată etapa optimilor Cupei României (faza judeţeană), pe 20 februarie va începe returul Campionatului Diviziei D, iar o zi mai târziu, pe 21, se va da startul şi în Campionatul Judeţean. Datele ar putea fi schimbate, însă, dacă vremea în acea perioadă va fi potrivnică desfăşurării competiţiilor sportive.