VIDEO - SPORT

miercuri, 17 februarie 2010

S-a amânat şi returul, cu o săptămână!

Deşi, iniţial se anunţase că startul returului atât în Divizia D cât şi în Campionatul Judeţean se va da în acest week-end, într-o şedinţă fulger a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arges s-a stabilit că primele etape vor întârzia, totuşi, cu o săptămână, şi asta din cauza terenurilor impracticabile din întreg judeţul. Astfel, Divizia D începe pe 27 februarie, iar Campionatul Judeţean, cu cele 4 serii, o zi mai târziu, pe 28.
În ceea ce priveşte componenţa celor două campionate coordonate de AJF, este sigur faptul că de la Divizia D s-a retras FC Internaţional II Curtea de Argeş, iar la un pas de retragere se află şi Flacăra Boteni!
la Campionatul Judeţean – seria Nord, vă reamintim, cu trei etape înainte de finalul turului s-a retrs Gloria Berevoeşti, iar pentr a-i lua locul s-a interesat mai întâi Granitul Albeştii de Muscel şi mai nou Forestierul Stâlpeni!

7 comentarii:

  1. era de asteptat la cum arata terenurile impracticabile

    RăspundețiȘtergere
  2. s-a evitat la timp o situatie total inconfortabila si ptr jucatori si ptr arbitrii dar si pentru spectatori , totusi fotbalul, e un sport de practicat de placere la nivelul asta , si pe o asa vreme si terenuri ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca mai ploua sau mige saptamna vitoare se poate amna iara ?

    RăspundețiȘtergere
  4. indiferent de vremea de afara, spatamana viitoare sigur se va juca. dar macar se amana si se asteapta vremea mai buna caci spatamana viitoare oricum se juca etapa 2. Nu cred ca e necesar un teremen limita de finish al returului atata timp cat nici o echipa din seria noastra nu are jucatori la loturile nationale si nici nu e calificata in cupele europene.

    RăspundețiȘtergere
  5. si sper sa nu le strice strategia celor de la Dragoslavele si sa se impiedice cu vreun 4-1 la Leresti( pentru gazde), deh ca au inceput pre devreme pregatirea:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bogdane,pune si tu programul returului si daca a intrat sau nu vreo echipa in locul celor de la Berevoiesti, te rog, de duminica incepe joaca asa ca o sa vem despre ce sa vb;)

    RăspundețiȘtergere
  7. treaba e k desi sa amanat campionatul din cauza terenului impracticabil,terenurile vor fi la fel dupa 2-3 meciuri pt k mai ales la nivel judetean sunt niste terenuri groaznice
    Ex:Bughea de jos,poienari de muscel,as hartiesti,precum si la Rucar dar acolo au o scuza k se joaca cate 3 meciuri

    RăspundețiȘtergere