VIDEO - SPORT

miercuri, 10 februarie 2010

S-a amanat etapa de "Cupă"

Zãpada cãzutã în ultima sãptãmânã şi care acoperã într-un strat destul de mare terenurile de fotbal din judeţul Argeş, a determinat conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş sã amânã cu o lunã faza optimilor de finalã ale Cupei României pe judeţ. Programate iniţial pentru sâmbãtã 13 februarie, optimile se vor juca pe 17martie - conform declaraţiei lui Mihai Ghiberdel, vicepreşedinte AJF.
În schimb, sãptãmâna viitoare se va da startul retului în competiţiile locale: pe 20 februarie - Divizia D, iar pe 21 - cele patru serii ale Campionatului Judeţene.

3 comentarii:

  1. La nivelul ultimei ligi , ar fi trebuit amanata prima etapa , indiferent de cum va fi vremea saptamana viitoare. Chiar dacase va incalzi , ploaia si zapada cazute in ultimul timp , vor face in mod sigur terenurile adevarate campuri de noroi. In judet, nu stiu daca sunt 3 echipe care sa aiba cabine si dusuri asa ca este destul de greu sa te lupti 90 de minute in noroi si apoi sa te schimbi afara la 0 grade, fara a te putea spala.
    Exista si riscul accidentarilor pe terenurile astea grele , mai ales ca in judet se joaca mai mult pe"daruire" decat pe tehnica.
    Dar sa speram ca totul va fi Ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu se mai poate amana dejas sunt 4 etape intermediare.......asta este nivelu.......atat timp cat nici makar zapada 5-6 jucatori sa o dea oleak la o parte nu ai ce sa ceri:Daja ca bafta echipelor siiii arbitrilor:)))))hai lerestiu:D

    RăspundețiȘtergere
  3. FORZA DRAGOSLAVELE !!! avem cel mai bun lot din serie.

    RăspundețiȘtergere