VIDEO - SPORT

luni, 1 februarie 2010

"În 2 ani Lereştiul o să revină în Divizia C!"


În cadrul emisiunii "Sport plus" difuzată luni seara în direct de Muscel TV, într-o intervenţie telefonică, Stelian Brătulescu a făcut o declaraţie şoc: "Banul face fotbalul şi fotbalul face banii! Am să mă implic din nou la AS Lereşti şi o să vedeţi că în cel mult doi ani o să revenim în Divizia C! Ţineţi minte data asta, 1 februarie". Amănunte, pe larg, marţi seara în cadrul Jurnalului Sportiv, la Muscel TV (ora 21.00)

9 comentarii:

  1. Ar fi bine si chiar e interesant de urmarit.Dar pana atunci sunt doar vorbe
    Ptr constructia unei echipe ( mai ales daca se vrea si profitabila) e nevoie de un plan bine pus la punct , de oameni competenti ,de ajutorul autoritatilor locale si de o infrastructura decenta.
    Imi iau dreptul de a ma indoi ca este posibil ca Stelica singur sa faca ceea ce a zis mai sus. E nevoie de jucatori capabili care insa costa. Antrenor , ar fi Sendy, in zona si foarte capabil, dar si el costa. Deci dupa parerea mea , fara 70.000-100.000 lei/sezon(lei) n-ai ce cauta in Divzia D in primele locuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu ce are Lerestiul acum ca jucatori pana in 30 de ani , doar 1-2 sunt promitatori, restul, sunt peste 30 de ani, iar din ei , doar 2-3 au jucat la mai mult de divizia D, asa ca nici macar multa experienta nu e.
    Asta ca o parere obiectiva

    RăspundețiȘtergere
  3. am si io o intrebare dnle.Bogdan knd incepe returul???

    RăspundețiȘtergere
  4. depinde de vreme:D aja e 20 liga 4 si 21 liga 5,,,,,,dar daca va ninge si terenurile vor fii impracticabile nu o sa inceapa:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Scrie si la "13 - cu noroc pentru fotbalul mic! ",ar cam trebui pe 20-21,acuma depinde si de vreme.

    RăspundețiȘtergere
  6. Astăzi, 8 februarie, am vorbit cu dl Ghiberdel de la AJF. Mi-a spus că de principiu vor rămâne datele stabilite. Dacă vremea, totuşi, nu va permite, atunci returul se va amâna cu o săptămână.

    RăspundețiȘtergere
  7. k mersii mult...bafta la toate echipele si sa speram ca nu va mai fii accidentari grave.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca vremea permite, amical interesant la Leresti sambata:
    A.s. Leresti--A.s Bogati

    RăspundețiȘtergere
  9. A.s Leresti_ A.s Bogati :1-2( 1-1)
    Meci bun de ambele parti, pe o vreme extrema si un teren foarte dificil. Merita laudat efortul jucatorilor.

    RăspundețiȘtergere