VIDEO - SPORT

duminică, 21 martie 2010

Rezultatele etapei 20

CIMENTUL VMP - AS GODENI  4-1
AS SCHITU GOLESTI - AS CETATENI 1-1
AS DRAGOSLAVELE - AS BALILESTI 5-0
CS RUCAR II - MOBILA STOENESTI 5-1
AS INTER COTEŞTI - AS LERESTI 3-2
PARTIZANUL VLADESTI - REAL VLADESTI 0-1 (!)
SPORTING MIHAIESTI - AS POENARI DE MUSCEL 2-3 (!)
AS ANINOASA - AS BUGHEA DE JOS 2-4
PETROLUL HARTIESTI - A STAT!

28 de comentarii:

  1. dc sunt 2 meciuri cu semnul "!" ???

    RăspundețiȘtergere
  2. am considerat că sunt surprizele rundei! Rezultatele sunt corecte!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...ce soarta au avut cei de la cetateni...si ce tusier de cacao...cum sa ti anuleze 4 goluri ma?:))...2 au fost offside...2 au fost clare....cred ca daca se intampla asta la stoenesti...il rupeau cu bataia...as schitu golesti - as cetateni trebuia sa se termine vreo 8 9 - 1...dar cum sa mai poti juca cand un prost ca altfel nu l pot numi iti anuleaza 4 goluri :)...alex...bafta tuturor

    RăspundețiȘtergere
  4. Alex, nu te contrazic pentru că nu am văzut meciul, dar îţi dau un exemplu: sezonul trecut, când CS Muscelul evolua în Liga a III-a, în ultima etapă campionatului, arbitrul a anulat... 5 goluri gazdelor (Armata Craiova). meciul s-a încheiat 1-1! Si vrei să îţi spun ceva? Jucătorii nu l-au contestat, însă i-au spus... "Din 5 putea să lase şi el unul, măcar!"

    RăspundețiȘtergere
  5. la meciul schitu-cetateni arbitrajul a fost foarte bun, poate ultimul gol anulat sa fi fost valabil,dar inainte a fost un hent nesanctionat.Ar fi bine ca toate brigazile de arbitrii sa fie inpartiali ca cei de azi

    RăspundețiȘtergere
  6. Brigăzile de arbitri sunt, în general, bune (Evident, sunt şi cazuri în care se greşeşte flagrant!). Am asistat la mai multe meciuri în acest esalon si, din punctul meu de vedere, al unui spectator neutru, brigăzile au arbitrat bine, dar s-au găsit să se plângă de arbitraj, culmea, tocmai cei care... au pierdut!

    RăspundețiȘtergere
  7. alex nr.10 de la dragoslavele,poate sa faca fata cu brio si la rapid bucuresti.bravo aly tine-o tot asa si o sa ajungi la o echipa mare precum tatal tau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Care este numele de familie al lui Alex nr.10 de la Dragoslavele? Unde a jucat tatal sau?

    RăspundețiȘtergere
  9. Numele sau este Dragan iar tatal sau a jucat la Recolta DRAGOSLAVELE .

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, mulţumesc! Parcă aveţi 3 jucători Drăgan, acolo! Credeam că tatăl său a jucat mai sus... la Liga a II-a, Liga I...

    RăspundețiȘtergere
  11. FORZA DRAGOSLAVELE!!! victorie fara drept de apel in fata unei echipe slabe. De abia asteptam derbiul de la Cetateni unde vrem din nou si o sa reusim sa castigam la o diferenta mare de scor. Hai DRAGOSLAVELE!
    ( Ali ce zic astia de tine ma?) koko

    RăspundețiȘtergere
  12. bai, dragoslovenilor...s-a rasturnat carul cu fotbalisti la voi si au scapatat cativa .... nasoala natie de pretorieni !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. naspa echipa mai au si astia de la leresti. antrenoru lor deja era beat la pauza, naspa...

    RăspundețiȘtergere
  14. daca nu ma credeti pe mine...intrebati-l pe eremia...cel mare..ca el a fost observator :)..in fine a trecut...nu ma plang..dar asa ca fapt divers...

    RăspundețiȘtergere
  15. anonimule asta cu "Naspa"nu lovi in oameni fara sa gandesti ce spui (nu manca terci). Echipa poate fi naspa caci au pierdut( pe mana lor), meciul poate fi de slab calitativ, dar ce ai mai cu antrenorul lor?
    Nu-i de ajuns cata "educatie si civilizatie" exista la meciurile de acasa ale celor de la Cotesti, si ce limbaj elevat folositi la adresa tuturor?

    RăspundețiȘtergere
  16. La Schitu Golesti primele trei goluri au fost anulate in mod corect, insa este posibil ca al patrulea gol sa fi fost anulat eronat. In afara de aceasta faza discutabila, arbitrajul a fost impecabil. Echipa gazda a dominat categoric meciul, dar nu a fost capabila sa finalizeze.

    RăspundețiȘtergere
  17. fraieri astia de la leresti sa nu vb , cei de la cotesti ai batut pe marit.sa razbunat pt ce neau facut in tur unde trebuia sa castigam la masa verde. sa zica mersi ca mai trebuia sa ia si rosu portarul in min 85 la acel fault in afara careului si spectatori ara normal sa poarte asa cu antrenorul ala prost care sa injurat cu ei si nu statea intrun loc, pe deasupra mai intra si in teren. rusine rusine sa va fie

    RăspundețiȘtergere
  18. ca sa nu retrogradeze realul a cuparat meciul ''cu 2 jucatori''

    RăspundețiȘtergere
  19. despre ce jucatori e vorba dati si nume dac tot vorbiti

    RăspundețiȘtergere
  20. daca neduceml la un chief cujucatori dela partizanu inseamna ca am cumparatjocul nu e nimic adevarat.ce ocazi de gol a avut partizanu tot meciu ca nici nu au ajuns la poarta realuli.

    RăspundețiȘtergere
  21. ba prostule ala kre zuce k sa nu retrogradeze realu unde s redrogradeze la mata in gradina unde???nu are unde sa retrogradeze...sh nu a fst cumparat niciun meci mai ales acesta...knd s-a dat gol fundasul d la real sa dus s il pupe p portar sa il faca d ras nu alceva pt ca asa au vorbit au facut un pariu...nu mai comentari tampite...nr16 partizan

    RăspundețiȘtergere
  22. Flacaul de la Cotesti( din Visoi adica), meciul l-au pierut cei din leresti , nu l-a castigat Cotestiul. Corect , acolo trebuia rosu la portar, dar alfel , e normal ca un antrenor sa se zbata pe margine cand echipa nu merge. Daniel am vazut ca nu era agitat deloc :). Ati castigat , sa fiti sanatosi , bv voua , dar lasatii pe ceilalati.

    RăspundețiȘtergere
  23. N-am mai comentat de ceva timp , mai ales ca de Leresti nu sunt multe lucruri pozitive de spus.
    Surprize mari intradevar la Mihaiesti si la Vladesti.
    Poenarii sunt o echipa buna ,cu jucatori tineri si muncitori, au rezultate mai bune in deplasare unde gasesc terenuri mai mari cu spatii mai multe.
    Vad multa euforie la Dragoslavele( ceea ce e un lucru bun) dar deocamdata pastrativa calmul baieti, nu cred ca e inca un jucator in grupa asta ( inclusiv de la Rucar 2) care sa merite sa joace mai sus de liga a 4 a. Ca sunt jocuri in care sclipesc ,e altceva.
    La Vladesti , mai bine ar face o singura echipa si nu s-ar mai certa atat, o comuna mica cu 2 echipe , e ambitia prea mare si as alipsesc si rezultatele. Stalpeniul nu are echipa! Campulungul nu are echipa !
    Alaturi de Stoenesti, Lerestiul a facut maximul negativ in 3 etape, 0 pct. NU cred ca a am mai tari o serie de 3 meciuri fara punct in liga asta la Leresti. auzele pot fi multe dar eu cred ca lipsa de motivatie si de " placere de a juca" a unor jucatori duce aici. Oricum ca si echipa , nici o problema in primele 5 echipe , dar se poate mai mult.....
    Altfel , a fost extrem de cald duminica , dar in sfarsit a venit primavara.

    RăspundețiȘtergere
  24. no1 te contrazic...eu cred ca ar trebui sa fi mai atent ce zici...sunt destui jucatori in liga asta care ar face fata cu brio si in liga 4...asta e parerea mea..si crede ma ca am jucat destul fotbal...ca sa te convingi uitate aici http://alexutzu69.hi5.com si o sa ti dai seama...ca exista cel putin 1 care poate face fata si mai sus...dar pt ce?ca oricum e cam acelasi nivel...tot de placere se joaca...avantujul sunt primele...si cam atat..

    RăspundețiȘtergere
  25. alex, am vrut sa zic ca nimeni nu cred ca merita in liga a 3-a, liga a 4-a normal ca merita multi, mai ales daca la Rucara joaca atatia la ambele echipe, Lerestiul a jucat anul trecut in liga a 4-a , etc.
    In rest , vorba ta ,Placerea e mare! Sa fim sanatosi si sa ne bucuram de joc.

    RăspundețiȘtergere
  26. sa vezi ce tio face Daniel asta cand te o prinde.... Stiu cine esti

    RăspundețiȘtergere
  27. de cine e vb ma?de cine se ia daniel?

    RăspundețiȘtergere