VIDEO - SPORT

duminică, 7 martie 2010

Rezultatele etapei a XIX-a

AS GODENI - AS ANINOASA 1-1
AS CETĂŢENI - CIMENTUL VMP 2-1
AS BĂLILEŞTI - AS SCHITU GOLEŞTI 2-7
MOBILA STOENEŞTI - AS DRAGOSLAVELE 0-5
CS RUCĂR II - AS LEREŞTI 4-0
REAL VLĂDEŞTI - INTER COTEŞTI 4-1
AS POENARI DE MUSCEL - PETROLUL HÂRTIEŞTI 6-2
SPORTING MIHĂIEŞTI - AS BUGHEA DE JOS 2-2*
      PARTIZANUL VLĂDEŞTI - a stat

* La finalul jocului, delegatul formaţiei Sporting Mihăeşti a depus o contestaţie.

17 comentarii:

  1. FORZA DRAGOSLAVELE !!! am castigat fara nici o problema in fata unei echipe care a avut 2 jucatori pe fals. daca terenul era mai bun scorul era mult mai mare dar oriocum e bine si asa . suntem de neoprit. FORZA DRAGOSLAVELE!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e,pacat ca e rucarul cu noi,ca altfel noi eram lideri.Oricum suntem cei mai buni.
    FORZA DRAGOSLAVELE !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo celor din Dragoslavele!!!...Felicitari baieti pentru prestatie si pentru jocul frumos de pase!!!...Jucati ca o adevarata echipa...ceea ce nu pot spune si despre noi "echipa" din Stoenesti!!!!...Poate o sa intelegem si noi ce inseamna o echipa...nu vreau sa dau nume, dar...:-j....Bafta in continuare!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. meci frumos la Rucar , pe un teren foarte greu, dar in conditii de sportivitate de ambele parti. Au invins gazdele cu 4-0, un scor exagerat fata de evolutia din teren , cu o bara la 0-0 ptr Leresti si 2 ocazii uriase in a 2-a repriza la 1-0. Cu 3 goluri in ultimele 10 minute, Rucarul ( cu 5 jucatori din prima echipa)a demonstrat ca e bine pregatita fizic si ca merita sa castige anul acesta seria judeteana

    RăspundețiȘtergere
  5. * La finalul jocului, delegatul formaţiei Sporting Mihăeşti a depus o contestaţie. "...pai mai castiga si Mihaestiul in teren????asa vor unii in fruntea clasamentului???rusine!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. meci frumos la mihaiesti.....pacat de ce sa intamplat la sfarsitul jocului....cu acea contestatie banala a gazdelor....si arbitrul un mare nesimptit care a dat suporterii echipei oaspete peste acel gard....noi sigur am protestat....iar el nea raspuns incat sa nu.l auda observatorul....zicandu.ne m**e Ma.....Rusine!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim spunea...
    daca terenul era mai bun scorul era mult mai mare

    Daca baba avea un coi... erai ministru de razboi ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. bine ca fac contestati k asa ar trebui sa nu mai joace alti pe fals

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine ca vi l-am luat pe Florin C, taranilor, acum a trebuit sa jucatie pe fals, dar nici atunci norocul nu a fost de partea voastra. Rusine, trisorilor!!!!! Rusine antrenorului si primarului care accepta asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. ce vreme nasoala daca o sa fie asa zapade oare so juca ?

    RăspundețiȘtergere
  11. in legatura cu contestati de la mihaesti e foarte bine sa joace fratilor pe drept dac sunt bunii ,eu detest asa ceva in locul celor de la ajf asi lua decizi si mai drastice ca sa se opreasca definitiv astfel de fraude .bafta tuturor echipelor .

    RăspundețiȘtergere
  12. DUMINICA LA VLADESTI SE VA DISPUTA DERBIUL LOCAL PARTIZAN-REAL CU NOI ACHIZITII PE BANCA TEHNICA A REALULUI FOSTUL JUCATOR AL RIVALEI PENTRU MULTUMIREA LUI SUFLETEASCA ISI DORESTE OVICTORIE DE RASUNET SI ORGOLIU BRAVO RADULE MERITA O PALMA DIN PARTEA TA PRONOSTIC 1-3 ATENTIE CA EXISTA SUSPICIUNI LA ARBITRAJ

    RăspundețiȘtergere
  13. Mihaestiul sa faca contestatii atunci cand nu o sa mai joace nici ei p fals!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Fratilor N Radu nu are de ce sa se razbune pe partizan nu la inlaturat nimeni de la echipa numai ca dupa ce sa accidentat luci (insanatosire grebnica ) nu a mai prea venit poate nu mai avea nici motivatie stiind ca luci e accidentat ,in ceea ce priveste arbitrajul stati linistiti e un derbi local si tre sa se joace cu fair play si fara trucuri din astea .bafta REAL ,bafta PARTIZAN.ne vedem duminica,sa speram ca ne ajuta si vremea.

    RăspundețiȘtergere
  15. BOGDAN , STII LA CE ORA SE JOACA PE 17.03.2010, BUGHEA CU RUCARUL IN CUPA ? MULTUMESC.IONUT P.

    RăspundețiȘtergere
  16. stati linistiti ca va fi un derbi pe cinste si sper cat mai corect.si speram sa nu joace arbitri ca de obicei pentru partizanu vladesti.si in legatura cu nicu radu a venit la real ca aceasta echipa joaca numai pe teren si la cererea jucatorilor de la vladesti de sus in special a mea.dar primaria vladestului de ce nu ajuta si pe real vladesti cum ar fi normal?si ajuta doar pe partizanu!!!!!.speram ca la acest meci vremea sa ne permita sa fie un spectacol adevarat. hai real vladesti

    RăspundețiȘtergere
  17. TOT CETATENI E CEA MAI BUNA ECHIPA :)

    RăspundețiȘtergere