VIDEO - SPORT

duminică, 28 martie 2010

Rezultatele etapei a XXI-a

AS Godeni - AS Schitu Goleşti 4-2,
AS Cetăţeni - AS Dragoslavele 0-2,
AS Bălileşti - CS Rucăr II 0-7,
AS Mobila Stoeneşti - Inter Coteşti 2-3,
AS Lereşti - Parizanul Vlădeşti  3-0,
Real Vlădeşti - Petrolul Hârtieşti 3-1,
AS Bughea de Jos - AS Poienarii de Muscel 5-1,
AS Aninoasa - Cimentul VMP 0-4,
Sporting Mihăeşti - a stat

26 de comentarii:

  1. Real Vladesti joca fotbal 9 puncte din 4 meciuri ie destul de bn

    RăspundețiȘtergere
  2. Un parcurs excelent AS.Dragoslavele.Urmeaza cel mai greu meci din retur,acasa cu Godeni.
    Forza Dragoslavele!!

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo realu.....facem o treaba buna/////

    RăspundețiȘtergere
  4. locul 2 intra direct in B.forta dragoslavele.au un jucator cu nr.10 fantastic,merita atentia lui lucescu.

    RăspundețiȘtergere
  5. unde a fost publicat in GSP ?

    RăspundețiȘtergere
  6. nr 10 ala al vostru e praf si pulbere

    RăspundețiȘtergere
  7. partizan poti sa vi sa iei lectii de la REAL ati decazut de tot pacat de batrineii din echipa voastra nea IOANE NUMAI ZAMFIR SI PETREASCA TE MAI AJUTA scoate veteranii la pensie daca nu vor scoatei pe caz de boala poti sai pui sa faca sobe sau chelneri la MICI SI BERE caci fotbal abureala chifle ADIO

    RăspundețiȘtergere
  8. locul 2 intra direct in B.Ce inseamna asta??daca Dragoslavele iese pe 2 inseamna ca intra in alta liga??a 4-a parca.ast un raspuns de la cineva care stie

    RăspundețiȘtergere
  9. HAI RUCARU SERGICA AI MAI DAT VRUN GOL BEBE DUMITRESCU SUEDIA ,ASTEAPTAMA CA VIN.

    RăspundețiȘtergere
  10. intra pe dreaq ma:)):)):))......doar loku 1 intra

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce puteti sa aberati mai copii....... De unde scoateti cu Dragoslavele la promovare? Au prins o serie buna de jocuri dar atat, daca bat pe Rucar jos palaria, pana atunci.....
    Cu nr 10 de la Dragoslavele ( Alex banuiesc)ma repet: NU e jucator in liga asta sa merite sa joace in liga a 3-a! ca sa dovediti contrariul , sa se transfere la o echipa din liga a 3-a( Bascov , Albota) sau macar la Rucar.
    Altfel pe un vant napraznic , Lerestiul a luat lejer primele puncte din retur cu campioana " en titre".
    In afara de victoria de la Cetateni a celor de la Dragoslavele , restul sunt rezultate normale

    RăspundețiȘtergere
  12. Si daca Rucar 1 nu va promova,atunci nici Rucar 2 nu va promova la randul lor

    RăspundețiȘtergere
  13. clar , sau isi vor schimba denumirea ( ca si cele 2 echipe din Vladesti

    RăspundețiȘtergere
  14. desi nu cred ca le-ar conveni + ca e greu cu 2 echipe de juniori( ptr fiecare echipa). Din punct de vedere financiar, e greu

    RăspundețiȘtergere
  15. real vladesti ciocu mic uitativa la clasament mai intai,noi dac nu mai jucam pana la sfarsitul campionatului tot nu ne ajungeti lasati orgoliile si nu mai criticati voi pe altii uitativa in curtea voastra ,nu e frumos sa vb asa ceva si lasati si numele nu va mai ascundeti sau mai bine zis sunteti niste anonimi asa cum lasati si comentariile.Bv voua pt punctele obtinute .bafta si hai sa ne vedem fiecare de echipele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  16. Meciul dintre Bughea de Jos - Poienarii de Muscel a fost facut praf de catre arbitrii.... Nu zic k a tinut neaparat q gazdele, dar i-au furat pe fata pe cei de la Poienari...dak vrem k fotbalul in Romania sa se ridice...ar trebui k si arbitrajul sa fie la fel de sus...chiar si la nivelul asta...nu e posibil sa ai atatea greseli..makr centralul, makr tusierii..dupa parerea mea acestia nu ar mai trebui delegati o perioada buna de timp k sa se invete minte...

    RăspundețiȘtergere
  17. Am vazut meciul de la Leresti si trebuie sa subliniez calitatile unui jucator , care personal m-au incantat. Nu stiu cum se numeste, dar avea numarul 9 si evolua la echipa din Vladesti. Catalin ,parca.... Remarcabil !

    RăspundețiȘtergere
  18. 'No1' tin sa te anunt ca Dragoslavele era in fata Cetateniului si inainte de etapa XXI !!! Asa ca nu este o surpriza nici VICTORIA celor de la DRAGOSLAVELE !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Surpriza am considerat dat fiind scorul de 2-0 intr-o deplasare grea cum e cea de la Cetateni.
    Da Bogdan , stangaciul de la Vladesti ne-a atras atentia si acum 3 ani cand era un pusti. Acum are si fizic, are si sut, daca nu ar tine mingea numai pentru el ar fi super. Altfel tine numai de el sa creasca si sa ajunga fotbalist.
    Apropos, de la Leresti pe cine ai remarcat? :)))

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai anonimule ,nu conteaza ca era Dragolavele innaintea Cetateniului pana la meciul direct,conteaza ca nu ati avut decat 2 suturi la poarta si ca echipa din cetateni putea inscrie prima.dar asa este fotbalul: ca nici noi cei de la cetateni nu meritam un punct etapa trecuta la schitu golesti,dar norocul a fost de partea noastra...una peste alta...trebuie sa recunosc ca Dragoslavele este daca nu cea mai buna,cu sigurantza a 2 ca valoare dupa rucar!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. No. 1 , tu esti ca si vinul. Cu cat este mai vechi cu atat este mai bun.La tine nu trebuiesc apreciate aptitudinile , ci atitudinea. Cei din jur, cei de pe teren , cei de pe NET si nu numai... Faptul ca-ti declini identitatea spune foarte multe. Multi scriu atrocitati si se ascund in spatele unui profil dat de moderator. P.S. M-am simtit onorat sa joc cu tine, sa stii !

    RăspundețiȘtergere
  22. Ms de aprecieri Bogdan! Ca si tine , nu a fost numai o onoare sa jucam impreuna,a fost o placere, o onoare este ca suntem prieteni.
    Baieti de caracter ca tine , sunt mai greu de gasit , intr-o societate in care tinerii sunt debusolati in a sti cum sa se comporte.
    Fotbalul ( ca orice sport de echipa), aduna la un loc oameni din varii domenii
    de activitate si zone sociale, iar rolul celor mai in varsta e sa-i educe , sau sa le ofere un exemplu despre cum ar trebui sa fie ca om. Tu ai fost si esti un exemplu pentru cei cu care ai jucat.
    " Atrocitati" se vor mai scrie si aici si aiurea, important este sa luam atitudine la tot ce ne lezeaza demnitatea si bunul simt, pentru a nu lasa trendul asta de limbaj incult si obscen, sa corupa si pe neutrii cititori.

    RăspundețiȘtergere
  23. fotbal de 2 lei..........printre aburi de alcool .....vin uniiiiiiiiiii la meci sa injure sa vb urat....si sa te ia la bataie ca na e acasa:))..............apreciez NO 1......nu il cunosc dar iti dai seama de om din felul in care se exprima si scrie....bafta....lerestiu:D

    RăspundețiȘtergere