VIDEO - SPORT

duminică, 18 aprilie 2010

Rezultatele etapei 24

INTER COTEŞTI - AS GODENI 3-3
PARTIZANUL VLĂDEŞTI - AS CETĂŢENI 5-1
PETROLUL HARTIESTI - AS BALILESTI 0-1
SPORTING MIHAIESTI - MOBILA STOENESTI 3-0
AS POIENARII DE MUSCEL - AS LERESTI 0-5
AS SCHITU GOLESTI - AS BUGHEA DE JOS 1-0
AS DRAGOSLAVELE - CIMENTUL VMP 2-3
CS RUCAR II - AS ANINOASA 7-1
REAL VLĂDEŞTI -a stat

21 de comentarii:

  1. I-aş sugera acelui care a comentat la materialul precedent "Un sfat prietenesc pt cei de la CIMENTUL VMP: mai bine nu va prezentati si pierdeti cu 3-0 la masa verde, asa o sa vedeti un 7,8-0. Un fleac,ii ciuruim!!" să nu mai subestimeze niciodată adversarul. Cimentul nu a pierdut cu 7,8-0 ci, culmea, chiar a câştigat! Un gol, suficient pentru 3 puncte...
    Apropo de chestia asta am eu vreo 2-3 stelisti care m-au sunat imediat sâmbătă seara după ce Dinamo a pierdut la Bistrita. Răsplata au primit-o singuri în Rapid - steaua 5-1!
    Aştept comentariile voastre, dar vă rog nu mai jigniţi! Puteţi vorbi şi civilizat, altminteri mă obligaţi să cenzurez!
    Hai, baftă TUTUROR!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am remarcat anterior seria buna a celor de la VMP. A fost un accident etapa trecuta , si iata ca au realizat surpriza etapei. Trufia ca si ... se plateste. Oricum de remarcat ca Dragoslavele au cele mai putine goluri primite, deci cu atat mai mult merita felicitata victoria celor din Valea Mare.
    Cam drastica infrangerea celor de la Cetateni la Partizanul.
    P.S. Unde e rezulatatul celor de la Cotesti?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce are frate asta?am dat sa postez si imi zicea ceva de blog.nu a fost cu intentie sa dau de atatea ori,scz

    RăspundețiȘtergere
  4. Alex, accident a fost faptul ca au pierdut, nu ca ai dat tu gol;)!
    VMP au avut un retur exccelent asta vroiam sa apreciez, nu ca nu meritati voi victoria....

    RăspundețiȘtergere
  5. pai daca te uiti putin si peste meciurile celor de la schitu...vei intelege ca au un retur mai bun decat toti mai putin dragoslevele si rucarul...in tur erau pe locul 19 cu 6 pnct...acum sunt pe 7 cu 35 ;)....cum comentezi?:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai am jucat in prima repriza peste Valea Mare,iar in a doua fundasii nostrii erau undeva pe la jumatea terenului la scorul de 2-2;cautam victoria.Oricum Ilie,albitru care ne-a "ajutat" la meciul cu Rucaru' sa luam bataie asa a facut si astazi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu conteaza ca tot pe 2 suntem si lasa-i sa se bucure ca doar sunt primii care ne bat si ne dau gol in retur!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Schitu are jucatori tineri si o echipa buna, clar imbunatatita fata de primele etape din tur. Mi-au placut in ultima etapa din tur, cand au invins clar Lerestiul, sper sa-si revina si sa fie din nou in primele echipe cum era acum 2-3 ani.
    Oricum schimbare clara fata de ani anteriori, cand Cetateniul , Mihaestiul si Lerestiul erau an de an in primele 5 echipe. Acum a crescut Dragoslavele extrem de mult, a aparut Rucar II, Cotesti, Partizanul, ceea ce face bine competitiei.
    Exista un schimb de generatii la multe echipe, explicabil caci vremea trece....

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa fiu acid , desi imi voi atrage replici tendentioase.., Mizerie mai mare si mai evidenta decat la Poienari... n-am vazut in trei decenii. Administratia locala am observat cu surprindere ca si-au pus caruta inaintea cailor. Finanteaza o echipa de fotbal ce isi desfasoara activitatea pe o ghena de gunoi. Domnule Primar, aveti grija de copiii astia, ce din placere va duc numele comunei prin tot judetul. Sincer, sa va spun: nu-i meritati ! Poate cineva citeste asta si-l trage de maneca. Este spre binele copiilor aia ce duminica de duminica merg acolo. Bafta mai departe, AS Poienari !

    RăspundețiȘtergere
  10. Lucian , corect comentariul.
    Cand ai spus "mizerie mare si evidenta" banuiesc ca te-ai referit la starea terenului de joc si a imprejurimilor.
    Sticle de plastic, hartii, gunoaie diverse, intradevar, nu-i locul ideal pentru sport. Eu cred ca sta la indemana oricui sa fac curatenie in propria ograda, nu trebuie sa ai gazon ca la Wimbledon, dar curatenie..

    RăspundețiȘtergere
  11. Tot respectul pt cei de la cetateni,bafta tuturor

    RăspundețiȘtergere
  12. scurt sh la obiect-sa ma pis pe ilie{e un gunoi}m-am abtinut cu greu,dar merita scuipat in ochiii,nu merita sa nu joc cu rukarul,din cauza unui castravete murat,care se vinde sh el saracu,pe o franzela,,,,aly 10

    RăspundețiȘtergere
  13. ilie sandru-un castravete,un maturoi,fraier ca om,sa facem kaka pe el,,,,,sunteti de acord,,,,?astept raspunsuri

    RăspundețiȘtergere
  14. tu ce zici daca ne-a furat cu rucaru' si acuma cu valea mare?

    RăspundețiȘtergere
  15. Bafta si tie Leo!!!esti cel mai bun de la Vladesti!!!!Ati meritat victoria,insa trebuie sa recunosti ca ati avut si noroc.la noi mingea nu a vrut sa intre,iar la voi...."trebuie sa renuntam la acest portar,care timp de 10 ani nu a invatat sa aseze un zid"...este de departe cel mai slab portar din aceasta serie,pacat de restul baietilor!!!una peste alta CETATENIUL o sa si revina si o sa joace asa cum ne a obisnuit in ultimii ani.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ai mare dreptate,Cetateniul are echipa foarte buna,insa portarul lasa de dorit!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Acum cativa ani la Cetateni era un gras :)) in poarta,cu mult peste acest individ.REPATRIATI Purcelul ca face treaba..

    RăspundețiȘtergere
  18. Asa este,ocupa jumatate din poarta!:)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  19. sincer sa fiu noi cate ocazi am avut a cam intrat orice dar la voi sa ratat mult ,va trebuie un portar asta e cel mai inportant bafta ,

    RăspundețiȘtergere
  20. PT CETATENI E MES DE MAI SUS

    RăspundețiȘtergere