VIDEO - SPORT

duminică, 11 aprilie 2010

Rezultatele etapei cu nr. 23

Meciurile s-au jucat duminică, începând cu ora 11.00:
AS GODENI - CS RUCAR II  0-4
AS CETĂŢENI - INTER COTEŞTI 2-2
AS BĂLILEŞTI - PARTIZANUL VLADESTI 3-2
MOBILA STOENEŞTI - PETROLUL HÂRTIEŞTI 13-0
AS LEREŞTI - SPORTING MIHĂEŞTI  4-2
REAL VLĂDEŞTI - AS POIENARI DE MUSCEL 4-4
AS ANINOASA - AS DRAGOSLAVELE 0-8
CIMENTUL VMP - AS SCHITU GOLEŞTI 0-1
AS BUGHEA DE JOS - a stat

39 de comentarii:

  1. Vasi ruga pa toti care joaca cu Real Vladesti si care cunoasteti pa Badoiu ca joaca pa fals iel ie legitimat la Partizan

    RăspundețiȘtergere
  2. EEEEE poienari....trebuia sa castigam am jucat frumos............Vladestiu vai de capu lor .....rai rai de tot au batut arbitru ..tusieru mereu stateau cu pumnu spre el ce fotbal e asta ......joci sub presiune e bataie de joc tzie frica sa nu intre sa te bata

    RăspundețiȘtergere
  3. REAL VLĂDEŞTI - AS POIENARI DE MUSCEL
    REAL VLĂDEŞTI Ajucat si pa fals

    RăspundețiȘtergere
  4. Un fleac,i-am ciuruit!!
    Daca in tur abia am batut cu 1-0,acuma am facut instructie cu Aninoasa

    Forza Dragoslavele!!

    RăspundețiȘtergere
  5. BA ASTIA CARE TOT COMENTATI, ARBITRU ALA IERA PROST RAU SI A MERITATO TREBUIA SA DEA 2 PENALTIURI NA DAT DECAT 1 SI LA GOLUL AL 4 LEA LEA DAT DUPA CE NA FLUIERAT FALULT LA PORTA SI ASTA SA INTAMPLAT. SI VOI ASTIA DE LA POIENARI DE LA 2-1 SI LA 3-1 ATI STAT NUMAI PE JOS DACA SUFLAI IN IEI PICA CA SI CAND LEAI FI DAT CU CV IN CAP STATEA CATA 5 MIN 1 SE RIDICA UNU CADEA ALTU CE TOT VB ASA VEDETIVA DE ECHIPA VOASTRA.

    RăspundețiȘtergere
  6. cei de la real vladesti sunt niste animale , dupa ce ca joaca foarte dur au mai batut si albitrul, de parca era de vina albitrul ca luau ei goluri

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu tin cu nici cu Real si nici cu Poenarii,dar am un mesaj pt semianalfabetul ala de la ora 16.31
    Ba prietene, invata si tu sa scri citet cat de cat,sa intelegem si noi ce ai scris acolo(in Limba Romana daca poti);acolo sunt cel putin 7-8 greseli daca nu mai multe;mai pune si tu baiete punct sau virgula sa se inteleaga fraza;si nu mai scrie cu litere mari ca faci tot o varza(deja ai facut)

    RăspundețiȘtergere
  8. BA VOI CEI DE LA POIENARI ATI AVUT 5-6 OCAZI DE GOL DIN CARE ATI DAT 4 DAR REALUL AU AVUT PESTE 10 CLARE DE GOL SI AU JUCAT MAI BN DECAT VOI SI INTRADEVAR SA JUCAT DUR PT CA VOI ATI INCEPUT CU INTRARI TARI SI DACA ACEL ARBIRU DE 2 LEI NU A DAT FAULTURII SI CARTONASE CAND TREBUIE NORMAL CA SAU ENERVAT SI EI SAU INCEPUT A JOACE DUR PT CA VI ATI CAUTATO SI MAI AVEAT SI UN STIL DE A ENERVA OAMENI CHIAR DACA NU VA FACEA NIMENI NIMIK VOI STATEATI DOAR PE JOS CA ALT FEL NU STITI SA JUCAT SINGURUII JUCATORI DE LA VOI CARE SUNT BUNI IE ACEL FUNDAS CENTRAL NS CUM I ZICE SI BAIATUL ALA DE IE ATACANT LA VOI ACELA MAI MICUT DE STATURA DOAR IEI AU JUCAT FOTBAL IN REST CEILATI NISTE MAMALIGI, SI DACAN FOTBAL NU IE PUTINA DURITATE ASTA INSEAMNA CAI NUI FOTBAL ASA CA MAI TACETI DIN GURA SI MULTUMITI ACELUI ARBITRU CA VA AJUTAT TOT MECIUL.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ba voi astia care comentati ca Realul joaca pe fals de unde stiti voi stiti cumva ce legitimati au iei sau nu, mai taceti din gura si vedetiva de echipele voastre cu care tineti ca nici cei de la Real nau vorbit de rau pe nimeni asa ca ciocul mic. Si cand mai vb asa dovediti daca aveti dreptate vb ca sa va aflati in-treaba.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta seamana(sigur e el)cu analfabetul de 16:31.Bine a zis anonimul de la 18:05

    RăspundețiȘtergere
  11. ALa de la Poienari care ne-a dat 2 goluri a fost singurul jucator care a jucat fotbal si nu stiu cati ani are dar e bun pustiul. Am vazut ca are talent si nu stiu ce cauta sa joace la poienarii. Tot respectul meu pentru acel pusti, in schimb portarul lor era un benzinar. Nu cred ca el este portarul lor. Rezultatul a fost echitabil pentru ambele echipe.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da era baiatul ala cu numarul 9 de la Poenari care juca bine. Nu cred ca are mai mult de 19 ani. Bravo lui. Nu cred ca va mai sta mult pe la poenari.

    RăspundețiȘtergere
  13. bah astia de la vladesti...invati in plm sa scrieti si sa va exprimati..si apoi veniti aici cu commentariile voastre aburite de rahat...sunteti niste analfabeti inculti care ati ajuns la o varsta fara a cunoste gramatica limbii romane...sunteti vai steaua voastra....

    RăspundețiȘtergere
  14. Fortza Dragoslavele-fara nici o emotie,0-8,...d-nu Bogdan,v-as ruga din partea eckipei A.S.DRAGOSLAVELE,sa veniti la derbiul cu Rucaru',sper sa fie un derbi,care se va decide pe teren,iar cea mai buna echipa[A.S.DRAGOSLAVELE]sa castige..,,,[aly 10 ]

    RăspundețiȘtergere
  15. Comentariul etapei a 23-a:
    NO COMMENT!
    Totul a fost spus pe larg si cu lux de amanunte de cei de mai sus!
    Q.E.D.

    RăspundețiȘtergere
  16. cand are loc meciul as dragoslavele-cs rucar ?un reprezentant al clubului fc arges v-a veni la meci sa selecteze cativa jucatori,in frunte cu nr,10 de la dragoslavele,am auzit multe despre el.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pai uita-te si tu pe program.Peste 4 etape,deci ar veni pe 9 mai,dar sigur se va mai juca o etapa intermediara.Oricum,undeva la inceputul lui mai.

    RăspundețiȘtergere
  18. Meciul AS DRAGOSLAVELE-AS RUCAR II se va disputa pe 2 mai !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. meciul de la vladesti cu poenari afost cel mai prost meci al realului de cand joc eu la aceasta echipa,si cu abitru sa intamplat de a dat acel jucator in arbitru si pentru asta va plati,si sper sa nu se mai intample asa ceva pe stadioane cu scandal.multumim suporterilor ca nu a intrat pe stadion la conflict ca am scapat de suspendarea stadionului si de amenda la club.singurul care va plati va fi doar jucatorul care a lovit arbitru.

    RăspundețiȘtergere
  20. meciul de la vladesti cu poenari afost cel mai prost meci al realului de cand joc eu la aceasta echipa,si cu abitru sa intamplat de a dat acel jucator in arbitru si pentru asta va plati,si sper sa nu se mai intample asa ceva pe stadioane cu scandal.multumim suporterilor ca nu a intrat pe stadion la conflict ca am scapat de suspendarea stadionului si de amenda la club.singurul care va plati va fi doar jucatorul care a lovit arbitru.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cataline puteai sa scri doar o data ca tot intelegeam ce ai vrut sa spui !!! :):)):)

    RăspundețiȘtergere
  22. Clasamentul nu ie corect?

    RăspundețiȘtergere
  23. ghibardel e cel mai mare hot.hotu ghiberdel

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce noroc cu internetul asta... Va mai gasiti si unii dintre voi in postura de a mai recunoaste literele( cu ajutorul tastaturi, saraca ) ce de mult v-au trecut prin penita stiloului ala chinezesc, cu penita de aur ! Lasati dracu' ,tastatura si cititi macar un ziar , daca nu o carte... Folositi cu incredere DEX-ul on line, nu-i nici o rusine. In rest, sa auzim numai de bine !

    RăspundețiȘtergere
  25. 1 CS RUCAR II 22-21-0-1 107-23 63
    2 AS DRAGOSLAV 22-18-1-3 70-13 55
    3 AS SPORTING MIH 21-13-1-7 59-38 40
    4 AS LERESTI 22-13-1-8 52-38 40
    5 AS INTER COTESTI 21-11-4-6 52-38 37
    6 AS CETATENI 22-10-4-8 59-53 34
    7 AS BUGHEA 21-11-1-9 51-47 34
    8 AS PARTIZANUL VL 21-10-3-8 47-49 33
    9 AS SCHITU GO 22-10-2-10 54-64 32
    10 AS CIMENTUL VM 22-9-2-11 50-33 29
    11 AS GODENI 22-8-2-12 52-66 26
    12 AS MOBILA ST 22-8-1-13 56-58 25
    13 AS BALILESTI 22-8-1-13 33-59 25
    14 AS POENARI 21-7-3-11 41-56 24
    15 AS ANINOASA 22-5-3-14 33-63 18
    16 AS REAL VLAD 22-4-4-14 35-79 16
    17 AS PETROLUL HAR 21-0-3-18 17-91 3
    18 AS GLORIA BEREVOIESTI

    RăspundețiȘtergere
  26. Lucian , cu parere de rau , nu cred ca cei de care zici tu, au prins penita de aur. Ei scriau deja cu pixul cand au facut scoala( nu demult cred).Cei ce au prins penita de aur a scumpelor stilouri chinezesti , au facut o scoala care , ca si mersul pe bicicleta, se uita greu.
    E ok sa foloseasca internetul , o uriasa baza de date ce nu era accesibila in tineretile mele, o sansa uriasa pentru cei interesati sa CUNOASCA lucruri noi , nu numai pipitze si figuranti pe Hi5.

    RăspundețiȘtergere
  27. clasamentul e in urma cu 2 etape.Nu vezi ca acolo scrie etapa21(Clasament21)

    RăspundețiȘtergere
  28. clasamentul e la zi , transferat de pe siteul AJF Arges, dupa etapa a 23-a( 22 de jocuri/21 jocuri ptr echipe)

    RăspundețiȘtergere
  29. Da, scuze, clasamentul a rămas în urmă. Acum actualizez la el! Zi bună tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  30. Interesanta reactia lupului moralist "lucian"... Ceva probleme cu articolul, cu plasarea virgulei in text... Dincolo de aceste "detalii minore" (sic!), se vede ca a folosit "stiloul cu penita de aur"... intr un fel sau altul :)
    De buna seama, nu putea sa lipseasca girul "academicianului virtual" (a se intelege ambele sensul propriu al expresiei), No. 1 :))

    RăspundețiȘtergere
  31. (a se intelege ambele sensuri ale expresiei)

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu va inflamati :P Daca n ar fi si un "Gica contra", ce v ati face? ;)) Ar disparea polemica...

    RăspundețiȘtergere
  33. :)). Multumesc de aprecieri, prietenul meu anonim! Din fericire am inteles doar un sens din expresia ta:). Sa fim sanatosi sa putem juca fotbal ca sa avem ce comenta( unii mai mult , altii mai putin , dupa posibilitati..)

    RăspundețiȘtergere
  34. Anonimule de la miezul noptii, iti recomand sa fi mai ontopic in viitor. Noaptea cu siguranta te va ajuta ....

    RăspundețiȘtergere
  35. ma voi acum ce faceti va corectati uni pe alti.Sunteti tare amuzanti

    RăspundețiȘtergere
  36. Ms pt clasament acela ie corect. Si pt cel care a zis ca nui corect ca unele au 22 de meciuri si altele 21 il lamuresc eu, din cate stiti Berevoiestul nu mai joaca asa ca la fiecare etapa cate o echipa sta, cea care ar avea meci direct cu berevoiestul sta si lor nu li-se pun ca meci jucat asa ca unale inca nau nau stat pt ca nau avut cu Berevoiestul si deaia au 22 de mecuri, cei cu 21 de meciuri au stat.

    RăspundețiȘtergere
  37. HAI RUCÄR2 BEBE-D SUEDIA

    RăspundețiȘtergere