VIDEO - SPORT

joi, 29 aprilie 2010

Rezultatele etapei 26:

PETROLUL HÂRTIEŞTI - AS GODENI  0-3 mv (4-3 pe teren)
SPORTING MIHĂEŞTI - AS CETĂŢENI 3-2
AS POIENARII DE MUSCEL - AS BĂLILEŞTI 1-2
REAL VLĂDEŞTI - AS LEREŞTI 0-3 mv (2-0 pe teren)
AS DRAGOSLAVELE - AS BUGHEA DE JOS 9-0
CS RUCĂR II - AS SCHITU GOLEŞTI 5-2
INTER COTEŞTI - CIMENTUL VM PRAVAT 2-1
PARTIZANUL VLĂDEŞTI - AS ANINOASA 4-0
MOBILA STOENEŞTI - stat
La meciurile de la Hârtieşti şi Real Vlădeşti, oaspeţii au depus contestaţii. Vom reveni cu soluţionarea acestora.

68 de comentarii:

  1. am inteles ca si la Dragoslavele au depus contestatie

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai si cum are frate Soare legitimatie la Dragoslavele si cum sustineti voi la Bughea??cum s-a facut legitimatia asta cand se stia ca joaca la voi??(daca juca)
    Cum expilici asta??joaca cu 2 legitimatii!!

    RăspundețiȘtergere
  3. da frate,au depus contestatie,dupa ce ne ruga sa nue le mai dam goluri,sa ne oprim.Dar o pierde k .... e jukatorul nostru,cu acte in regula,dar poti sa le faci ceva la prosti,dk ei asta vor?Fortza Dragoslavele,{aly10}

    RăspundețiȘtergere
  4. La meciul dintre REAL VLĂDEŞTI - AS LEREŞTI sa facut contestatie nu Hrtiest Real Vladesti domul Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru aly 10 :Vorbeste frumos si nu mai fa tu prosti pe altii;Ia exemplu de la No1 si nu numai.Da , cei de la Bughea au facut contestatie. Soare , dubla legitimare , vedem ce decide AJF( daca vor lua masurile care trebuie)

    RăspundețiȘtergere
  6. aly 10,esti cam mandru de tine si culmea,ar trebui sa fii ultimul din acea echipa care sa poarte acest AER.Pe deasupra mai esti si nesimtit si jignesti pe toata lumea .In aceste conditii bine ca a facut contestatie Bughea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vom prezenta comisiei de competitii legitimatia jucatorului Soare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai aly 10, mai lasa gura !

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi spune si mie cineva de cand joaca acest Stroe pe fals la DRAGOSLAVELE???daca se constata ca are 2 legitimatii si clubul AS DRAGOSLAVELE nu era strain de acest lucru,atat parerea cat si propunerea mea ar fi ca echipei sa-i fie luate toate punctele din momentul in care joaca baietasul acesta si sa fie date echipelor adverse cu care au disputat meciuri pana in momentul de fata!!! spun asta deoarece au fost echipe din subsolul clasamentului care de multe ori nu aveau nici echipa de start si cu toate astea nu au jucat pe fals de frica contestatiei ce putea veni din partea acestei echipe..asa ca....asta e"" GRESEALA SE PLATESTE""!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. MESAJ CATRE AJF:
    "nu mai faceti experimente cu arbitrii (de genul celor din valcea la meciul MIHAESTI- CETATENI)...in urma unui arbitraj bun,acest meci trebuia sa se termine cu cel mult un rezultat de egalitate pentru echipa gazda si evident cu cel putin un egal pt echipa oaspete,care sincer in acest meci a fost peste echipa Mihaestiului si merita victoria..

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai stai asa,de exemplu:sunt legitimat la echipa X si vreau sa ma legitimez la echipa Y.Cand depun actele,sau ce procedeu se face in alcatuirea unei legitimatii nu trebuie sa o apobe cei de la AJF??aia nu pot zice"nu ii facem legitimatie,ca tu joci deja la echipa X".Nu trebuie aprobata de cei de la AJF??

    RăspundețiȘtergere
  12. Credeti ca cei de la AJF sunt straini de ce se intampla , in cazul dublei legitimari!?1Ai bani , stai in fata.Personal , am vazut legitimatia lui Soare cu viza AJF-ului pentru anul 2010 , la cei de la Bughea. Cum comentati? Care stiti mai bine regulamentul va rog sa postati comentariu.Multumesc.Astfel de lucruri trebuiesc divulgate , sa se termine cu toate magariile.

    RăspundețiȘtergere
  13. jucatorul suspendat,si DRAGOSLAVELE depunctata!!!daca nu se iau masuri sa jucati dumneavoastra domnilor de la ajf cu dragoslavele,mihaesti si rucar,ca prea mult ii tineti in brate..eu unul reprezint o echipa din aceasta serie si in acest stil,garantez ca e ultimul sezon......"nu ne mai inscriem fratilor",pt ca asta e jaf la drumul al mare).......ori terminam cu magariile ori terminam de tot!!

    RăspundețiȘtergere
  14. HAI CETATENII!!! nu i nmk ca ati pierdut cu mihaestiul.ati aratat ca sunteti mai buni si ca mihaestiul este o echipa tinuta in brate de arbitrii!!Apropo: Domnule TICA, v-ati lasat de arbitraj si acum va permiteti sa i injurati si sa i criticati??ma intreb oare ce atitudine ati avea in momentul in care echipa dumneavoastra ar fi dezavantajata??
    Sau cumva v-ati molipsit de la domnul primar???

    RăspundețiȘtergere
  15. =))=))=))ala e nivelul MIHAESTIULUI.

    RăspundețiȘtergere
  16. daca primarul nostru ar avea o asemenea atitudine,va asigur ca ar iesi macel in timpul meciurilor..dar noi avem un primar care isi respecta statutul,un om educat!!


    SEMNAT: CETATENI!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. cum se opreste muzica asta din site????stie cineva?????

    RăspundețiȘtergere
  18. nu mai e nevoie!!am reusit.multumesc mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. oricum nu se rezolva nimic cu acest caz.ar insemna sa apara si un al 2 lea vinovat si anume AJF.asa ca se va musamaliza tot.o sa vedeti!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. rusine MIHAESTI(echipa,conducere,PRIMAR)





    semnat: CETATENI!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. va asteptam cu drag la cetateni!!


    "razbunarea are savoare;)"

    RăspundețiȘtergere
  22. COTESTIUL a pierdut la mihaesti tot pe mana arbitrilor.."din sursa sigura"!

    RăspundețiȘtergere
  23. pai numai cu arbitrii si contestatii vreti sa castigati? lasati-o balta!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. pentru mihaesti acest mesaj!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. LEO (Vladesti),felicitari pentru victoria cu aninoasa!!

    salutari de la Cetateni.

    si inca ceva:daca nu ati jucat cu mihaestiul aveti mare grija la arbitrii!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Comisiile de arbitrii din campulung reprezinta "clica TICA"!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Sa ma ajute cineva daca e in cunostinta de cauza: este normal un antrenor sa si desfasoare activitatea la 3 echipe????
    exemplul domnului TICA:copii si juniori,Mihaesti ,Radesti???....bineinteles cu acte in regula
    ??

    RăspundețiȘtergere
  28. Reprezint o echipa in primele 8 din clasament.jaf la drumul mare ; AJF= Arbitrii Corupti. RUSINE! Sunt delegati la echipele care dau LOZUL mai mare si unde trebuie.Fraierii suntem noi, astia care punem suflet la echipa , lasam familiile deoparte , de ce???Sa isi bata joc de noi echipe care umbla la arbitrii si cu jucatori pe fals gen DUBLA LEGITIMARE.Pai nu va dati seama fratilor ca asta insemna fals in acte , adica PUSCARIE. Chiar credeti ca Bughea va castiga contestatia pe acest criteriu ? Va rog sa comentati.

    RăspundețiȘtergere
  29. parerea mea e ca toti conducatori de echipe sa isi noteze de la ajf suspendatii si astia care au dubla legitimare ca asa nu o sa mai fie probleme si sa incercam sa se joace pe bune nu cu falsuri

    RăspundețiȘtergere
  30. Ma dace acel jucator de care tot vorbiti are 2 legitimati poate iel a anulat acea lecitimatie care a avuto la Bughea si are contract facut cu cei de la Dragoslavele ie perfect legal si nau ci face. Va spun asta din cate stiu eu despre aceste chesti, Sincer nici mi-e nu mi se pare normal da asta ie.

    RăspundețiȘtergere
  31. MAI "ie,avuto,nau,mi-e samd"taci doamne iarta ma din gura,nu vezi ca nu cunosti limba romana???te-ai gasit tu sa le iei apararea astora...

    RăspundețiȘtergere
  32. Pai cum adica sa si noteze toti astia cu dubla legitimatie,daca asa ceva nu e posibil??cine crezi ca o sa ti spuna de ei???AJF?care e capul acestei magarii
    ?????sa fim seriosi.

    RăspundețiȘtergere
  33. am ajuns in ziua de azi sa ne vindem pe 2lei,am uitat de lealitate ,onestitate si respect...toate gandurile bune pt anonimul de la 13;13,nu esti singurul care joaca din placere, ca tine mai sunt,dar din pacate cand vezi tot felul de lucruri murdare iti vine sa renunti si la mica placere care ti-a mai ramas

    RăspundețiȘtergere
  34. Bai baiatule (asta cu , citez:2 legitimati poate iel...)lasa tu limba romana pentru altii.
    Pai cum poate el sa declare pierduta o legitimatie cand ea apartine clubului? Raspunde te rog.

    RăspundețiȘtergere
  35. Am vazut si un moldovean la Dragoslavele care, culmea comenteaza despre fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  36. da ,jucatorul suspendat si echpa trimisa in liga 1 ca merita.

    RăspundețiȘtergere
  37. atat va alarmati si va strofocati sa scrieti care mai de care fraze bine alcatuite!!!..pt ce?..un albitru e albitru...fluiera ce fluiera si asta ramane...credeti ca daca voi va certati aici si contestati ceea ce fluiera se intoarce vreun rezultat?...ex: as rucar as schitu golesti min 76 3-2...in 14 min 5-2 ambele goluri din offside...brigada de albitri de la bucuresti..clasati pt promovare..observator al federatiei...dupa meci observ le a tinut morala 40 de min pentru erorile comise...asta e...acum ce sa mai zic?...a trecut..a fluierat...sunt in ultima divizie si nu inteleg de ce aveti atatea pretentii..?!?...va mai dau un ex...as schitu golesti as cetateni...scorul trebuia sa fie cel putin 4 -1//dar din pacate sa terminat 1-1.de ce?..pentru ca a bagat de 4 ori mingea in ate si ne au fost anulate toate 4...pe motiv de offside:))...acum poftim..comm voi daca tot comm greselile arbitrilor...ceea ce e drept,e ca cei care sunt pusi sa conduca corect un meci de fotbal,din nefericere inrautateste situatia si de aceea se intampla ce se intampla...si scandaluri intre echipe...si cartonase...si discuti aici pe blog..etc..eu va uerz bafta tuturor in meciul de duminica si nu numai...salut ..alex de alex schitu golesti..

    RăspundețiȘtergere
  38. am vrut sa scriu doar alex de la schitu golesti.:))...mai greseste omu :P

    RăspundețiȘtergere
  39. atentiune;mare meci mare duminica pe maracana din dragoslavele se intalnesc cele mai bune echipe din seria nord.procurati-va din timp bilete caci duminica nu veti mai gasi,se vor ocupa toate locurile.meciul v-a fi dat la tv.OTV.

    RăspundețiȘtergere
  40. Ba astia care va credeti bine cunascatori de Limba Romana de ce va dati asa mari nui omenesc ca omul sa mai greseasca atunci cand scrie , voi nati gresit niciodata.Vedetiva lungul nasului si numai com de alti.

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu inteleg de ce va atacati atat..Soare a jucat la Bughea , in perioada de transfer nu i s'a acordat transferul deci i s'a facut un duplicat si legitimatia de la Bughea e anulata..asta e perfect legal .


    P.S. Contestatia se face ori inaintea meciului,ori la pauza..jucatorul a fost titular,deci contestatia este nula!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Cel care face legitimatie la o alta echipa nu are vina mare.Vina cea mai mare e aia care o aproba,adica AJF,de parca nu au un tabel cu toti jucatorii sa se uite si ei daca mai joaca la vreo alta echipa,acuma mai nou se dau legitimatii care cum cine vrea,la ce echipa vrea sa joace;nu conteaza daca esti deja inscris la vreo echipa.

    RăspundețiȘtergere
  43. Acum 19 ani am patit aceelasi lucru si eu. Eram legitimat la Muscelul dar eram rezerva si ca sa capat jocuri in picioare m-am dus sa joc la o echipa din judet( Stalpeni). Cei de acolo mi-au cerut o poza si o copie dupa buletin.Fara stirea mea m-au legitimat si la primul joc in care am fost recunoscut am fost contestat si am pierdut meciul cu 3-0 iar eu am primit o suspendare de 6 luni.

    RăspundețiȘtergere
  44. Avand in vedere ca AJF nu lucreaza cu CNP-uri ci doar cu buletine iar informatiile nu sunt inca arhivate electronic , e usor sa faci o noua legitimatie. Vina este a echipei care a legitimat si a jucatorului care stia ca mai e legitimat

    RăspundețiȘtergere
  45. Morala: Joc pierdut cu 3-0 si suspendare minim 6 luni ptr jucator

    RăspundețiȘtergere
  46. si ca sa terminam cu asta, pedeapsa o decide AJF, in comisii. Oricum nu se aplica retroactiv deci se pierde doar jocul la care a existat contestatie

    RăspundețiȘtergere
  47. Ar trebui sa aibe vina si AJF.Dar,daca de exemplu vreau sa nu mai joc la o echipa si sa ma transfer la alta echipa,iar prima echipa nu vrea sa imi dea legitimatia sau sa ma lase sa plec atunci ce fac??stau pe "bara"!?!

    RăspundețiȘtergere
  48. iti faci duplicat probabil iar legitimatia originala devine nula..

    RăspundețiȘtergere
  49. E adevarat ca o contestatie se depune numai la inceputul sau la pauza meciului daca jucatorul e titular??

    RăspundețiȘtergere
  50. pt no.1 22:07...soare nici macar nu a venit sa.si ia legitimatia de la noi de la Bughea de Jos:D

    RăspundețiȘtergere
  51. am vorbit cu nicu de la Bughea ,a zis ca e in regula si dupa cateva zile n'am mai gasit pe nimeni,,,si cum perioada de transfer era pe terminate am fost la ajf am facut un duplicat si legitimatia de la Bughea a devenit nula..nu e prea greu de inteles ,nu va mai atacati atat.sunt cu acte in regula la Dragoslavele si oricum contestatia e nula .ea se face inaintea meciului sau la pauza...nu la final daca jucatorul este titular!!!

    RăspundețiȘtergere
  52. Atunci se pare ca s-au lamurit lucrurile.Cred ca pana la urma nu a depus nimeni nici o contestatie sa vada cum reactioneaza jucatorii celor 2 echipe.Si,daca ar fi depus,atunci e clar:contestatie e nula ca au depus-o dupa meci.

    RăspundețiȘtergere
  53. pentru aly de la schitu:"trebuia sa castigati meciul cu cetateni cu 4-1,dar nu in urma anularii a celor 2-3 goluri,pt ca au fost foarte corect anulate,trebuia sa castigati in urma ocaziilor avute.am spus si dupa meci ca meritati victoria .nu a fost sa fie si ati avut ghinion atata tot.:trebuie sa recunosc ca aveti o echipa foarte buna !

    numai bine de la Cetateni!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Duminica cel mai mare derby al judetului,un meci al orgoliilor
    CS RUCAR II - AS DRAGOSLAVELE
    Sa vina albitru strain ca astia de la Rucar ne vor fura!!
    Forza Dragoslavele!!!

    RăspundețiȘtergere
  55. La mecul Real-Leresti cei dela Leresti au facut contestatie la sfarsitul jocului,si acei jucatori pe care au facut contestatie au fost titulari, ce se intampla contestatia nui ie valabila pt ca nau facut la inceputul mecilui sau la pauza contestatia?

    RăspundețiȘtergere
  56. alex nr 5 :))1 mai 2010 la 00:30

    ce fotbal cunoasteti ma?:))..auzi la ei ca trebuie depusa contestatia la inceputul jocului sau la pauza...:)))))....echipa care vrea sa depuna contestatia se poate face asa : 1..confruntare..adica pana sa inceapa meciul fiecare jucator in parte e verificat de erbitru si delegatul echipei care cere confuntarea...2 la pauza...3 la sfarsitul meciul pe jucatorul contestat...si se face in felul urmator..pe foaie de arbitraj se scrie nr si datele de pe legitimatia a jucatorului contestat...jucatorul contestat trebuie sa vine la cabina arbitrilor..(daca exista in judet:))).)sa si scrie datele si sa semneze...deci cam asta e treaba cu constestatia...apoi se judeca la comisia de disciplina din cadrul ajf ului si si decide daca se aproba sau se respinge constestatia...cam asta e treaba cu contestatiile...asa ca soare cred ca ai pierdut daca nu ai facut ceea ce trebuie...ai o singura sansa...cea de care ai vorbit si tu sa ti se anuleze legitimatia de la bughea...si sa ramana valabila cea de la dragoslavele...oricum jocul e in teren nu in contestatie......acum sa revin asupra celor de la cetateni...succes si voua in urmatoarele meciuri...alex schitu

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu are nici o legatura cand faci contestatia.
    Inainte de meci e absurd caci nu e nici o infractiune atata timp cat jucatorul nu a evoluat. Se face o "confruntare" .
    De obicei se face la pauza contestatia pentru a se putea confrunta datele din carnet cu jucatorul din teren, care eventual ar putea fi schimbat.
    La sfarsitul jocului se face frecvent contestatia , caci rezultatul e cel ce decide daca se merita platita o asemena actiune. atunci jucatorii pot fi confruntati de cate arbitrii si notat in foaia de joc eventualele discrepante intre cei in carnet si ce e pe teren.
    Asa ca imi pare rau ptr Real Vladesti , dar nici o sansa.
    P.S.
    Cat va costa ( pe fiecare echipa) sa va legitimati corect jucatorii, sa nu mai existe asemenea probleme???
    La sfarsitul jocului se fac majoritat

    RăspundețiȘtergere
  58. Alt P.S.
    Felicitari celui din Cetateni( o fi prietenul meu de anul trecut?)pentru obiecivitatea de care a dat dovada vis a vis de jocul de la Schitu

    RăspundețiȘtergere
  59. Si tie Alex pentru explicatiile corecte de mai sus, la fel , BV

    RăspundețiȘtergere
  60. multumesc anonim de la 13.05 ,ati jucat si voi bine dar nu a intrat si cu grigorici ala nu aveti ce face sta numai in ofside bafta fratilor la toaata lumea,si cu legitimatia dduplicat ,se face un contract pe o anumita perioada se plateste cam 250 ron si jucatorul e bun de meci,numai asa e singura solutie sa ai doua legitimatii,lasati contestatiile baieti jucati pe teren ca nu sta echipa intr-un singur jucator va mai faceti si de ras mai bine faceti confruntarea la inceputul meciului.e cel mai simplu si mai corect.Imi cer scuze daca sa-u mai strecurat greseli.baftaaa multa tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  61. Alex nr 5:))..pana si arbitrii si delegatul au spus k acea contestatie e nula...asa k cine are dreptate?u???nu cred!

    RăspundețiȘtergere
  62. LEO,la cine te referi cand spui grigorici???

    RăspundețiȘtergere
  63. Fiecare antrenor poate sa ceara confruntarea adica saia legitimatile atversarului sa se trige dupa legitimati numele jucatoru si sa vina in fatalui sa vada daca ie pozalui pa legitimati ie cel mai corect

    RăspundețiȘtergere
  64. Mai, Mitrofanakis, vad ca deja te felicita lumea pe blog! De cand ai "inhatat" limuzina directorului ai inceput sa fi si fair-play :)) Deh, iti da mana sa faci pe lordul pravoslavnic din fotoliul ala de piele ;)

    RăspundețiȘtergere
  65. cand postati rezultatele etapei de azi?

    RăspundețiȘtergere
  66. Rezultate de azi:
    AS GODENI 1-1 AS SPORTING MIHAIESTI
    AS CETATENI 3-1 AS POENARI DE MUSCEL
    AS BALILESTI-a stat
    AS MOBILA STOENESTI 0-0 AS REAL VLADESTI
    AS BUGHEA DE JOS 1-2 AS LERESTI
    AS ANINOASA 3-2 AS PETROLUL HARTIESTI
    AS CIMENTUL VM PRAVAT 1-2 AS PARTIZANUL VLADESTI
    AS SCHITU GOLESTI 3-5 AS INTER COTESTI
    AS DRAGOSLAVELE 1-2 CS RUCAR II
    Sper ca nu am gresit nici un rezultat

    RăspundețiȘtergere