VIDEO - SPORT

marți, 31 august 2010

EXCLUSIV: Echipa din Muscel, în... CJ Centru 1!

   Noua echipă din comuna Lereşti, înfiinţată în aceste zile, AS LEREŞTI 2010, se va înscrie miercuri oficial la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş. Va fi programată încă din week-endul acesta şi va evolua, cel mai probabil, în Seria Centru 1 a Campionatului Judeţean!

Vom reveni cu amănunte!

4 comentarii:

  1. Comentariu preluat de pe : http://lerestias.blogspot.com

    "Lerestiul , capitala fotbalistica
    Foarte interesant sezon fotbalistic pentru comuna Leresti. Odata cu formarea si inscrierea in campionat a noii echipe A.S. Leresti 2010, spectatorii din Leresti vor fi privilegiati. Vor vedea 30 de echipe diferite si tot atatea jocuri pe terenul local , asta deoarece noua echipa a fost distribuita in seria Centru 2, a ligii a V-a.
    Interesant este ca ambele echipe din Leresti au sansa de a deveni , teoretic, campioane ale seriilor judetene, dar si mai interesant este ca acel derby local nu se va mai desfasura. Poate in pauza de iarna sa fie un amical......
    Pana la urma nu stiu cat de necesara era aceasta a 2-a echipa, timpul o va arata, dar cei ce vor avea de castigat vor fi spectatorii din Leresti care sigur vor avea o singura favorita: Echipa locala :))
    Astfel , ca si numar de echipe vizitatoare , la nivel de liga a V-a , clar Lerestiul e capitala fotbalistica a judetului! "

    Indiferent de titulatura, echipa din Leresti va fi cea reprezentata de aceia care au tinut steagul sus atatia ani , la bine si la greu!
    Aparitia acestei noi echipe , poate reprezenta un motiv de concurenta " de la distanta" ,benefic comunei asa ca bafta si voua A.S. Leresti 2010!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt si eu curios ce jucatori vor avea si cati sunt din LERESTI,dar atentie ca acei care sunt din LERESTI mai sunt legitimati si la AS LERESTI si sa nu aveti probleme.Grija mare!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca intrati pe AJF.Arges, la Delegari, apare o noua serie: Centru 1_1, unde e si Leresti 2010
    http://www.ajfarges.ro/index.php?pg=cja&spg=2

    RăspundețiȘtergere
  4. AS Lereşti 2010 va evolua in CENTRU 1. Faptul că pe site apare "Centru 1_1" asta se intamplă pentru că programul seriei a fost refăcut!

    RăspundețiȘtergere