VIDEO - SPORT

duminică, 22 august 2010

Se caută jucători pentru o nouă echipă!

"Clubul de fotbal A.S.LEREŞTI 2010 nou înfiinţat caută jucători. Cei interesaţi să se prezinte marţi 24-08-2010 la ora 17.00, la stadion"

25 de comentarii:

  1. Adevarat. Dar nu se cauta jucatori , se cauta baieti de caracter care stiu sa respecte ca sa fie respectati. Altfel , atunci cand te bucuri ca echipa ta pierde, nu poti fi decat o nulitate . Asta ca o remarca pentru toti cei care nu vor ca Lerestiul sa aiba o echipa decenta in ultima liga. De aceea , inca o data, toate laudele celor care au luptat la 40 de ani, contra arbitrilor si adversarilor. Sa ai 3-1 la pauza si sa iei 2 goluri inventate din 11 m si ofsaid, e deja peste puterea unor baieti de carcter.
    Altfel , lasati misto-ul si puneti mana si ocupativa de echipa comunei voaster ca nu e posibil sa vina jucatori din alte zone , iar cei din Leresti sa stea la bere si la distractie.
    Si inca ceva:
    http://lerestias.blogspot.com

    Inca in constructie..............

    RăspundețiȘtergere
  2. ba frate nu7 e cum zici u 11 metri a fost clar cu ofsaid nu stiu dar si golu 3 al vostru a fost ofsaid clar. arbitri au fost mai mult de partea voastra

    RăspundețiȘtergere
  3. Am spus, bravo voua ,ati renascut dupa pauza ,dar ii omorati pe arbitrii cu presiunea! Nu se paote sa cedeze asa usor la presiuni, in a 2-a repriza a fluierat numai pentru voi. Oricum nu conteaza, rezultatul si clasamnetul, sunt cele ce conteaza.
    bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce club sa mai infintezi bai tarane ce esti VISARICA,sa le da-ti legitimatiile la baietii care au caracter si au reprezentat aceasta comuna. Tu ai bagat raca intre toti sa-ti fie rusine.Ce mai vrei lasa-i pe baieti in pace sa joace fotbal.Rusine sa-i fie si lui Verde ca si-a tradat toti prietenii si colegii din tinerete.Gabi ai ales f prost cu cine sa pleci la drum sa conduci o echipa,ai fost un las si un tradator.Intr-o comuna mare nu poti sa faci o echipa dintr-un anunt postat pe sait,sa fim seriosi nu suntem la piata.

    RăspundețiȘtergere
  5. JAF LA DRUMUL MARE.........asa a fost ieri la COTESTI.Cu o echipa in care erau 5-6 jucatori peste 35 ani,cei din LERESTI au reusit un rezultat bun la pauza,dar dupa a urmat un joc intre ingerii pamantului(arbitrii)si gazde.Acest central cu nume sfant MOISE,s-a transformat intr-un drac,mai ales dupa amenintarile si presiunea pusa pe ei la pauza.Cum sa poti sa joci sau sa arbitrezi cu suporterii in spate la 70 cm nu e posibil asa,sa te ameninte cu bolovani,cu bate sau cu alte obiecte.Sa vedeti ce stadioane sunt prin alte judete limitrofe dumneavoastra si ce public cumsecade.PT cei din COTESTI sa va mai cizelati putin si sa lasati smecheria mai moale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da...Cotestiul cred ca vrea in CHAMPIONS LEAGUE...are si echipa ce i drept. Borcea si echipa Cotesti singurii care tot vor in LIGA dar ce sa i faci fiecare cu ce l doare. Oricum buni rau astia de la Cotesti. Ar trebui sa faca un amical cu Victoria Branesti sa rupa locu' sa fie pregatiti de LIGA 1.

    RăspundețiȘtergere
  7. ANUNT !!! In atentia celor ce sunt interesati de selectie: Prezenta este obligatorie .Trebuie sa aveti domiciliul stabil in Romania si sa fiti insotiti de parinti !

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule primar nu vedeti ca aceste persoane care influenteaza fotbalul in comuna la dumneavoastra va fac de ras,toata lumea face misto.Astazi la LERESTI va fi o concurenta extraordinara,ca la facultate.VISA dute ba si lasane in pace ca ne omori cu zile.

    RăspundețiȘtergere
  9. CE SE INTAMPLA FRATILOR LA LERESTI?vad ca toata lumea e foarte agitata.M-am interesat si eu dar nu prea am informatii,dar din ce stiu la LERESTI s-a jucat fotbal din placere si nu stiu ce sa zic.Dar sa faci o echipa dintr-un anunt mi se pare ciudat.VISA ai grija de termopanele tale sau dute pe maidan si fa-ti echipa si cu VERDE si cu alti...........

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce ideie , sa-ti faci echipa pe internet.... Totul este virtual si ipotetic se poate. Ar trebui sa-si caute consultanta in acest domeniu sau un promotor mai eficient...

    RăspundețiȘtergere
  11. Cunosc multi de la echipa AS LERESTI,dar cea veche cu caracter si baieti deosebiti.A fost prima echipa cu un IMN DE ECHIPA,iar mai ales distractiile si petrecerile lor de echipa:BRAVO VOUA.Am facut un sondaj si am contactat 10 delegati de la unele echipe si am cerut parerea despre acest caz,AS LERESTI nu cedati si incercati sa treceti mai repede peste tot si sa gasiti solutia necesara.NU CEDATI aici este locul vostru.

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut . Cautati jucatori pe // manager.fotball.com. SUnt o gramada !

    RăspundețiȘtergere
  13. Se pare ca a fost o selectie pe cinste pe stadionul din LERESTI,nu a fost nici un candidat.A fost spaga prea mare.Va mai dati si in petec ca faceti si dregeti.VISA lasate.Ai vazut ca nu ai putere de convingere.Nu mai ai ce sa zici.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru amonimul de la ora 18:
    lasate se scrie dezlegat .lasa-te.,s-au te-ai referit la sate, la comuna de unde esti tu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte interesante aceste dezbateri pe tema echipei din Leresti!
    Echipa e formata din cei care joaca , iar cei care joaca , sunt singurii care merita laude. Restul lucrurilor e mai simplu decat orice:
    Echipa apartine comunei Leresti! Comuna e reprezentata de consiliul local si primar. Consiliul local este cel care prin vot ,hotaraste ce se intampla in comuna, in acord cu primarul. Daca consiliul local a hotarat ceva, de ce nu se lasa asa, oamenii aia alesi prin vot chiar nu au putere de decizie?

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru No.1 ,sedinta de consiliu are loc maine 25-08-2010.

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte bine. Sa terminati odata cu circul si sa ne vedem de ale noastre, n-am mai citit o carte cu prietenii din campionatul trecut..........:))

    RăspundețiȘtergere
  18. Nici nu o sa mai citesti curand, profesore...

    RăspundețiȘtergere
  19. de citit, nici o problema , o sa citesc , important e la ce biblioteca;)

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru toata lumea AS LERESTI nu a murit si va continua mai departe.Se pare ca dupa sedinta de consiliu de ieri,chiar daca nu s-a ajuns la un acord,echipa de suflet alb-albastru a hotarat sa continuie singura impotriva tuturor,nu ca ar fi prima data.Lipsa de respect din partea unui primar,fata de echipa care reprezinta comuna.Din cauza cu limba lor cu care curata urechile s-a ajuns intr-o situatie de HAOS TOTAL,dar aviz CATEILOR grija mare ca o sa turbati si voi.

    RăspundețiȘtergere
  21. PT NO.1-pentru duminica sa fi pregatit,sigur urmeaza o partida de LECTURA

    RăspundețiȘtergere
  22. Ar fi cazul pisica ,sa mai si citim ca de ascultat la intrigile si rautatile altora m-am saturat!

    RăspundețiȘtergere
  23. Si o opinie proprie la faptul ca Lerestiul are 2 echipe ...
    http://lerestias.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere