VIDEO - SPORT

miercuri, 11 august 2010

Lipseşte Campioana!

    Privind numele echipelor care în acest sezon vor forma Seria Nord a Campionatului Judeţean, se observă absenţa campioanei en-titre, CS RUCĂR II (foto)! După ratarea promovării echipei "mari" în liga a III-a, la Rucăr se derulează un program care-i cuprinde şi pe unii dintre jucătorii campioanei. În plus, pe timp de criză, s-a considerat că şi consturile sunt mari cu două echipe, ambele susţinute de administraţia locală.
Lipseşte, deasemenea, Real Vlădeşti, iar noutatea o reprezintă Vulturul Vultureşti, echipă adusă din Seria "Centru 2".

Un comentariu:

  1. Greu sa tii in timpurile astea 2 echipe intr-o comuna, chiar dac ele sunt in liga a V a. Sa speram ca si aceste echipe inscrise , vor termina campionatul !

    Urmatoarele ganduri sunt pentru baietii din Leresti, cu scuze pentru ceilalti care nu stiu despre ce e vorba, cu speranta ca vor intelege si isi vor reveni.

    Intotdeauna am venit la fotbal din placere, placerea de a juca , de a privi si de a ma intalni cu prietenii.
    Cand nu am mai avut motivatie , m-am oprit , dar am revenit ,cand cativa prieteni m-au invitat sa imi petrec duminicile cu ei , in ger , in ploaie , pe caldura, in noroi , doar pentru a fi certat de nevasta ca ma duc din nou la fotbal. Si am acceptat caci , viata e trecatoare , iar placerile adevarate le gasesti cu greu.
    Placerea si prietenia dintr-o echipa de fotbal este tot ce conteaza la nivelul asta unde nu ai motivatie financiara. Loviturile , juliturile , nu ar fi suportate fara a stii ca te simti bine alaturi de ceilalti fie ca esti aclamat sau hulit de cei de pe margine.
    De cand s-a terminat campionatul trecut m-am tot gandit la ce voi face , alaturi de familie sau alaturi de prieteni. Greu de zis , caci acolo nu mai e ce era. Cei tineri , ar trebui sa fie mai umili( mai ascultatori) si sa-i lase pe cei experimentati sa ia decizii. Nu poti avea o echipa cu 11 antrenori , 11 conducatori , dar cu putini fotbalisti........
    Iluzia ca daca poti vorbi si esti ascultat , asta inseamna ca ai si putere de decizie , e doar o Iluzie.
    Multi dintre voi au jucat pentru prima oara In Divizia D, pe terenuri mai bune , cu echipe mult mai bune , la un fotbal de alta calitate. Sunt si cativa dintre voi au capacitatea de a urca cu o treapta mai sus de Divizia D, dar pentru asta trebuie sa vrei , sa asculti si sa respecti
    Nu sunt si nici nu ma pretind un lider, de aceea nici nu am intervenit intre voi , dar e timpul sa va hotarati ce vreti , caci rezultatele din amicale arata nori negrii la orizont.
    Fotbalul este una din putinele placeri de care te mai poti bucura, iar rezultatele si atmosfera frumoasa , vin din voia buna pe care o ai cand vii la meci. Daca nu vii cu placere, nu are rost sa mai vii.
    Lerestiul e o comuna mare cu traditie care trebuie sa fie mereu in top , la nivelul asta.
    Rezultatele si atmosfera frumoasa de acum cativa nu mai exista si raspunsul e in voi , nici in Visa , nici in Bobi , nici in Verde, nici in altii. Voi ca si grup, faceti atmosfera , rezultatele dar trebuie sa stiti cum si cu cine sa le faceti .
    Lasati barfele si telenovelele , caci exista OTV pentru asta.
    Ganditi-va bine si hai pe treaba ca incepe campionatul!

    Numai bine,
    Gica

    RăspundețiȘtergere