VIDEO - SPORT

miercuri, 18 august 2010

Programul etapei a II-a

Partizanul Vlădeşti – AS Godeni, A.S. Cetăţeni - Sporting Mihăeşti, Cimentul Valea Mare Pravăţ - A.S. Dragoslavele, A.S. Bughea de Jos - A.S. Bălileşti, Vulturul Vultureşti – Viitorul Poienari de Muscel, A.S. Stoeneşti - Inter Aninoasa, Inter Coteşti - A.S. Lereşti şi AS Schitu Goleşti – Petrolul Hârtieşti. (Meciurile se vor juca duminică, 22 august, ora 11.00).

Vezi AICI brigăzile de arbitri şi observatorii

12 comentarii:

  1. Etapa a 2-a aduce cel putin 3 jocuri ce pot fi considerate derbyuri .

    Cel mai interesant pare cel de la Cetateni , unde echipa gazda intalneste o alta candidata la primele locuri, Sporting Mihaesti

    La Cotesti ,un meci tare , pe un teren destul de greu ramane tot un derby intre Cotesti si Leresti cu rezultat imprevizibil

    La Valea Mare , pe un teren unde greu se impun oaspetii , baietii lui Victoras vin cu moralul ridicat in fata celor din Dragoslavele care trebuie sa tina pasul si sa nu piarda

    In rest , dupa parerea mea toate celelalte jocurile au gazdele ca si favorite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Maica frate ce arbitru central avem, cel mai mare blatist din judet este :Sandru Ilie.Pai cu asta la centru aproape sigur nu vom castiga,ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate ALLY,dar tinand cont ca altii nu avem mergem mai departe.Tinand cont ca jucati la V-MARE e si normal ca aveti de la pitesti,dar dupa parerea mea daca va vedeti de joc si nu-i dati apa la moara domnului ILIE nu aveti probleme,mai greu cu gazdele acolo e problema.Tinand cont ca si noi jucam la COTESTI avem aceeasi soarta,dar sper intr-un meci ok si fara incidente.Urez bafta la toate echipele si nu uitati de sloganul: RESPECT

    RăspundețiȘtergere
  4. Valea Mare a fost prima echipa anul trecut care ne-a batut acasa dupa cateva etape bune in care nu am pierdut.Trebuie sa avem grija si sa castigam,dar mai important vor fi suporterii de acolo;se stie ca la Cetateni si Valea Mare nu sunt primite deloc bine echipele.
    Bafta tuturor!!

    RăspundețiȘtergere
  5. A.S. STOENESTI - A.S.ANINOASA 2-1

    RăspundețiȘtergere
  6. Clubul de fotbal A.S.LERESTI 2010 nou infiintat cauta jucatori.Cei interesati sa se
    prezinte marti 24-08-2010 la ora 17. la stadion.

    RăspundețiȘtergere
  7. A.S. Lerersti 2010, chiar e o echipa de baieti cu carcter. Lasati vrajeala si pune-ti mana si munciti, campionatul e lung!

    RăspundețiȘtergere
  8. aproape imposibil de castigat la Cotesti. Presiunea gazdelor pe arbitrii isi spune cuvantul si oricat de buni ar fi oaspetii , arbitrii nu fac fata. Lerestiul a pierdut pe mana lor , cu ajutorul arbitrilor care au cedat presiunii. Altfel a fost un joc fair play intre jucatori

    RăspundețiȘtergere
  9. Intradevar nr.1. Cei de la AS Leresti 2010 sunt baieti cu foarte mult caracter.

    RăspundețiȘtergere
  10. Gica, GICA...!
    GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE.
    ASA SI CU TINE.MACAR TU RECUNOSTI CA CEI DE LA AS LERESTI 2010 SUNT BAIETI CU CARACTER

    PS. SAU AI INCURCAT BORCANELE?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu, Nu le-am incurcat. Pentru mine ,AS Leresti e numai una, o echipa de baieti care au muncit impreuna si la bine la greu. Nu conteaza de cine e condusa , sau cine o finanteaza, grupul de jucatori e cel ce conteaza!
    Acum , ca unii mai pun si" 2010" si contruiesc o noua echipa e treaba lor , ei au nevoie de baieti de caracter , care sa mai domoleasca din ura si nesabuinta cu care va loviti unii de altii cand va intalniti.
    Sincer ,m-as bucura ca noua echipa sa aiba rezultate bune si sa fie un adversar redutabil pentru toti , pana la urma fotbalul e un sport si de asta il practicam!
    Luptele voastre interne nu au fost si nu sunt grija mea, pe mine ma intereseaza ca munca pe care am investit-o acolo in toti acesti ani sa nu fie in zadar.
    Voi toti imi sunteti prieteni si indiferent de situatie trebuie sa ne respectam si sa incercam sa fim decenti in tot ceea ce facem.
    Daca noua echipa se va inscrie in campionat si va fi programata, va doresc mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  12. NOUA ECHIPA E DEJA INSCRISA.
    LASI NU SUNT CEI CE AU RENUNTAT SA JOACE. ACESTIA AU DAT DOVADA DE CARACTER RETEZAND DIN START NEDREPTATEA. CEI CE AU FACUT ACTELE,PE ASCUNS, PENTRU AS LERESTI, AU DAT DOVADA DE LIPSA DE BUN SIMNT FATA DE MULTI.
    DE CE S-A FACUT PE ASCUNS TOTUL? DE CE NU SPUNETI TARE ,CU FORTA IN GURA MARE CA AS LERESTI A DEVENIT FIRMA PRIVATA?
    ASTA ASA CA SA STIE TOATA LUMEA DESPRE CE ESTE VORBA .DE CE NU SPUNETI CA PRIMARIA NU A STIUT NIMIC PANA IN MOMENTUL IN CARE AVEATI NEVOIE DE BANI. BANI PE CARE UNII DINTRE VOI, CARE A LASAT ECHIPA ECHIPA ACUM UN AN SAU CHIAR MAI MULTI, NU VROIAU SA-I JUSTIFICE IN FATA NIMANUI .PENTRU CA ASA AU FOST INVATATI.
    DE CE SE DOU INFORMATII ERONATE IN PRESA CUM CA PRIMARIA NU VREA SA SPRIJINE FOTBALUL IN LERESTI.ERONAT... SPUNETI FRATILOR CA PRIMARIA SPIJINA DIN TOT SUFLETUL -INSA O ECHIPA A PRIMARIEI NU UNA PRIVATA PENTRU CA ASA ESTE NORMAL.
    DE CE SUNT GURI DIN INTERIORUL AS LERESTI CARE BLAMEAZA SI JIGNESC PERSOANE CARE AU SCOS BANI NIN BUNI DIN BUZUNAR SI V-AU SUSTINUT ACOLO CU O BERE CU CE S-A PUTUT?
    STII DE CE GICA ? PENTRU CA SUNT PERSOANE CARE AU AVUT SI AU UN SCOP ANUME SI CARE AU FOST INVATATI SA NU FIE INTREBATI UNDE SUNT BANII RAMASI, DATI DE UNUL SI DE ALTUL PE CARE EI ACUM II FAC COATE GOALE. PENTRU CA ACESTORA LE LIPSESC CEI SAPTE ANI DE ACASA .

    RăspundețiȘtergere