VIDEO - SPORT

joi, 17 septembrie 2009

Mobila Stoeneşti - Partizanul Vlădeşti 1-1 (5-3 după 11m)

Au marcat: Bragă (min. 4) / Neaţă (min. 10)



MOBILA (galben - verde): Vintilă - Gancea, Bădulici, Enaru, Popa, Ţurlea, Cojocaru, L.Stuparu, Bragă, Zamfirescu, Năstăsoiu. Rezerve: Bratu - Bălan, Dragomirescu, D.Stuparu, Ganci
PARTIZANUL (alb - roşu) : M. Miriţă - Duţescu, Puiu, I.Miriţă, Lovişteanu, Busescu, Neaţă, Radu, Chira, Vasiloiu, Dobrin. Pe bancă: Bădoiu - Samoilă, Miulescu, Bănică, Aurel, Bunea.
Arbitri: Marian Oprea - Ovidiu Dobrescu şi Alexandru Constantin. Observator: Marin Richiţeanu
! În minutul 65, Gh. Bragă de la gazde a ratat un 11m.
Cartonaş roşu:
Cătălin Chira (min.64)
Lovituri de departajare: 2-1 Bragă; 2-1 Neaţă; 3-1 L. Stuparu; 3-2 Samolilă; 3-2 Cojocaru; 3-2 Lovişteanu; 4-2 Ţurlea; 4-3 Vasiloiu; 5-3 Enaru.




Meci frumos şi pe alocuri tensionat ieri după-amiază la Stoeneşti, între Mobila şi Partizanul Vlădeşti, contând pentru etapa a II-a a fazei judeţene a Cupei României la fotbal. Doar 4 minute a trecut de la primul fluier al centralului Marian Oprea şi gazdele au trecut în avantaj după reuşita lui Gh. Bragă. Bucuria a fost de scurtă durată pentru că în minutul 10 s-a restabilit egalitatea după golul lui Gh. Neaţă. Sub privirile a circa 20 de spectatori veniţi de la Vlădeşti, în frunte cu primarul Cristinel Moise, dar şi a mai multor localnici, jucătorii celor două echipe au încercat să înscrie din nou şi să-şi împingă echipa spre victorie. Nu au reuşit decât să se întreacă în ratări! Cele mai clare oportunităţi le-am notat în repriza secundă:
* În minutul 65 gazdele au primit o lovitură de la 11 m pentru un fault în suprafaţa de pedeapsă, iar Cătălin Chira a fost eliminat. Decizia arbitrului, dealtfel una corectă, nu a ajutat prea mult echipa gazdă pentru că Gheorghe Bragă a trimis balonul peste poartă.
* Spre finalul meciului, la cealaltă poartă asistăm la o ratare incredibilă: doi jucători de la Partizanul au scăpat singuri cu poartarul advers, au evitat ofasidul, dar... n-au reuşit să trimită balonul în plasă!
În aceste condiţii, scorul final a rămas cel stabilit în minutul 10, 1-1, iar pentru stabilirea echipei învingătoare s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, seria fiind deschisă de jucătorii echipei gazdă. Au ratat Cojocaru respectiv Neaţă şi Lovişteanu, iar Mobila s-a impus cu 5-3 la final victorie care, teoretic, o trimite în faza următoare! Spun teoretic pentru că la finalul meciului, delegatul formaţiei din Vlădeşti a depus o contestaţie şi aşteaptă acum decizia Comisiei de Disciplină în şedinţa de săptămâna viitoare.

Un comentariu:

  1. La fel ca si in campionat, scorul a fost unul mincinos, STOENESTIUL putea sa se impuna in mod clar!! Oricum "Pacaliciul Vladesti" a pierdut meciul de fotbal si l a castigat pe cel de miloaga... Tipic pentru "campioana contestatiilor"!! O ekipa jenanta, in frunte cu edilul supraponderal care si etaleaza comportamentul grobian pe toate terenurile pe unde si marcheaza prezenta cu glandele sudoripare... Boierul

    RăspundețiȘtergere