VIDEO - SPORT

marți, 29 septembrie 2009

Liviu Secătureanu, pe patul de spital. ÎNCURAJEAZĂ-L!

După accidentarea gravă suferită duminică pe terenul de fotbal, în meciul cu AS Schitu Goleşti, jucătorul formaţiei AS Bughea de Jos, Liviu Secătureanu, îşi petrece următoarea perioadă imobilizat la pat. Luni după-amiază a fost operat de medicul primar ortoped Viorel Puiu, iar astăzi, echipa noastră l-a vizitat la spital. L-am găsit zâmbitor şi cu pofta, în continuare, de... fotbal!
- Cum s-a întâmplat?
- Eram în apropierea porţii adverse, a venit o centrare, am pus stop pe piept şi am şutat la poartă. Unul dintre adversari a vrut să mă împiedice să şutez, mi-a pus talpă şi... asta a fost.
- Crezi că te-a lovit intenţionat?
- Eu cred că nu. Cel puţin aşa sper...
- Diagnosticul?
- Am tibia ruptă şi peroneul plesnit.
-Te mai întorci pe terenul de fotbal?
- Sigur că da...
- De când joci fotbal?
- La Bughea de un an, însă am mai jucat la Granitul Albeştii de Muscel, dar s-a desfiinţat. Per total, cred că de vreo 4 ani.
- Eşti supărat pe cel care te-a lovit?
- Nu, nu sunt supărat. Eu cred şi sper că nu a vrut.

Trimite ACUM mesajul tău de încurajare pentru Liviu Secătureanu la secţiunea "Comentarii" şi ele vor fi întotalitate citite de fotbalist.
Vezi VIDEO

luni, 28 septembrie 2009

De pe teren, direct la Spital!

Etapă cu ghinion duminică în Campionatul Judeţean de Fotbal - Seria Nord, pentru doi fotbalişti de la AS Bughea de Jos! Pe parcursul meciului de pe teren propriu cu AS Schitu Goleşti , controlat cu autoritate de gazde (scor 7-3), la o fază de atac încheiată cu gol, Liviu Secătureanu a fost călcat de un adversar, iar diagnosticul este unul crunt: fractura de tibie şi fisură de peroneu. Nici fundaşul central Daniel Manole nu a scăpat de agresivitatea adversarilor, însă, din fericire, accidentarea sa a fost mai puţin gravă, deşi iniţial s-a crezut că ar fi vorba de o dislocare de claviculă. Ambii jucători au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Municipal, însă doar Secătureanu a fost oprit, iar în această după-amiază a fost operat de medicul primar ortoped, Viorel Puiu.
ps: fotografia care însoţeşte articolul este de la un alt meci

duminică, 27 septembrie 2009

AS Lereşti - AS Poienarii de Muscel 0-1 !!!

Surpriza rundei a fost, fără îndoială, victoria formaţiei AS Poienarii de Muscel în deplasare la AS Lereşti (1-0).
Cum comentaţi acest succes?

Rezultatele etapei a VII-a

AS Godeni - INTER Coteşti 0-4
AS Cetăţeni - PARTIZANUL Vlădeşti 3-1
AS Bălileşti - PETROLUL Hârtieşti 2-2
MOBILA Stoeneşti - SPORTING Mihăeşti 3-2
AS Lereşti - AS Poienari de Muscel 0-1
REAL Vlădeşti - GLORIA Berevoeşti 3-3
AS Bughea de Jos - AS Schitu Goleşti 7-3
CIMENTUL VMP - AS Dragoslavele 0-1
AS Aninoasa - CS Rucăr II 1-5

AS Godeni - Inter Coteşti 0-4 (0-3)

Au marcat: Silviu Dorcioman (min. 9), Ad. Răucea (min. 26), Fl. Lică (min. 35), An. Dorcioman (min.50)

AS GODENI: Costea - Mândroi, Muşetescu, Mihai, Ştefănescu, Ghizdaveţ, Dumitraşcu, Tănase, Bărboi, Grigore, Sălceanu. Rezerve: Izbăşoiu - Tureac, Poştoacă, Zăbavă, Popovici, Antomoiu, Toader.
INTER COTEŞTI: Croitoru - Costea, Ionescu, C. Şoiman, Lică, Tiţa, Neaţă, An. Dorcioman, Răucea, Fl. Lică, S. Dorcioman. Rezerve: Hoaghea - Pătru, Negrilescu, Argeşeanu, A. Şoiman, Bogdan, Gh. Dorcioman.
Arbitri: Bogdan Onete - Iulian Bădiţă şi Elvis Tiţa
Observator: Pavel Buzatu

Bogdan BURHAN
Etapa a VII-a a Campionatului judeţean de fotbal - seria Nord, a adus faţă în faţă două echipe din aceeaşi localitate şi care folosesc în comun acelaşi stadion: AS Godeni în calitatea de gazdă, Inter Coteşti, acum, oaspete... La un meci încărcat de orgolii şi un scor just (0-4), trebuie apreciată în primul rând brigada de arbitri care a condus fără greşeală această întâlnire, în condiţiile în care a anulat, pe motiv de ofsaid, două goluri gazdelor, când scorul era 0-1 şi apoi 0-3. În egală măsură este de apreciat şi jocul foarte bun al oaspeţilor care, coroborat cu apărarea visătoarea a gazdelor, a făcut ca la pauză diferenţa să fie de trei goluri, spre bucuria inimoasei galerii care scanda "Forza Inter". Silviu Dorcioman a deschis scorul la prima eroare a defensivei gazdelor (min.9), Adrian Răucea l-a majorat la o pătrundere pe stânga şi un şut plasat (min. 26), iar Florin Lică a făcut 3-0, înscriind pe lângă un portar la fel de visător ca jucătorii din faţa sa (min.35). La poarta cealaltă, în replică, Laurenţiu Croitoru a fost un adevărat înger păzitor, având 2-3 intervenţii la limită, oprind mingea din drumul ei spre plasă!
Nici pauza nu i-a ajutat prea mult pe jucătorii formaţiei din Godeni, pentru că la 5 minute după reluare Andrei Dorcioman punctează şi închide tabela, tranşând definitiv victoria de partea oaspeţilor. Au urmat 40 de minute cu gazdele în căutarea golului de onoare, însă Croitoru s-a dovedit până la sfârşit într-o zi mare şi, cu alte câteva intervenţii sigure, a închis definitiv poarta, contribuind decisiv la victoria finală a formaţiei sale.


Fotbaliştii de la AS Godeni, încrezători înainte de meci...

Spirite diferite ale portarilor Croitoru (stânga) şi Costea

Al 12-lea jucător pentru oaspeţi...

Fotbaliştii de Inter Coteşti, la fel de încrezători.

Vezi
VIDEO

joi, 24 septembrie 2009

PRONOSTIC

Începând de astăzi, blogul nostru iniţiază o nouă rubrică la care, înainte de fiecare etapă, o persoană din lumea fotbalului oferă pronosticuri pentru cele 9 meciuri ale rundei. Primul invitat este Liviu Păun (foto), fost fotbalist în Liga a III-a la CS Muscelul Câmpulung, în prezent jucător la Şcoala de Fotbal "Sporting", în Divizia D, cel care a analizat meciurile etapei a VII-a:

AS Godeni - INTER Coteşti X
AS Cetăţeni - PARTIZANUL Vlădeşti 1
AS Bălileşti - PETROLUL Hârtieşti 1
MOBILA Stoeneşti - SPORTING Mihăeşti 2
AS Lereşti - AS Poienari de Muscel 1
REAL Vlădeşti - GLORIA Berevoeşti 2
AS Bughea de Jos - AS Schitu Goleşti X
CIMENTUL VMP - AS Dragoslavele 2
AS Aninoasa - CS Rucăr II 1

AS Lereşti - Inter Coteşti 2-1 (2-0)

Au marcat: Al. Popescu (min. 12 şi 27) / An. Dorcioman (min. 73)
AS LEREŞTI: Sitaru - Cocoş, Bădulescu, Verde, Avrigeanu, Boteanu, Pitiruţi, I. Gheorghe, Marin, N.Cicu, Al. Popescu. Pe foaie: Niţoiu - Cataramă, Nicolae.
INTER: Hoaghea - Neaţă, C.Şoiman, D.Lică, Tiţa, S.Dorcioman, Fl.Lică, L.Şoiman, Răucea, Argeşeanu, Safta. Pe foaie: Voican - Negrilescu, Pătru, Bogdan, An. Dorcioman.
Arbitri: Ovidiu Dobrescu (Bughea de Jos) - Elena Richiţeanu şi Răzvan Rădulescu (ambii Câmpulung)
Observator: Ciprian Neculăescu (Câmpulung)

AS Lereşti şi Inter Coteşti au jucat în această după-amiază meciul restanţă contând pentru etapa a III-a a Campionatului Judeţean de fotbal - Seria Nord, iar victoria, indiferent de numele învingătoarei, menţinea echipa în apropierea podiumului. Cu 2-0 la pauză, după golurile marcate de Alexandru Popescu în minutele 12 şi 27 şi multe alte ocazii clare de a înscrie, AS Lereşti s-a şi văzut câştigătoare, numai că, golul senzaţional din minutul 73 al lui Andrei Dorcioman (de la jumătatea terenului) a încins spiritele pe teren, iar victoria gazdelor era din acel moment pusă sub semnul întrebării. Formaţia care a dominat minutele rămase a fost tot cea vizitatoare, însă n-a mai reuşit să înscrie şi astfel, scorul final a fost 2-1 pentru AS Lereşti care a urcat în clasament până pe locul 5, în timp ce Inter Coteşti a coborât o poziţie (locul 7).



Vezi VIDEO

miercuri, 23 septembrie 2009

Restanţă: AS Lereşti - Inter Coteşti

Joi după amiază, cu începe de la ora 17.00, la Lereşti este programat a se juca meciul dintre echipa locală "AS" şi Inter Coteşti, restanţă a etapei a III-a din cadrul Campionatului Judeţean de Fotbal - Seria Nord. Meciul va fi condus la centru de Ovidiu Dobrescu, ajutat de asistenţii Elena Richiţeanu şi Răzvan Rădulescu. Observator este Ciprian Neculăescu.

Mobila Stoeneşti a pierdut meciul de cupă!

La finalul meciului dintre Mobila Stoeneşti şi Partizanul Vlădeşti, câştigat de gazde în urma loviturilor de departajare, delegatul formaţiei oaspete a depus o contestaţie pentru substituire de jucător. În şedinţa de marţi după-amiază de la sediul AJF, membrii Comisiei de Disciplină au soluţionat favorabil această contestaţie, astfel că rezultatul final a fost stabilit 3-0 pentru Partizanul Vlădeşti. Astfel, campioana de anul trecut va evolua în următoarea etapă a Cupei României - faza pe judeţ, când va întâlni, cel mai probabil, o formaţie din Divizia D.

marți, 22 septembrie 2009

FOTO: Inter Coteşti - AS Cetăţeni

Partida dintre Inter Coteşti şi AS Cetăţeni, contând pentru etapa a VI-a a Campionatului Judeţean - Seria Nord, a fost şi ea una dintre cele spectaculoase ale acestei runde. La un moment dat gazdele conduceau cu 4-1, însă scorul final a fost egal, 4-4 şi asta în urma unui gol marcat în minutul 90 din lovitură de la 11m, îndelung contestată de reprezentanţii formaţiei din Coteşti, dar în acelaşi timp "aprobată" de adversari. Nici pe blogul nostru părerile nu sunt altfel, fiecare încercând să dea dreptate echipei favorite, chiar dacă limbajul nu este unul tocmai civilizat...
Claudiu Voican m-a căutat astăzi la redacţie. Mi-a lăsat câteva fotografii şi un filmuleţ de la acest meci. Patru dintre poze le vedeţi mai jos, iar aspecte din filmuleţ le voi prezenta marţi seara în cadrul Jurnalului Sportiv la Muscel TV.


duminică, 20 septembrie 2009

Debut cu o victorie...

Unul dintre antrenorii secţiei fotbal de la Clubului Sportiv Şcolar "Dinicu Golescu", Ovidiu Tică, a debutat duminică la meciul Sporting Mihăeşti - AS Lereşti din cadrul etapei a VI-a a Campionatului Judeţean - Seria Nord, ca antrenor al unei echipe de seniori! A făcut-o pe banca tehnică a gazdelor, iar scorul la debut i-a fost unul favorabil: deşi oaspeţii au condus cu 2-0, Sporting Mihăeşti s-a impus la final cu 3-2. Curios este faptul că pentru a obţine acest succes, Ovidiu a primit "ajutorul" colegului său antrenor de la CSS Dinicu Golescu, Bogdan Drăgănescu, cel care a marcat spectaculos golul victoriei din lovitură liberă!

DERBY: Sporting Mihăeşti - AS Lereşti 3-2



Au marcat: 0-1 R. Marin (min.11), 0-2 I. Cicu (min. 23), 1-2 A. Mihai (min. 28), 2-2 Gh. Ana (min. 31), 3-2 B. Drăgănescu (min. 71)
SPORTING (roşu): Iancu - Mihai, Dumitra, Bebulescu, Drăgănescu, Neacşu, Heroiu, Bogdan, Ana, Tănase, Smaranda. Antrenor: Ovidiu Tică; Rezerve: Rasti - I. Gheorghe, Dumitrache, Stoica, Trandafir, Drăghiciu
AS LEREŞTI (alb-albastru): Sitaru - Verde, Boteanu, Cocoş, Bădulescu, Suseanu, I. Gheorghe, Marin, Piţiruţi, Avrigeanu, I.Cicu. Antrenor: Visarică Cataramă; Rezerve: Niţoi, Dragomir, Popescu şi D. Cicu.
Arbitri: Florin Nicolescu (Topoloveni) - Sorin Ghiberdel şi Marian Fluturel (ambii Piteşti)
Observator: Pavel Buzatu (Câmpulung)




Meciul dintre Sporting Mihăeşti şi AS Lereşti a fost considerat capul de afiş al rundei a VI-a în Campionatul Judeţean - seria Nord, drept pentru care echipa site-ului nostru a ales să fie prezentă la acest joc. Chiar dacă nu aici s-au marcat cele mai multe goluri, cele cinci au fost suficiente pentru ca acest joc să-şi onoreze numele de derby. Spectaculoasă a fost şi evoluţia scorului, după mai puţin de 25 de minute oaspeţii având avantaj de două goluri pe tabela de marcaj după reuşitele lui Radu Marin şi Ionuţ Cicu. Bine aşezaţi în teren de noul antrenor, Ovidiu Tică, jucătorii echipei gazdă au reuşit să restabilească egalitatea până la pauză, iar în repriza secundă au dat lovitura. Au marcat, rând pe rând, Mihai Anghel, Gheorghe Ana şi Bogdan Drăgănescu, acesta din urmă în minutul 71 direct din lovitură liberă de la peste 35m. "Eram bine poziţionat, numai că am alunecat şi n-am mai putut să mă înalţ pentru a respinge balonul. N-am mai putut reacţiona, însă şi Drăgănescu a şutat foarte bine" ne-a declarat portarul oaspeţilor, Gică Sitaru. Cu 7 minute înainte de a primi golul de 2-3, oaspeţii au reuşit ei să înscrie, însă golul le-a fost anulat pe motiv de ofsaid.
Fluierul final a consfinţit victoria la limită a echipei gazdă, în faţa uneia dintre formaţiile puternice ale seriei, iar cele 3 puncte acumulate o poziţionează pe locul 4 în clasamnet cu 12 puncte, în timp ce AS Lereşti este pe 8, cu 9 puncte şi un joc mai puţin disputat.

Vezi VIDEO

Rezultatele etapei a VI-a

CS Rucăr II - AS Godeni 6-1
INTER Coteşti - AS Cetăţeni 4-4
PARTIZANUL Vlădeşti - AS Bălileşti 1-1
PETROLUL Hârtieşti - MOBILA Stoeneşti 4-6
SPORTING Mihăeşti - AS Lereşti 3-2
AS Poienari de Muscel - REAL Vlădeşti 2-1
GLORIA Berevoeşti - AS Bughea de Jos 0-3
AS Dragoslavele - AS Aninoasa 1-0
AS SChitu Goleşti - CIMENTUL VMP 0-1

joi, 17 septembrie 2009

Mobila Stoeneşti - Partizanul Vlădeşti 1-1 (5-3 după 11m)

Au marcat: Bragă (min. 4) / Neaţă (min. 10)



MOBILA (galben - verde): Vintilă - Gancea, Bădulici, Enaru, Popa, Ţurlea, Cojocaru, L.Stuparu, Bragă, Zamfirescu, Năstăsoiu. Rezerve: Bratu - Bălan, Dragomirescu, D.Stuparu, Ganci
PARTIZANUL (alb - roşu) : M. Miriţă - Duţescu, Puiu, I.Miriţă, Lovişteanu, Busescu, Neaţă, Radu, Chira, Vasiloiu, Dobrin. Pe bancă: Bădoiu - Samoilă, Miulescu, Bănică, Aurel, Bunea.
Arbitri: Marian Oprea - Ovidiu Dobrescu şi Alexandru Constantin. Observator: Marin Richiţeanu
! În minutul 65, Gh. Bragă de la gazde a ratat un 11m.
Cartonaş roşu:
Cătălin Chira (min.64)
Lovituri de departajare: 2-1 Bragă; 2-1 Neaţă; 3-1 L. Stuparu; 3-2 Samolilă; 3-2 Cojocaru; 3-2 Lovişteanu; 4-2 Ţurlea; 4-3 Vasiloiu; 5-3 Enaru.




Meci frumos şi pe alocuri tensionat ieri după-amiază la Stoeneşti, între Mobila şi Partizanul Vlădeşti, contând pentru etapa a II-a a fazei judeţene a Cupei României la fotbal. Doar 4 minute a trecut de la primul fluier al centralului Marian Oprea şi gazdele au trecut în avantaj după reuşita lui Gh. Bragă. Bucuria a fost de scurtă durată pentru că în minutul 10 s-a restabilit egalitatea după golul lui Gh. Neaţă. Sub privirile a circa 20 de spectatori veniţi de la Vlădeşti, în frunte cu primarul Cristinel Moise, dar şi a mai multor localnici, jucătorii celor două echipe au încercat să înscrie din nou şi să-şi împingă echipa spre victorie. Nu au reuşit decât să se întreacă în ratări! Cele mai clare oportunităţi le-am notat în repriza secundă:
* În minutul 65 gazdele au primit o lovitură de la 11 m pentru un fault în suprafaţa de pedeapsă, iar Cătălin Chira a fost eliminat. Decizia arbitrului, dealtfel una corectă, nu a ajutat prea mult echipa gazdă pentru că Gheorghe Bragă a trimis balonul peste poartă.
* Spre finalul meciului, la cealaltă poartă asistăm la o ratare incredibilă: doi jucători de la Partizanul au scăpat singuri cu poartarul advers, au evitat ofasidul, dar... n-au reuşit să trimită balonul în plasă!
În aceste condiţii, scorul final a rămas cel stabilit în minutul 10, 1-1, iar pentru stabilirea echipei învingătoare s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, seria fiind deschisă de jucătorii echipei gazdă. Au ratat Cojocaru respectiv Neaţă şi Lovişteanu, iar Mobila s-a impus cu 5-3 la final victorie care, teoretic, o trimite în faza următoare! Spun teoretic pentru că la finalul meciului, delegatul formaţiei din Vlădeşti a depus o contestaţie şi aşteaptă acum decizia Comisiei de Disciplină în şedinţa de săptămâna viitoare.

Cupa României - rezultate

AS Godeni - AS Lereşti 1-2
AS Schitu Goleşti - Artizanii Coşeşti 1-5
Real Vlădeşti - Petrolul Hârtieşti 0-0, 5-4 după 11m
AS Bughea de Jos - AS Aninoasa 5-1
CS Rucăr II - Cimentul VMP 2-0
Mobila Stoeneşti - Partizanul Vlădeşti 1-1, 5-3 după 11m

miercuri, 16 septembrie 2009

Cupa României - faza judeţeană

Joi după-amiază, cu începere de la ora 17.00, în zona Muscel sunt programate 6 meciuri contând pentru faza a II-a a Cupei României la fotbal, competiţie judeţeană la care participă numai echipele din Campionatul Judeţean:
* AS Godeni - AS Lereşti
* AS Schitu Goleşti - Inter Coteşti
* Real Vlădeşti - Petrolul Hârtieşti
* AS Bughea de Jos - AS Aninoasa
* CS Rucăr II - Cimentul VMP
* Mobila Stoeneşti - Partizanul Vlădeşti.

luni, 14 septembrie 2009

Gloria pierde din nou la... masa verde

Gloria Berevoeşti a pierdut duminică al doilea meci în acest sezon la masa verde pe teren propriu şi nu au trecut decât 5 etape! După 0-3 cu Petrolul Hârtieşti pentru substituire de jucător, în etapa de duminică Gloria Berevoeşti a "comis-o" din nou! Înaintea meciului AS Poienarii de Muscel, gazdele au constatat cu uimire că doar 6 carnete de joc mai erau "valabile" medical, pe toate celelate vizele erau expirate! Brigada de arbitri şi observatorul jocului au aplicat litera regulamentului şi au dispus ca meciul să nu se joace, Comisia de Disciplină din cadrul AJF având ultimul cuvânt, iar acesta a fost, fără ezitare, 3-0 pentru oaspeţi! Pentru că tot s-au întâlnit, Gloria şi AS Poienarii de Muscel au jucat apoi un meci amical, gazdele impunându-se cu 4-2. Curios este faptul că Gloria Berevoeşti a pierdut două meciuri extrem de uşoare, atât Petrolul Hârtieşti cât şi AS Poienarii de Muscel fiind două dintre echipele modeste ale seriei. Dealtfel, singurele lor victorii din acest sezon sunt tocmai acestea obţinute la masa verde, iar meciul direct s-a încheiat la egalitate!

duminică, 13 septembrie 2009

Comentaţi după etapa a V-a

Aşteptăm comentariile voastre de la meciurile pe care le-aţi urmărit sau în care chiar aţi jucat, la adresa de e-mail sport@muscel.ro. De preferat este să ataşaţi şi câte o fotografie

Rezultatele etapei a V-a

AS Godeni - AS Dragoslavele 4-2
AS Cetăţeni - CS Rucăr II 1-2
AS Bălileşti - INTER Coteşti 1-0
MOBILA Stoeneşti - PARTIZANUL Vlădeşti 1-1
AS Lereşti - PETROLUL Hârtieşti 5-0
REAL Vlădeşti - SPORTING Mihăeşti 2-5
GLORIA Berevoeşti - AS Poienarii de Muscel 0-3
AS Bughea de Jos - CIMENTUL Valea Mare Pravăţ 2-0
AS Aninoasa - AS Schitu Goleşti 2-1

duminică, 6 septembrie 2009

"Arbitrajul a fost unul corect, de nota 10"

Despre meciul dintre Petrolul Hârtieşti şi Real Vlădeşti (scor final 0-0), contând pentru etapa a IV-a Campionatului Judeţean - Seria Nord, ne scrie Ionuţ Miulescu, jucătorul echipei oaspete, cel care apreciază arbitrajul, jocul echipei sale, dar si fair-play-ul adversarilor: „A fost un meci bun, pe o vreme capricioasă cum, dealtfel cred, a fost în toate localităţile unde astăzi s-a jucat fotbal. Noi, cei de la Real Vlădeşti, am jucat mai bune ca adversarii noştri, am ratat mult, dar minga nu a vrut să intre în poartă. Arbitrajul a fost unul corect, de nota 10. Aşa arbitri trebuie trimişi la toate mecurile. La stadion au fost prezenţi mulţi spectatori din partea gazdelor şi cred că sunt cei mai pasnici suporteri. Noi am dominat clar prima repriză, ne-am creat mari ocazii. În partea a doua ei au mai echilibrat jocul, dar nu au avut ocazi la fel de mari. Cei de acolo spuneau că dacă meciul se termina 4 sau 5-0 nu se suparau pentru că noi am avut ocaziile principale”. Brigada de arbitri, lăudată de Ionuţ Miulescu, a fost formată din Marian Oprea la centru, Ştefan Irimia şi Alexandru Constantin - asistenţi, iar observator a fost Petre Dragomirescu.
FOTO: fază din meciul Real Vlădeşti – Partizanul Vlădeşti (1-2) surprinsă runda trecută de Sebastian Mîngîţă, cu Miulescu – autorul golului echipei sale – având mingea la picior...

Elena Muşetoiu acuzată că a dictat 11m în minutul 93 la scorul de... 0-0!

După ce runda trecută am cerut reprezentanţilor echipelor din CJ Nord ca măcar pentru o etapă să renunţe la a mai acuza arbitrajele (şi le mulţumesc pentru faptul că au înţeles acest lucru), primii care sar la gâtul „fluieraşilor” după etapa de duminică sunt cei de la Bălileşti, acuzând maniera de arbitraj a Elenei Muşetoiu la jocul CS Rucăr II – AS Bălileşti (scor 1-0): „Nu pot să descriu arbitrajul dezastruos atâta spun – a arbitrat într-o singură direcţie - totul, totul şi iar totul numai pentru echipa gazdă! A reuşit chiar să influenteze şi să-i sperie pe colegii ei Elena Richiteanu şi Săndel Dorobanţu, doi arbitrii tineri cu mare experienţă. Felicitări celor doi tuşieri care au trecut peste acest meci cu brio şi au lasat-o pe această fată care, fară scrupule, a dictat 11 metri în minutul 93, la scorul de 0-0” - ne scrie Bogdan Olteanu, chiar jucătorul formaţiei din Bălileşti a cărei intrevenţie a fost considerată fault în suprafaţa de pedeapsă: „Dacă acea fază ar fi fost filmată, mergeam până în pânzele albe să demonstrez că a fost simulare!” Cât despre adversari, Bogdan spune... „Nu contest valoarea echipei adverse, dar astăzi nu au putut baga mingea în poartă decât cu ajutorul centralului”. Nemulţumit de aceste decizii, Bogdan Olteanu spune că va fi prezent la şedinţa de marţi a Comisiei de Disciplină a AJF Argeş pentru a cere de acum înainte numai arbitri din Piteşti la meciurile disputate de echipa sa.

Rezultatele etapei a IV-a

AS SCHITU GOLESTI - AS GODENI 3-1
AS DRAGOSLAVELE - AS CETATENI 4-2
CS RUCAR II - AS BALILESTI 1-0
INTER COTESTI - MOBILA STOENESTI 3-2
PARTIZANUL VLADESTI - AS LERESTI 1-2
PETROLUL HARTIESTI - REAL VLADESTI 0-0
SPORTING MIHAIESTI - GLORIA BEREVOIESTI 0-1
AS POIENARI DE MUSCEL - AS BUGHEA DE JOS 0-3
CIMENTUL VM PRAVAT - AS ANINOASA 0-2

marți, 1 septembrie 2009

Petrolul Hârtieşti a câştigat la masa verde


Întrunită în această după-amiază, Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş a analizat şi cazurile apărute în Seria Nord a Campionatului Judeţean după etapa din week-end.
* Astfel, meciul dintre AS Lereşti şi Inter Coteşti care nu s-a jucat duminică a fost reprogramat pentru joi, săptămâna aceasta, sau cel târziu joi săptămâna viitoare, în funcţie de cum se vor încelege cele două părţi;
* Meciul Gloria Berevoeşti - Petrolul Hârtieşti (pe teren 4-0) a fost omologat 0-3, echipa gazdă folosind un jucător aflat în stare de suspendare!