VIDEO - SPORT

miercuri, 4 noiembrie 2009

AMATORISM la "Evenimentul muscelean"

Colegii de la bisăptămânalul Evenimentul muscelean şi-au făcut un obicei din a scrie după sistemul “Copy-paste”. Mai exact, copiază articolele postate pe internet de alţi jurnalişti musceleni şi, fără să specifice sursa, postează în paginile ziarului – ediţie tipărită, însuşindu-şi astfel informaţia.Ultimul exemplu al amatorismului celor de la EM este articolul apărut în ediţia de marţi a ziarului. Intenţionat, am trecut un rezultat greşit în etapa a 13-a (Cimentul Valea Mare Pravăţ – AS Poienari de Muscel 1-4 în locul de 2-4) şi am lăsat clasamentul neactualizat! Ediţia tipărită a ziarului incriminat a prezentat cititorilor săi scorul greşit, aşa cum a fost publicat pe blog, dar şi clasamentul neactualizat, cu CS Rucăr II având 33 de puncte, Sporting Mihăeşti pe locul 2 şi AS Lereşti pe locul 3 în locul celui real. Blogul nostru preia informaţii corecte de pe site-ul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş şi specifică acest lucru, prezentând atât sigla forului cu sediul în Piteşti cât şi link spre site-ul amintit, aşa cum ar putea proceda de fiecare dată şi jurnaliştii de la Evenimentul muscelean.
Cum comentaţi atitudinea colegilor noştri?

8 comentarii:

  1. Urat din partea lor,sa le fie rusine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astia sunt si prosti,doar ai zis k nu e actualizat.Vai de voi ce ati ajuns.

    RăspundețiȘtergere
  3. SUNT VARZA
    CEI MAI PRAF JURNALISTI

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt jurnalisti ,sunt niste distrusi ce sa mai zic au facut jurnalismul la f.r.

    RăspundețiȘtergere
  5. lasa-i mai bogdan mai au si ei de invatat ,sa manance si ei o pine rece ca ,calda nu are cum.

    RăspundețiȘtergere
  6. macar ar putea sa specifice sursa.si eu fac acest lucru cand preiau informatiile.dar ar putea si ei macar sa dea un click la ajf si sa ia de acolo.oricum am auzit ca este si scump si nu prea ai ce citi prin el.imi dau seama cu faza asta pe care le-ai facuto......

    RăspundețiȘtergere
  7. RUSINE,RUSINE SA VA FIE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. DIN PACATE LA EVENIMENTUL MUSCELEAN LUCREAZA NISTE "JURNALISTE DE CATIFEA" CE AU AJUNS SA OCUPE ACEASTA FUNCTIE NU DATORITA FACULTATILOR DE STAT PE CARE LE-AU ABSOLVIT SI NICI DATORITA CALITATILOR DE OAMENI DE PRESA CI DATORITA "POSTERIORULUI" SAU A SANTAJULUI, LUCRU CARE IN MOD INERENT SE VEDE.
    ELE NU SUNT DECAT NISTE LICHELE, NISTE OAMENI LIPSITI DE CEA MAI MICA URMA DE CARACTER, CARE NU FAC ALTCEVA DECAT SA SE PREOCUPE CONSTANT DE VIETILE ALTORA.
    SA VA FIE RUSINE!

    RăspundețiȘtergere