VIDEO - SPORT

duminică, 8 noiembrie 2009

Fotbalişti uitaţi la stadion!

Şoc! Fotbaliştii câmpulungeni care fac parte din lotul formaţiei Gloria Berevoeşti au ajuns acasă... pe jos! Rămaşi fără bani şi "uitaţi" la stadion de cel care trebuia să-i aducă în oraş, fotbaliştii de la Gloria s-au văzut nevoiţi să mearga peste 15 km pe jos, până în Câmpulung!
Unul dintre jucătorii revoltaţi este şi Ciprian Manole, liderul grupului, autorul celor 3 goluri ale formaţiei sale în meciul de astăzi cu Cimentul Valea Mare Pravăţ (scor 3-4). Pentru cjnord-arges.blogspot.com, acesta a ţinut să precizeze cum s-au petrecut lucrurile.

- Ciprian, ce s-a întamplat astăzi? Cum de aţi pierdut meciul cu Cimentul Calea Mare Pravăţ, pentru că la pauză conduceaţi cu 3-1?!
- Lipsa de determinare şi greşelile grave ale fundaşilor noştri ar fi două dintre cauze, la care se adaugă atitudinea din repriza secundă a unuia dintre arbitri asistenţi.
- Mai exact, la ce te referi când vorbeşti despre asistent?
- După pauză s-au marcat două goluri din off-siduri mari! Şi eram conştienţi că aşa se va întampla, pentru că la pauză, un oficial al celor de la Valea Mare, a intrat în cabina arbitrilor şi a ieşit abia după vreo 5 minute. Apoi, jocul a curs într-un singur sens...
- Prima repriză a fost la fel?
- Nu, prima repriza s-a arbitrat corect, am primit şi o lovitură de la 11 m, însă în repriza secundă ni s-a refuzat un alt penalti mult mai clar, fluierându-se simulare... Nu vreau să scuz în niciun fel echipa mea, am mai spus, şi noi suntem de vină, dar văzându-ne că suntem nişte copii, suntem furaţi ca-n codru, cum se spune...
- La final ce s-a întamplat de a trebuit să ajungeţi pe jos la Câmpulung?
- Pentru că şoferul maşinii cu care am venit, şoferul primarului, nu a vrut să ne ducă înapoi, având, se pare, treburi “mai importante”.
- Câţi jucători sunteţi din Câmpulung?
- O să râdeţi: 15! Dacă ne-ar fi dus măcar până la Pescăreasa şi pe urmă găseam noi ceva. Vă daţi seara că este practic imposibil să găseşti 15 inşi... ocazie! Asta se întamplă la noi de vreo 4 etape, mergem în deplasări pe banii noştri.
- Continuaţi campionatul cu Gloria Berevoesti?
- Nu!
- Sunt vorbe spuse la supărare, poate vă răzgândiţi!
- Nu prea cred. La sfârşitul acestei luni vor fi alegeri la Primărie. Dacă o să se schimbe ceva poate continuăm, dacă nu, asta e, actualului primar nu-i place fotbalul şi cu asta basta!
- În cazul aceste, crezi că Gloria se poate prezenta la urmatorul joc?
- Nu ştiu, e treaba lor, celor de la Berevoeşti!!

Din alte surse am aflat că microbuzul şcolar care trebuia să-i aducă pe fotbalişti în Câmpulung a fost parcat în faţa magazinului din localitate, avea cheile în contact, iar un alt şofer al primarului trebuia să ajungă la ora stabilită la stadion. Când a fost sunat, acesta băuse şi nu a mai plecat. A venit, în schimb, primarul din localitate, a luat microbuzul şi a plecat, spunându-le fotbaliştilor: “Să vă descurcaţi!”

3 comentarii:

  1. din cauza conditiilor mizerabile.....s-a ajuns ca gloria sa fie pe locu 16..avem 9 puncte,desii avem 8 victorii.....asta e conducerea din berevoiesti.....primaria.......

    RăspundețiȘtergere
  2. www.ligafotbalistica.webgarden.com8 noiembrie 2009 la 20:12

    urit ce se intampla la berevoiesti.dupa ce ca fac efortul sa se deplaseze pana acolo,se trezesc ca nu au cu ce(15 jucatori,adica toata echipa).....de partea cealalta am ramas surprins ca au castigat cei de la valea mare pravat unde evolueaza si bunul meu prieten ciprian pantilimon.bravo lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu plateste primaria amenzile si nu aveti ce face

    RăspundețiȘtergere