VIDEO - SPORT

miercuri, 18 noiembrie 2009

Senegalezul din CJ Nord


Pata de culoare în fotbalul muscelean, la nivelul Campionatului Judeţean - Seria Nord, este jucătorul formaţiei Inter Coteşti, Mancal Ibrahina, din Senegal. A venit în România în urmă cu 3 ani, studiază la Universitatea din Piteşti şi pentru că este coleg şi bun prieten cu nepotul unuia dintre conducătorii formaţiei din Coteşti, Ibrahina a ales să joace pentru Inter. A făcut-o şi sezonul trecut, când a reuşit câteva goluri importante; joacă şi în acest an, însă numai atunci când timpul îi permite! Este privit cu simpatie de suporterii formaţiei, iar coechipierii îi spun “Ibu”. Duminică şi-a făcut timp să ajungă, însă echipa adversă, Petrolul Hârtieşti, nu s-a prezentat, astfel că a evoluat câteva minute în meciul amical cu o echipă formată ad-hoc din suporteri.
De-a lungul anilor, în Muscel au mai evoluat doi jucători de culoare: mai întâi la ARO Câmpulung, camerunezul Patrice (sezonul 2002-2003 / 3 meciuri – 0 goluri), iar sezonul trecut, pentru un singur meci, nigerianul Eniola la CS Muscelul în Liga a III-a. O altă prezentă inedită în fotbalul muscelean a fost mexicanul Velasco Jorge-Felix (foto stânga) în 2007 la Granitul Albeştii de Muscel, tot în Campionatul Judeţean.

4 comentarii:

  1. CEL MAI TARE JUCATOR DIN CAMPIONAT

    RăspundețiȘtergere
  2. E buna asta,bafta lui s-o tina cu multe goluri

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat, suntem cei mai tari din liga asta la toate capitolele ;) pacat de nesansa :| FORZA INTER COTESTI !!! Respect FOREVER :D

    RăspundețiȘtergere
  4. sa nu uitam ca ibu e prieten cu mansor de a jucat la timisoara , si a jukat fotbal amandoi in senegal

    RăspundețiȘtergere