VIDEO - SPORT

duminică, 1 noiembrie 2009

Rezultatele etapei a XIII-a

AS Godeni - Real Vlădeşti 6-2
AS Cetăţeni - AS Lereşti 4-3
AS Bughea de Jos - AS Inter Coteşti 0-3
CS Rucăr II - Partizanul Vlădeşti 5-0
AS Dragoslavele - Petrolul Hârtieşti 4-0
AS Schitu Goleşti - Sporting Mihăeşti 2-2
Cimentul VMP - AS Poienari de Muscel 2-4
AS Aninoasa - Gloria Berevoeşti 4-1
AS Bălileşti - Mobila Stoeneşti 2-3

105 comentarii:

  1. AS Dragoslavele 4-0 Petrolul Hârtieşti,un meci frumos cu 2 goluri superbe.Urmeaza un meci greu la Mihaiesti,dar sper k vom face un meci bun pt a ramne in fata clasamentului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta ie CLASAMENTUL de azi

    RăspundețiȘtergere
  3. Aasta ie etapa 13 nu a 12 la clasament

    RăspundețiȘtergere
  4. Scorul este trecut eronat. Din fericire a fost favorabil gazdelor. Spun asta deoarece in acel catun uitat de civilizatie si bun simt, peste puntea aia acoperita mereu cu vapori de alcool si ceata deasa este locul unde singura regula recunoscuta este cea din epocile bronzului sau fierului.Arde-l si bate-l sa-i dai forma dorita. Iar pentru ca sa-l si calesti trebuie sa-l scuipi temeinic si vartos. Treziti-va Cetatenilor pana nu-i prea tarziu, pana copii vostri nu-si dau seama ca nu-si merita soarta si ar fi vrut sa se nasca intr-o alta familie. Cum va comportati la stadion o faceti , sunt convins, zilnic si-n familie si societate. Aveti macar grija de viitorul pruncilor dumneavoastra si nu-i lasati sa se dea pe toboganul unde v-ati obisnuit sa va maltratati victimele in fiecare duminica.Lasati frustrarile acasa sau mergeti la biserica.Stadionul este pentru sport si FAIR-PLAY ! (LERESTI )

    RăspundețiȘtergere
  5. Balilesti- Mobila Stoenesti 2-3

    RăspundețiȘtergere
  6. Clasamentul nu este actualizat pentru ca rezultatele nu sunt deocamdată confirmate de AJF! În momentul în care acest lucru va fi făcut voi actualiza si clasamentul. Cât a fost scorul la Cetăţeni? 3-4 sau 4-3?

    RăspundețiȘtergere
  7. ***FORTZA DRAGOSLAVELE!!!***

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa acest clasament,suntem pe 2 sau 3 la egalitate cu Mihaiestiul,cu 28pct si tot cu 17 la golaveraj.Se va decide locul 2 dum viitoare(daca nu bate Leresti sau Cotesti care au meci greu si ele) dintre SPORTING MIHAIESTI - AS DRAGOSLAVELE.Hai Dragoslavele!

    RăspundețiȘtergere
  9. forta dragoslavele............meciul frumos!!!brigada de arbitrii ff buna nicio greseala!!desi au fost 2-3 faze controversate in prima repriza ff bine...va felici....hai dragoslavele tot asa!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. da si mi-e mi-a placut arbitrajul de azi ceea ce rareori se intampla...bafta arbitriilor si FORTA DRAGOSLAVELE>......
    CUm au fost arbitrajele la alte meciuri???

    RăspundețiȘtergere
  11. frumos comentariul despre Cetateni. are dreptate suta la suta.

    RăspundețiȘtergere
  12. jocul de la Cetateni , s-a incadrat in tipul celor din ultimii ani. Goluri multe, avantaj mare acordat de arbitru gazdelor, public rudimentar extrem de zgomotos, multe injurii, scuipaturi!( in plina gripa porcina:))) )
    La pauza 3-1 ptr Leresti , in repriza a 2-a toate mingile au fost aduse de arbitru catre careul Lerestiului, 11m in min 50 si la 3-2 jocul s-a relansat. Victoria a picat in min 90+3. Pe teren jocul a fost fair-play , felicitari celor din Cetateni ptr cum au jucat ina a 2-a repreiza, fara accidentari sau faulturi dar arbitrajul si mai ales publicul, brrrr,

    RăspundețiȘtergere
  13. si , serios , ar trebui sa se revina la un minim de decenta si civilizatie chiar si in liga a 5-a.
    -Sa se faca odata vestiare pentru echipe, e inuman sa te dezbraci afara la 0 grade, printre spectatori nervosi.
    -Terenurile sa se inscrie in limitele regulamentare ca si dimensiuni , si porti
    -siguranta jucatorilor si a spectatorilor asigurata de 1-2 politisti
    Toate astea ar trebui sa fie impuse de la AJF, autoritatilor locale , in mare majoritate propietari ai echipelor. Nu cred ca efortul( financiar)ar fi mai mare decat cel la care sunt implicati acum cu campania electorala. Din toata saracia , ar trebui sa ne bucuram de conditii mai bune, ca se ne apropiem de conditiile normale.Macar pentru copii nostrii........

    RăspundețiȘtergere
  14. P.S. 11 m din min.50 a fost acordat , dar vazut numai de arbitru. Altfel asistentii buni..
    Bobitza, degeaba ii indemni tu pe cei din Cetateni la civilizatie( pe cei din public). Ar trebui sa citeasca ce ai scris , ceea ce nu se va intampla, la carciuma nu e net,nu-s carti, doar bautura.

    RăspundețiȘtergere
  15. alex.dragan este cel mai bun fotbalist din cj nord ,da niste goluri fantastice din orice pozitie.bravo aly te iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  16. si tatal lui alex.dragan ,nicu dragan [boc 2] a fost mare fotbalist si acum se duce dupa echipa in deplasari pentru a sustine moralul echpei [seb.]

    RăspundețiȘtergere
  17. Meci bun al Stoenestiului la Balilesti, bravo baieti, 3 puncte binevenite. Duminica viitoare meciul de capatai al acestui campionat, confruntarea cu Cetateniul! Sa castigam acest meci si ne putem gandi fara nicio problema la sarbatori ;)) Restul deja nu mai conteaza! Razvaneeeee, suna adunarea, tata, ca e groasa! Ai vazut ce scrie mai sus, "punte acoperita cu aburi de alcool si ceata groasa" =)) alea, alea, decor "british" in toata regula, cu povarna in loc de distilerie si aburi de tuica in loc de ceata :)) Si cum ceata se raspandeste... :D Desi, daca ma gandesc mai bine, cred ca la noi sunt mai multe poverne decat la ei :)) Boieru'

    RăspundețiȘtergere
  18. FELICITARI CELOR DE LA RUCAR JOACA INTRADEVAR CA O ECHIPA ,SINGURUL CARE M-A DERANJAT ESTE NR 10 CARE M-A LOVIT FARA MINGE O SA VINA SI EL LA VLADEST SI O SA VADA CA NU ARE PARTE DE ASTFEL DE COMPORTAMENT FRUMOS DIN PARTEA LUI ,BAFTA FRATILOR .

    RăspundețiȘtergere
  19. Pasii m-au calauzit duminica la un meci de fotbal A.S.CETATENI-A.S.LERESTI.A fost un joc frumos cu doua reprize total diferite.In prima repriza echipa oaspete a fost mai buna iar scorul a fost 3-1,pentru ei cu un arbitraj bun.Dupa pauza avand centralul de partea lor,cu un 11m pentru o aruncare in bazin ,toate deciziile au fost de partea gazdelor care in final au castigat cu 4-3.Nedumerirea mea a fost ce s-a intamplat cu acel arbitru la vestiare.Dupa plecarea oaspetilor,cu stupoare am observat la masina centralului 2 saci de cartofi.[deh pe criza asta].E JENANT DACA PENTRU 2 SACI DE CARTOFI AI AJUNS SA FURI O ECHIPA.DACA INTERESEAZA PE CINEVA AM SI POZELE.P.S. NU STIU DACA ERAU ROSII SAU ALBI.

    RăspundețiȘtergere
  20. pentru a fi corecti sa amintim cine a instigat publicul la CETATENI,nu cumva acel arbitru care a jucat in echipa de la Leresti, iar cand a fost schimbat a aratat un deget anume spectatorilor?

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu inteleg dc cei de la LERESTI contesta rezultatul...si arunca vina p arbitru...acel 11 metri a fost perfect valabil..
    - 1-1 nu cumva echipa LERESTI a egalat din ofsaid clar ca lumina zilei????????...cine e de vina ????aaaaaa deci acum am inteles de ce tusierii sunt laudati.....
    -cel putin 4 cartonase rosii neacordate pt echipa din Leresti...nr 19,7,13,3...cine e de vina???? ...
    Este adevarat ca publicul a creat o atmosfera mai putin placuta,asta si din cauza jocului dur practicat de echipa Lerestiului care a uitat ca este o echipa vizitatoare.Din acest punct de vedere, nu cred ca se poate reprosa nimic echipei gazda .Sunt convins ca e greu sa primesti cu demnitate o palma atat de grea ,care sa ti duca p apa sambetei ultima sperantza!
    PS: "iar pt tine anonim mincinos..."iti doresc niste ochi mari precum cartofii aia care i ai vazut tu la Cetateni,poate asa o sa iti dai si tu seama ca acolo se lucreaza cu saci de $!;)

    RăspundețiȘtergere
  22. He , he, la ce naiba meritau cei din Leresti cartonase rosii? Ce joc dur? Pe teren totul a fost OK intre cele 2 echipe. Atat, arbitrul si spectatorii au stricat totul. Restul e istorie, bv celor de la Cetateni ptr victorie, meciul a fost pierdut de cei din Leresti care, trebuiau sa schimbe jocul in a 2-a repriza in acord cu modul de arbitraj.
    Retine , nimeni nu a zis nimic de jucatorii de la Cetateni , ca si cei din Leresti au muncit pe frig ptr victorie, cinste lor la toti

    RăspundețiȘtergere
  23. Bobitza si civilizatia...ha ha ha...lesin si alta nu.Oare asa e la varsta a 3 a,se schimba omul radical?...nu prea cred....ar trebui mai intai sa va indemne p voi la civilizatie mai gusatilor INSOLENTI ce sunteti.veniti voi la Cetateni sa faceti .... mare?sunteti cea mai imperceptibila comuna din zona Muscel!!RUSINE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Prietene bag de seama ca ai fost la alt meci.......sincer!!!ati fost niste cotonogari!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Meciul la stricat Asinul ala de avrigeanu si intradevar cativa spectatori...dar ai echipei leresti!!!ei au dat startul la infern......

    RăspundețiȘtergere
  26. Calm , toparlanilor, sa-l pupati pe Popa( arbitrul si pe postasu' ca nu mai joaca), ca nu a-ti luat 5-6.La Stoenesti oricum o sa o furati, dar cum am spus , jucatorii , bv lor, restul , la fotbal si politica va pricepeti toti....., pe teren ei joaca si se lovesc.
    Iar de Bobitza ( oricine crezi tu ca e) drumul e lung ca sa-l ajungi ca si caracter, asa ca las-o moarta si fi cu bun simt

    RăspundețiȘtergere
  27. AVRIGEANU=BOTOS!!!!CIVILIZATIE;))=))=))=))....indeamna l bobitza draga pe acest caracter infect la civilizatie,nu pe noi cetatenii(noi nu ducem lipsa)!noi suntem barbati adevarati,suntem puternici...asta am demonstrat noi. Noi nu aratam degetul mijlociu!noi oferim toata mana ..iar cine o accepta nu o mai uita niciodata!!!!(((RUSINE...CE exemplu da acest AVRIGEANU,care printre altele mai este si un cadru didactic????))))asa ca .....scutiti ne cu civilizatia ca deocamdata la dumneavoastra doar numele poate va spune ceva!!! Profesor Avrigeanu:)) RUSINEEEEEE
    FORTA CETATENI!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. tuti gura matii de idiot!!!!de nu te fac eu sac de cartofi sa nu mi zici mie p nume :::gigi fortosu:FORTZA CETATENI........

    RăspundețiȘtergere
  29. Mai subtire cu izul asta de intelectuali scapatati, rataciti prin fotbalul amator... Astia de la Leresti au jucat dur si la Stoenesti... e adevarat ca au castigat meritat, dar au jucat destul de dur. Probabil ca la Cetateni au gustat putin din propriul lor medicament si de asta s au inflamat asa de tare... P.s. Draga "no 1", nu stiu in ce masura te pricepi la fotbal si politica, dar la gramatica in mod clar nu te pricepi... Deh, in viata nu poti sa le stii pe toate. Sic!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ati furat voi ma nesimtitilor la stoenesti...noi nu furam...daia ne bate stoenestiul de 2-3 ani ca i furam:)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  31. alex de la schitu-golesti3 noiembrie 2009 la 11:39

    nu stiu de ce va tot certati pe seama arbitrilor...oricum ei fac ce vor...in meciul as schitu golesti vs mihaesti ... ne au rupt..si eram gazde...11m clar ... 1 lor gol..al celor de la mihaesti..o contra in careu...fault in favoarea oaspetilor...lovitura indirecta...si gol...sa petrecut faza in careul mic de 6 m...fundasul nostrul..celor de la schitu...avea o mare zgarietura pe toata tibia...ce sa mai zic?nimic...poti sa le zici orice..ca ei fac ce vor..sunt jalnici..si de multe ori din cauza lor incep divergentele pe teren..bafta tuturor

    RăspundețiȘtergere
  32. cum sa nu te certi frate???ii bati in teren si vin apoi cu fel si fel de acuze mincinoase.Repet..centralul de la Cetateni-Leresti nu a influentat cu nimic rezultatul...

    RăspundețiȘtergere
  33. SPORTING MIHĂEŞTI (+15).Se pun la golaveraj numai golurile cand castigi???la egal nu se pun???trebuia sa aibe +17,nu?si cand iei bataie?de ex 2-0(acasa);3-3;3-2(deplasare)??
    cine stie sa-mi rasp.

    RăspundețiȘtergere
  34. Bai astia de la Cetateni , de ce nu va infratiti cu Kosovo ? Sa va pazeasca trupele KFOR ??? Reziduri umane, ce va dus Dambovita pana acolo...

    RăspundețiȘtergere
  35. Ala e adevarul dar nush cum se calc.poate ne zice cineva

    RăspundețiȘtergere
  36. suntem infratiti pai......rezid uman e MATA

    RăspundețiȘtergere
  37. HAI CETATENII!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. In legatura cu gramatica mea, se poate sa fie grea cartea dar crede-ma nu e cazul. Despre fotbal , cred ca sunt , poate,cel mai indreptatit sa vorbesc , dar nu asta e important, important este ca puneti suflet toti,( si e un lucru frumos) dar ptr cei care au injurat si vb urat, caracter sufletul. Daca puteti accepta o opinie , bine daca nu , e problema voastra

    RăspundețiȘtergere
  39. Normal prietene ca la egal nu se pune nimic la golaveraj .
    Daca bati cu 2-1 de ex, se pune +1 la golaveraj , daca pierzi cu 3-0 se scade -3 din golaveraj, daca e egal nu se pune nimic

    RăspundețiȘtergere
  40. poate ai si u dreptate no1 ,dar am impresia ca nici makr la fotbal nu te pricepi.spun asta,pentru ca susti anumite lucruri total eronate,iar daca si tu pui suflet e problema ta...ar trebui sa fii realist si sa nu mai bati campii!!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Mersi No.1(19:29),asa e,am verificat.

    RăspundețiȘtergere
  42. pana una alta capul sus anonim (19.29),( cat bat eu campii) ma vei vedea deasupra ( in clasament;)

    RăspundețiȘtergere
  43. Bravo celor de la Rucar pentru jocul pe care il presteaza, intr-adevar isi merita locul I la felul in care joaca fotbal, dar vai de mama lor la felul in care se comporta in fata adversarilor. Degeaba sunteti sat turistic, degeaba incercati sa pareti civilizati, degeaba aveti si conditii (fata de celelalte echipe din liga judeteana), chiar nu ma gandeam ca o sa fie cum ziceau altii "ca vedeti voi cum se joaca la ciobani aia". Loviti adversaru fara minge, de doua ori s-a intamplat asta, multe faulturi care desigur in general nu sunt sanctionate de arbitru (care sincer, cred ca nu sunt sanctionate si de frica)amenintari aduse adversarilor etc, si in general comportamentul vostru care e total lipsit de fair play. In rest pentru faptul cum vi se leaga jocul - Respect!!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Lerestiul a avut noroc la Stoenesti,pt ca au lipsit cativa jucatori de baza din echipa stoenestiului,altfel nu aveati nici cea mai mik sansa sa castigati.la stoenesti e greu sa castigi!!!!a castigat rucarul pt e intradevar o echipa cu o valoare mai mare decat celelalte din seri!

    RăspundețiȘtergere
  45. Draga "no 1", nu te supara, dar esti incoerent... Comentariul tau, cel putin, este... Reciteste l si ai sa te convingi de acest lucru, pentru ca nu e cazul sa facem analiza pe text... Si crede ma, eu nu am folosit expresii triviale pe blog... In fine, cat despre "dreptul" de a vorbi despre fotbal... :) abilitatile mele in domeniu, atat practice cat si teoretice, depasesc capacitatea ta de comprehensiune... In rest, cu toata sinceritatea, toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  46. Marius, ai foarte mare dreptate, sunt perfect de acord cu tine. In primul rand au lipsit Razvan si Viorel, iar asta s a simtit din plin in faza de constructie a echipei. Nu mai vorbesc de accidentarea fundasului central, cel mai bun din serie, dupa parerea mea. Si lista poate continua... In aceeasi ordine de idei, intr adevar, la Stoenesti e foarte greu sa castigi. A castigat Rucarul cu mult noroc, in ultimul minut, dar si datorita faptului ca, in mod cert, este cea mai buna echipa din serie.

    RăspundețiȘtergere
  47. Sa comprehend ,prietenul meu anonim, imi e greu,
    cel putin sa te inteleg pe tine. Ma bucur ca ai abilitati, asta nu inseamna ca ai si cunostinte( e o mare diferenta)! Iar despre cunostinte n-are rost sa ne certam , pentru placerea ta , sa dormi linistit, esti mai abil si mai gramatical decat mine, chiar am deviat amandoi tare de la subiect: Arbitrajul partinitor din a 2-a repriza a meciului si comportamentul spectatorilor. Asta era subiectul.

    RăspundețiȘtergere
  48. Rezulta ca ai avut ceva insomnii din pricina asta, dar i ai dat tu de cap :)) Amice "no 1"... :) abilitati teoretice "in domeniu" = cunostinte... fotbalistice, de buna seama, ca suntem pe un blog cu tematica :) (ca sintagma, sinonimia este totala, individual, asa cum ai apreciat tu termenii, este partiala ;) ) Daca perseverezi, poate o sa ma intelegi ;) "cel putin" pe mine... eventual poate o sa te intelegi si pe tine... Nu vreau sa ti pricinuiesc migrene, te las sa te uiti linistit la un meci adevarat ;) Ma rog, ca sa nu mai "deviem" de la subiect, ceea ce se desprinde din toata tevatura este ca tu consideri ca arbitrajul a fost partinitor in repriza a doua, iar eu consider contrariul :) Sa fim sanatosi amandoi... sa dormim linistiti amandoi :)) Auguri

    RăspundețiȘtergere
  49. ATENTIE! Pentru ca am vazut ca sunt unele discutii> In clasament, după numărul de puncte, în paranteză, este trecută diferenţa la golaverajul! Nu ete trecut ADEVĂRUL!

    RăspundețiȘtergere
  50. nu putem vorbi de civilizatie cand e vorba de cetateni........acolo inca nu a ajuns respectul si fair play-ul.....ajungi acolo dar nu sti daca mai pleci intreg......aburii alcolului sunt mult mai placuti decat spiritul fotbalului.......pentru ei fotbalul inseamna bataie, injurii ,scuipaturi si bineinteles bataie.......domnilor spectatori oare nu va ganditi ca aruncand cu un bolovan in unul din jucatori puteti creea o nenorocire????nu aveti copii acasa nu va e frica ca pot pati acelasi lucru?????sincer mai aveti mult pana veti ajunge la o civilizatie normala....pacat de unii jucatori,pacat de unii oameni care vin cu placere la stadion sa vada un spectacol

    RăspundețiȘtergere
  51. pai chiar asa...."SPECTACOL"sa vin la stadion,sa-mi dea Avrigeanu la ....si na eu sa fiu civilizat,iar daca avem copii,nu i nmk nu s a inventat piatra care sa i doboare:))
    PS:Nu mai exagerati atat cu cetateniul ,k nu i chiar asa...

    RăspundețiȘtergere
  52. Necivilizati sunteti voi cei din leresti,nu noi cei de la cetateni..noi nu v am aratat voua semne obscene...aaaaaaa ca suntem rai,e cu totul alta mancare de peste,,,,,daca erati civilizati nu se lua nimeni de voi, asta cu siguranta!bafta tuturor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  53. bafta echipei CETATENI!!!

    RăspundețiȘtergere
  54. In 4 zile sunt aprox 50 de comentarii.tinet-i tot asa pana la suta,pana duminik

    RăspundețiȘtergere
  55. Sporting Mihăeşti - AS Dragoslavele e cel mai interesnat meci din etapa viitoare.Fortza Dragoslavele!!!

    RăspundețiȘtergere
  56. Mai e si AS Lereşti - AS Godeni;Partizanul Vlădeşti - Inter Coteşti,tinand cont de pozitiile lor in clasament,k asa cred ca va fi un derby intr-e Mobila Stoeneşti - AS Cetăţeni,tinand cont de rivalitatea dintr-e ele.

    RăspundețiȘtergere
  57. Ia lasati pentru cateva min fotbalul inferior si dati un pronostik la adevaratul meci de fotbal Unirea.Urziceni-Glasgow.Rangres.Ce ziceti ca face diseara,un pronostic ceva? 1X?

    RăspundețiȘtergere
  58. fortza inter cotesti cei mi buni tinetio tot asa baietii

    RăspundețiȘtergere
  59. duminica meci frumos intre PARTIZAN-INTER COTESTI sa castige care cei care sunt mai buni dar sa se respecte in teren.bafta la toti.

    RăspundețiȘtergere
  60. Cele mai interesante meciuri din etapa viitoare ar cam fi:Sporting Mihăeşti - AS Dragoslavele & AS Lereşti - AS Godeni & Partizanul Vlădeşti - Inter Coteşti
    cei mai buni sa castige.

    RăspundețiȘtergere
  61. Multa bafta echipei Dragoslavele in meciul cu Mihaestiul...Echipa cetateniului e alaturi de voi,,Multa bafta!!!!aveti impreuna cu rucarul cele mai bune echipe din cj nord.. bafta multa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  62. Stoenesti-Cetateni este cel mai important meci,avand in vedere ca dupa rucar si dragoslavele sunt cele mai bune echipe. chiar daca in clasament nu arata astfel....problema acestor doua echipe este neprezentarea meci de meci a unora din jucatorii de baza ai echipei.au demonstrat ca s doua echipe bune in meciul cu rucarul,cand ambele au pierdut minutul 90...sper sa fie un meci frumos,fara altercatii intre spectatori,si....cel mai bun sa castige...BAFTA!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  63. Stoenesti-Cetateni este cel mai important meci din acesta etapa avand in vedere rivalitatea si orgoliul dintre ele,sper sa fie un meci frumos ,si timpul sa fie la fel.te astept BOGDAN la meci ca sigur o sa fie un meci frumos

    RăspundețiȘtergere
  64. Rivalitate mare intr-e Stoenesti-Cetateni .Cea mai buna sa castige.

    RăspundețiȘtergere
  65. INTER COTESTI CEI MAI BUNI FORZA INTER

    RăspundețiȘtergere
  66. Bogdane, trebuie sa dai o bere la ce trafic a fost pe topicul asta

    RăspundețiȘtergere
  67. STOENESTI / Cetateni, derby ul etapei. Forza STOENESTI!

    RăspundețiȘtergere
  68. Anonim tampit....cei mai buni snt cei de la rucar...nu inter,daca era inter, era pe primul loc.....hai CETATENII!!!

    RăspundețiȘtergere
  69. Fortza AS.DRAGOSLAVELE!!!.sunteti acolo sus in top,tineti-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  70. Bine k ai completat rezultatele din josul paginii.

    RăspundețiȘtergere
  71. Hai STOENESTI-ul!! Castigam 3 puncte duminica, impotriva Cetateniului!

    RăspundețiȘtergere
  72. Gata baieti k comentariile,hai pan' la suta,mai ziceti cate ceva ;)

    RăspundețiȘtergere
  73. alex de la schitu5 noiembrie 2009 la 21:36

    :))...atat va mai certati ...daca si aici va certati mah...ce sa mai zic pe teren?va rupeti gatul...in legatura cu aia de la rucar..normal ca joaca un fotbal frumos..sunt 7 jucatori ...veniti de la 1 echipa..printre care se numara si coman...si liviu...in fine..bafta tuturor duminica...

    RăspundețiȘtergere
  74. doar au fotbalisti care au jucat fotbal de performanta,au sponori si oameni puternici in spate.

    RăspundețiȘtergere
  75. Duminica are loc un meci destul de interesant, lupta pentru pastrarea pozitiei a 2-a dintr-e AS DRAGOSLAVELE - SPORTING MIHĂEŞTI

    RăspundețiȘtergere
  76. Am fost ciuta batailor aseara in europa league,ne-au batut toti la 3 goluri,vai de noi din 4 echipe sa nu stea una mai bine in clasament,si PETROLUL HÂRTIEŞTI jucau mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  77. suntem un popor vai de capul nostru!!!ce mai vb de fotbalul mik uitativa la aia mari sunttem praf nimic in europa league ...urziceni ce mai face fata in rest nimic!!!!! asa ca nu mai faceti capat de tara pt. o greseala 2 3 de arbitraj pt ca nus facute sa ia bani nu da nimeni bani asa ca nu are rost..SE SCUFUNDA PLANETA!!!..arbitru

    RăspundețiȘtergere
  78. 01 noiembrie 2009 22:38 -ai perfecta dreptate,jucam un fotbal de nivel inferior dar spectaculos si sunt la meciurile mici rivalitati,derby-uri,dar totusi,sa fim frate seriosi,nu se poate juca in conditiile astea,te duci la meci sa vezi spectacol pana la urma si te alegi cu injuraturi,asa suntem noi romanii,suntem mari smecheri si stim sa injuram si la luam lumea la misto,dar 1+1 nu stim cat face.Ai dreptate total cu ce ai scris acolo,macar putina decenta la meciuri.

    RăspundețiȘtergere
  79. Asta e secolul 21,ce stie romanul cel mai bine?sa injure si sa se bata;am ajuns mai rau ca animalele.

    RăspundețiȘtergere
  80. PARTIZAN VLADESTI 1-3 INTER COTESTI asta va fi scoru fortza inter

    RăspundețiȘtergere
  81. p dracu...partizan-inter cotesti1-1......

    RăspundețiȘtergere
  82. mihaesti-dragoslavele 2-3 =))=))

    RăspundețiȘtergere
  83. Parerea mea este ca in liga asta , sunt mai multe rivalitati si ambitii decat in liga a 4-a. Exceptand unele jocuri este destul fair-play si jocurile se desfasoara normal. Ar trebui un pic mai multa disciplina in teren a echipelor , vis a vis de arbitri, adversari si specatatori. E valabil si pentru cei din Leresti ca sa fiu obiectiv , sau poate mai ales ptr ei sa dea un exemplu

    RăspundețiȘtergere
  84. Sporting Mihăeşti - AS Dragoslavele:2X

    RăspundețiȘtergere
  85. Eram curios daca mai erau pronosticurile ce spunea la meciul dibtr-e Sporting Mihăeşti - AS Dragoslavele,creca X

    RăspundețiȘtergere
  86. Creca nu au fost niciodata atatea comentarii

    RăspundețiȘtergere
  87. Sporting Mihăeşti - AS Dragoslavele lupta pentru pastrarea pozitiei a 2-a.Hai Dragoslavele!!!,e bun si un egal.

    RăspundețiȘtergere
  88. Sporting Mihăeşti - AS Dragoslavele 0-1

    RăspundețiȘtergere
  89. Fortza AS.Dragoslavele!!!

    RăspundețiȘtergere
  90. 101. MULTUMESC tuturor celor care au comentat pentru acest articol si astfel am batut un prim record.

    RăspundețiȘtergere
  91. Creca NU NE VOM MAI INTALNI CU ASA CEVA

    RăspundețiȘtergere
  92. Ba ne vom mai intalni, atat timp cat oameni precum cei de la Leresti vor posta tot felul de comentarii deplasate vis a vis de echipa din Ceteteni. Au pierdut in teren, total justificat, si s au apucat, total nejustificat, sa gaseasca "tapi ispasitori" pe acest blog... Le mai trebuie multa minte ca sa traverseze cu demnitate "puntea aia"... Niste efeminati...

    RăspundețiȘtergere
  93. Ia zi ce inseamna "efeminati" daca sti,desigur?

    RăspundețiȘtergere
  94. :) Mai, intelectual virtual, invata sa ortografiezi corect si apoi poti sa faci pe "filosoful" pe aici si sa "chestionezi" pe probleme de vocabular :) "sti, desigur?" =))) =)))
    "Delicatule", ;) efeminati, in cazul de fata, sunt cei care fac in pantaloni de frica din cauza presiunii publicului in timpul unui meci de fotbal, iar apoi se vaita ca niste muieri pe bloguri... eventual isi dau si cu lac pe unghii ;)) Rezultatul este incontestabil si nu a fost viciat nici de catre arbitrii, nici de catre atitudinea publicului. Orice "variatiune pe tema asta" nu face decat sa confirme epitetul asupra caruia tu, in mod semidoct, ai ridicat semnul de intrebare.
    "sti, desigur?" =))) =)))

    RăspundețiȘtergere