VIDEO - SPORT

marți, 10 noiembrie 2009

Nu ucideţi fotbalul... de tot!


CS Rucăr II - Sporting Câmpulung 2-1 (0-1)

Au marcat: S. Coman (58), Răuţă (85) / Anghelina (16)

CS RUCĂR II:
Floroiu - Nica, Dumitrache, Măluşanu, Dumitrescu, Răuţă, Busioc, Coman, I.Ion, Murineanu, Baicu. Antrenor: Bogdan Simion; Rezerve: Idor, Tiucă, Sumedrea, Paraschiv
SPORTING: Tutunaru - M.Popescu, Ciocan, Cristescu, Cr.Tănase, Al. Popescu, Slobozeanu, Bădescu, Păun, Anghelina, Neagu. Antrenor: Telu Stancu; Rezerve: Moise - I.Tănase, Megheş, Popa, Şerban, Cincă
Cartonaş roşu: Cristescu (min.86)
Arbitri: Iulian Călin (Ştefăneşti) - Adrian Dincă (Mioveni) şi Alin Ghiberdel (Bascov)
Observator: Petre Dragomirescu (Câmpulung)


Prima decizie importantă a brigăzii de arbitri delegată pentru jocul din Cupa României – faza pe judet dintre CS Rucăr II şi Sporting Câmpulung, a fost aceea dacă să dea sau nu drumul la meci şi asta, privind condiţiile terenului acoperit de noroi. Deşi conducerea oaspeţilor a sugerat că meciul ar fi bine să se joace în condiţii mai bune, pe terenul din comuna vecină, Dragoslavele, în cele din urmă “negocierile” s-au oprit într-un anumit punct, iar jocul a rămas să se dispute la Rucăr. Astfel, cu 10 minute întârziere faţă de ora stabilită, 14.00, brigada de arbitri, însoţită de cele două formaţii a ieşit la mijlocul terenului pentru a-i saluta pe cei câţiva spectatori prezenţi la stadion, dar mai ales cu gândul la victorie, pentru calificarea în turul următor. Sporting a deschis scorul în minutul 16 prin Cristi Anghelina, iar avantajul a rămas favorabil oaspeţilor până la pauză datorită intervenţiilor senzaţionale ale portarului Cătălin Tutunaru, cel care a făcut minuni între buturi, spre disperarea gazdelor care au ratat, practic, din toate poziţiile!
1-1 s-a făcut după pauză, în minutul 58, când Sergiu Coman a profitat poate de singura greşeală a tânărului portar de la Sporting. Cu acest rezultat de egalitate meciul se îndrepta spre executarea loviturilor de departajare pentru stabilirea echipei învingătoare, însă, în minutul 85, pe contraatac, CS Rucăr II a dat lovitura prin Claudiu Răuţă. Fotbaliştii de la Sporting au contestat îndelung acordarea golului, susţinând că mingea nu a depăşit linia porţii, însă centralul Iulian Călin a dat crezare asistentului Dincă, cel care a făcut semn că s-a înscris regulamentar!Dacă a fost aşa, atunci şi victoria gazdelor a fost una meritată, mai ales că în afara marilor ocazii din prima repriză, şi în partea a doua a jocului a avut câteva oportunităţi bune de a însrie. În lot au avut 3-4 jucători cu mare experienţă, Sergiu Coman, Liviu Dumitrescu, Murineanu sau Idor sunt numai 4 exemple şi arată că nu întâmplător ocupă prima poziţie în Campionatul Judeţean – seria Nord.




Meciurile din Cupa României faza judeteană continuă şi miercuri, iar în Muscel sunt programate a se disputa două jocuri: AS Stâlpeni Rădeşti - Flacăra Boteni şi AS Bughea de Jos - CS Domneşti, ambele cu începere de la ora 14.00.

7 comentarii:

  1. www.ligafotbalistica.webgarden.com10 noiembrie 2009 la 23:59

    este strigator la cer.asta e meci de fotbal?seamana mai mult a rugby.obesrvatorul a gresit clar ca a dat drumul la meci.ar trebui sa fie sesizat ajf-ul ca sa fie tras la raspundere.bataie de joc.

    RăspundețiȘtergere
  2. cum drq sa joci pe un asa teren???si porci se tavasec in noroi,dar nici chiar asa

    RăspundețiȘtergere
  3. ala nu e teren de iarba,e teren de noroi

    RăspundețiȘtergere
  4. Un chin si jocurile astea de cupa... daca mingea nu sare nu trebuie dat drumul la joc , asta spune regulam,entul. Dar bravo lor ca au luptat pe asa vreme, mai ales jucatorii peste 35 de ani ptr care terenul e un efort in plus. Rucarul se pare ca e echipa pe val.
    si se pare ca isi revine si Bughea....

    RăspundețiȘtergere
  5. si bun substratul Bogdane , ".....de tot"! Oricum unii il ucid duminica de duminica....

    RăspundețiȘtergere
  6. sa nu mai vb lumea ca nu are rost ca tot rucaru pe primul loc.rezultatele vb.

    RăspundețiȘtergere
  7. pai e k joaca cei de la rucar1 la rucar2,um sa nu fie!ar trebui ca fiecare sa fie legitimati la rucar1 respectiv rucar2

    RăspundețiȘtergere