VIDEO - SPORT

miercuri, 25 noiembrie 2009

Programul etapei a 16-a

După o pauză cauzată de alegerile prezidenţiale, Campionatul Judeţean de Fotbal - Seria Nord se reia la sfârşitul acestei săptămâni, mai precis duminică. Iată programul rundei:
AS Bălileşti - AS Godeni, AS Cetăţeni - AS Bughea de Jos, Petrolul Hârtieşti - Partizanul Vlădeşti, Sporting Mihăeşti - Inter Coteşti, AS Poienari de Muscel - CS Rucăr II, Gloria Berevoeşti - AS Dragoslavele, Real Vlădeşti - AS Schitu Goleşti, AS Lereşti - Cimentul VMP, Mobila Stoeneşti - AS Aninoasa.

9 comentarii:

  1. .
    Interesant jocul de la Cetateni, se pare ca Bughea a revenit in forma.
    Iarasi jocul de la Mihaesti e interesant cu sanse ptr un egal.
    Un scor mare la Leresti_VMP se intrevede, ca nu-s nunti si poate baietii or sa fie toti chiar cu reveniri in lot;)
    Gloria Berevoiesti ar putea scoate un punct cu Dragoslavele , dar ma indoiesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. sper k bughea sa fak un miracol si sa castige la cetateni....pacat de bublicul care e aja qm e.....sper sa stea in banca lor si sa vada aceasta partida frumoasa....un pronostik de la yonyy :cetateni-bughea de jos 3-5

    RăspundețiȘtergere
  3. In sfarsit mai avem si noi meciuri dupa pauza asta k alegerile,dar nici duminica viitoare ca e turul 2 nu se joaca ultima etapa?

    RăspundețiȘtergere
  4. gloria berevoiesti nu mai exista......no 10

    RăspundețiȘtergere
  5. Fortza Dragoslavele!!! meci usor

    RăspundețiȘtergere
  6. cel mai greu meci al rucarului va fi la poenari ...

    RăspundețiȘtergere
  7. mihaiesti 3-1 intr cotesti as leresti 3-2 valea mare

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru Anonim 28.11.2009 17:22

    Iti dai seama ca va fi un meci foarte greu dar nu pt Rucar ci pt Poienari...O sa ia bataie cu vreo 6-0 =)). S-au invatat baietii...De la STOENESTI anu' trecut a luat vreo 8 goluri(doar in tur,k in retur a mai luat parca vreo 10 goluri(daca nu ma insel)....Orice inceput e greu!!;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Hoti Hoti Hoti imi pare rau ca spun asta da nu se poate ca un arbitru care a fost la vladesti sa fi delegat la mecuri omu ala ie paralel cu fotbalu,sincer nu am vazut in viata mea un arbitru mai prost: sc ca vorbesc asa da nu gasesc un cuvant mai potrivit.Ia furat pe cei de le Real incredibil sa dai 5 cartonase galbene la un singur fault jucatori nau au spus nimic cartonase rosi nu mai spun a dat 2-3 ,omu ata cred ca iera beat pt ca nu am vazut asa cv in viata mea,si rog pe cei care trimite arbitri la mecuri sa nul mai trimita ca ie paralel cu arbitraju a dat un galben unui jucator pt ca a crezut la la injurat dar pe iel il injurase spectatori cai dusese la disperare ie jenant.

    RăspundețiȘtergere