VIDEO - SPORT

joi, 15 octombrie 2009

AS Bughea de Jos - AS Lereşti 2-1 (1-0)

Au marcat: Al. Şerban (min.5), Mălureanu (min.71) / Cocoş (min.85)
AS BUGHEA DE JOS: Bădiţescu - Şerban, I. Mălureanu, Păunescu, Constantin, D. Manole, Ciobotea, Ivancea, Ungureanu, Poştoacă, Florea. Rezerve: C. Manole şi P. Mălureanu.
AS LEREŞTI: Sitaru - Cocoş, Boteanu, Verde, Bădulescu, Niţoiu, Cataramă, Gheorghe, Nicolae, Marin, Pitiruţi. Rezerve: Dragomir, Chivu, Popescu
Arbitri: Elena Muşetoiu - Săndel Dorobanţu şi Claudiu Iugulescu.
Observator: Pavel Buzatu

Într-o luptă inegală încă de la început (11 vs 9) - şi asta pentru că oaspeţii s-au prezentat cu numai 8 jucători de câmp şi un portar, chiar dacă pe foaie au fost trecuţi 11 jucători şi 3 rezerve - partida dintre AS Bughea de Jos şi AS Lereşti a fost una echilibrată, aşa după cum o arată şi scorul final, cum o arată şi statistica ocaziilor clare de gol.
Jocul a debutat cu golul lui Alexandru Şerban din minutul 5, dar gazdele nu au reuşit să mai înscrie încă o dată, rapid, pentru a se desprinde şi pentru a-şi face meciul uşor şi astfel oapeţii, chiar şi în inferioritate, şi-au făcut de cap în careul advers, ratând câteva oportunităţi clare de a restabili egalitatea. 2-0 s-a făcut, totuşi, în minutul 71 când a marcat Ionel Mălureanu şi părea că totul s-a încheiat, numai că golul din minutul 85 al lui Radu Cocoş i-a readus pe lereşteni în joc şi finalul a fost unul "încins". Faptul că s-a terminat 2-1 se datorează în primul rând portarului gazdelor, Nicu Bădiţescu, cel care a avut câteva intervenţii importante, parând de cel puţin 4 ori în situaţii limită!

4 comentarii:

  1. interesant ce va fi duminica la Leresti in campionat. Cu aceeasi atitudine, o problema ar fi doar scorul dar greu de crezut ca Lerestiul se va mobiliza la fel. Poate doar daca vor incepe in 9 jucatori;)

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo BUGHEA DE JOS...!!!!!!!!,CE SATISFACTIE MAI MARE SA AI DECAT ATUNCI CAND BATI.....pe gusati!m-am bucurat mult de tot pt succesul din cupa,si cred ,ca va venii si cel din campionat...bafta ,,,vb duminica dupa terminarea meciului,....pronostic....bate bughea de jos cu 4-3!!!!!!!!!!!!asr!

    RăspundețiȘtergere
  3. bv bughea de jos....tineti.o tot asa....si o intrebare pt domnul Burhan:cand se afiseaza urm meciuri din cupa?:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Programul etapei a IV-a a Cupei Romaniei (faza pe judet) va fi afisat in momentul in care AJF Arges il va stabili!

    RăspundețiȘtergere