VIDEO - SPORT

duminică, 18 octombrie 2009

Încă un jucător "secerat" pe terenul de fotbal!

La mai puţin de o lună de la accidentarea gravă a jucătorului de la AS Bughea de Jos, Liviu Secătureanu, Seria Nord a Campionatului Judeţean este zguduită de o nouă accidentare extrem de gravă pe terenul de joc. Gheorghe Ionică (foto) de la Partizanul Vlădeşti a fost lovit de un jucător al formaţiei Cimentul Valea Mare Pravăţ, iar diagnosticul este, se pare, dublă fractură de tibie şi peroneu.
Vom reveni cu amănunte

6 comentarii:

  1. acesti criminali ai fotbalului trebuiesc ilaturati , astia intra pe teren numai pt a distruge , ei nu joak fotbal rolul lor in teren e numai sa rupa jucatorii echipelor adverse care au talent si care vin sa joace fotbal din placere . au fot acidentari grave iar nimeni nu a luat nici o masura .... URAT DIN PARTEA LOR !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. GICA O SA FIM ALATURI DE TINE,,FII TARE ,NR 13 DE LA VALEA MARE ESTI UN CRIMINAL.FOARTE URAT DIN PARTEA TA NICI MACAR SCUZE NU AI STIUT SA ITI CERI.

    RăspundețiȘtergere
  3. www.ligafotbalistica.webgarden.com19 octombrie 2009 la 17:09

    Este trist ce se intampla pe terenul de fotbal la acest nivel.In loc sa intre pe teren din placere in spiritul fair-playului,unii gen acesti jucatori kamikaze intra doar pentru a rupe picioare.La acest nivel ar trebui ca fiecare jucator care intra pe teren sa isi respecte adversarul,iar la sfarsit sa isi dea mana.Luati aminte ca suntem in urma rau cu civilizatia.Urmariti campionatele regionale din alte tari.Acolo se vede gradul de civilizatie.
    Gheorghe Ionica iti doresc sanatate multa ca ai nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  4. este trist cand auzi k inca un jucator s.a accidentat din nou la fel de grav,la nici macar 1 luna dupa accidentarea lui Liviu....nush ce sa mai zik....insanatosire grabnik si capul sus....cei de la vladesti sa.l incurajeze si sa.i fie alaturi in asceste momente de chin pt viata lui....cu respect yony.....Hai Bughea de Jos

    RăspundețiȘtergere
  5. santatae multa gica, sa iti revi cat mai repede dupa acest incident. Cat despre "marile vedete" ale campionatului judetean, intelegeti odata ca nu este decat un joc de placere, nu o sa castigati nimic daca rupeti picioarele si nenorociti pe altii. Pacat de ce s-a intamplat, multa sanatate "straniere", tot Vladesti e alaturi de tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. stiu cat de mult doare,stiu cat de greu iti este,ma rog la dumnezeu sa iti fie bine...si sa iti revii cat de curand...,nu astepta scuzele celui care te-a lovit,ii este teama de ceea ce a facut..,cu siguranta durerea ta e mult mai apasatoare,iar intr-o buna zi poate va intelege ce inseamna fair play!!!!!!!!!,,,,sper FIE alaturi de tine toti cei care te iubesc si astfel vei trece mult mai usor peste asta....iti doresc inasanatosire grabnica,,,si multa sanatate...salutari din partea mea..LIVIU SECATUREANU!UITA ACEST INCIDENT,,,DE IERTAT IL IARTA NUMAI DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere