VIDEO - SPORT

joi, 29 octombrie 2009

Rezultatele etapei a XII-a

Gloria Berevoeşti - AS Godeni 3-2
AS Lereşti - AS Bălileşti 1-0
Mobila Stoeneşti - AS Bughea de Jos 5-1
Inter Coteşti - CS Rucăr II 0-4
Partizanul Vlădeşti - AS Dragoslavele 2-1
Petrolul Hârtieşti - AS Schitu Goleşti 0-4
Sporting Mihăeşti - Cimentul VMP 3-2
AS Poienari de Muscel - AS Aninoasa 2-3
AS Cetăţeni - Real Vlădeşti 5-3.

24 de comentarii:

  1. la cotesti a fost hotie pe fatza....scoru e nedrept....ne-a anulat un gol la 0-0 care a fost perfect valabil...nu spun numai eu asta dar si observatoru acestui meci a zis-o asa ca lasativa frate de arbitraj si impuscativa

    RăspundețiȘtergere
  2. interu in cadere libera,au inceput cu certuri,multi au zis ca nu se mai duc.o sa ajunga rau eu cred ca sub locul 10 o sa coboare

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci dupa fiecare etapa rezulta k toate echipele sunt nedreptatite cand vine vorba de un meci cu rucar.Trebuie sa facem ceva k astia k ne fura frate pe toti,pe fata,acasa sau in depalasre nu contaeza,ei vin pregatiti cu arbitrii.

    RăspundețiȘtergere
  4. gloria a ingenuncheat godenii...trebuia 10-2.....dar e bn asa:X:X:X cu 2 boabe inscrise de caprescu,si un eurogol a lu manole.....bv baieti...hai gloria....

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact ce v-am spus,am suferit a 3-a infrangere la PARTIZANUL VLĂDEŞTI.Cred k a fost un meci frumos si curat,tinand cont ca Vladestiul nu au avut scor mare,dar ne luam revansa duminica cu cei de la Petrolul Hârtieşti. FORTZA AS.DRAGOSLAVELE!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo Bogdane pentru promtitudinea cu care ai afisat rezultateke din aceasta intermediara!
    La scorul la care invinge Rucarul , nu cred ca sunt ajutati de arbitrii foarte mult. E enervant ca vezi ca au o singura infrangere, dar sunt singura echipa care face pregatire si care aduce jucatori de divizia D, e normal sa fie o diferenta de valoare. Chiar si asa vor mai suferii infrangeri sunt convins.
    Lupta mare la locurile 2-5.....

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru "no1"> prompt cu rezultate as dori să fiu la fiecare etapă şi asta pentru că dl Mihai Ghiberdel de la AJF mă ajută cu rezultatele "în secunda 2", numai că de multe ori se întâmplă să fiu plecat din localitate şi să nu fiu în jurul unui calculator. În rest...
    Cât despre CS Rucăr, vreu să spun că am văzut un singur meci al lor (5-1 la AS Bughea de Jos) şi n-au fost probleme de arbitraj. Altele nu am văzut, nu comentez. Dar am citit o replică ce mă pune puţin pe gânduri: este singura echipă care face o pregătire aşa cum trebuie şi în plus sunt şi câtiva jucători cu mare experienţă, Sergiu Coman, Liviu Dumitrescu...
    Trebuie, însă, să ne bucurăm cu toţii că nu am mai avut niciun picior rupt, niciun transport la Spital.
    Hai, fi-ţi fair-play!

    RăspundețiȘtergere
  8. Din pacate Bogdane , sa stii ca picioarele nu se rup numai din cauza violentei pe teren E vorba de lipsa unei educatii sportive la multi dintre cei care joaca, fotbalisti ce nu au trecut printr-o"scoala " de fotbal la nivel de junori.Aceasta lipsa de educatie duce si la accidente( intrari necontrolate, lipsa unei incalziri musculare adecvate)care pot fi foarte grave.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, sa sti ca jucatori ca Sergiu, Liviu, Idor dar si altii de la alte echipe, care au evoluat mai mult timp la un nivel cel putin semiprofesionist tin standardul jocului sus si permit altor copii sa invete ceva de la ei. Din pacate prea putini vin din urma , si tot cei batrani tin trena sus.

    RăspundețiȘtergere
  10. Meci bun la Stoenesti, bravo baieti, aveam nevoie de punctele astea!! Nici golaverajul nu e rau :D ;)) Pacat de punctele pierdute aiurea cu Vladestiul... chiar si cu Lerestiul... Un pic de constanta in joc ne ar propulsa in primele 5 echipe. In alta ordine de idei... duminica avem 3 puncte la Balilesti :D nu i asa, Razvaneeeeeeeee???? Cristiiii???? :D Boierul.

    RăspundețiȘtergere
  11. P.s. Razvane, s a intors Vintila??? Boierul.

    RăspundețiȘtergere
  12. taci mai analfabetule din gura!!!cu cotestiul tau cu tot.tu nu vezi ca nu stii sa scri corect.du_te si fa scoala primara si apoi baga_te in seama p aici!pentru deyut!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nr 11 de la cetateni iese golgeter alaturi de Idor!!!!tine-o tot asa!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Vrabia malai viseaza, Sunescule!! Nr 11 e un prapadit! Mache iese golgeter!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Bogdane, exista pe undeva si un clasament al golgeterilor din aceasta serie? Daca exista, cum se poate accesa? Multumesc anticipat :)

    RăspundețiȘtergere
  16. FELICITARI CELOR DE LA DRAGOSLAVELE PT FAIR-PLAY-UL ARATAT POATE UN SCOR NUL ERA MAI ECHITABIL ,BAFTA TUTUROR,

    RăspundețiȘtergere
  17. La Vladesti in sfarsit a venit o echipa care a inteles ca trebuie sa se joace fotbal, fara intrari criminale si fara a se comenta impotriva arbitrului, chiar a fost un meci care s-a jucat pe teren. Pentru noi mai importanta decat victoria a fost sa iesim intregi de pe teren dupa ce-a ce s-a intamplat 2 duminici la rand. Etapa urmatoare o sa avem meci la rucar unde suntem siguri ca se va juca tot fotbal si speram sa mai facem inca o victorie si astfel sa demonstram ca egalul cu valea mare si infrangerea de la golesti au fost cauzate de alti factori decat cel al valorii pe teren. Hai Partizanii.

    RăspundețiȘtergere
  18. Asa e,noi jucam un fotbal frumos si curat. Hai Dragoslavele!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Da Boierule sa intors duminica e prezent la meci!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. dupa cum se vede rucarul urca dragoslavele coboara.nu va mai luati de rucar care bate tot,sunt f. buni,cinste lor si celor care ii sponsorizeaza

    RăspundețiȘtergere
  21. Rucarul are o echipa buna,au sponsori,tinand cont mai ales ca au si o echipa de liga aIV-a,care sta destul de bine si ea;degeaba ne luam noi de ei dar au oameni acolo care au jucat fotbal de performanta.Si dak mai fac ceva aranjamente cu arbitrii le face tot cineva mai de sus,nu jucatorii,conducerea despre care nu se stie nimic. Bafta tuturor echipelor.

    RăspundețiȘtergere
  22. 1 noiembrie:AS Dragoslavele 4-0 Petrolul Hârtieşti,un meci frumos cu multe goluri superbe.

    RăspundețiȘtergere
  23. Balilesti- MOBILA STOENESTI 2-3 CONTINUA SERIA DE MECIURI BUNE ,URMEAZA UN DERBY DE TRADITIE SI ORGOLI INTRE MOBILA STOENESTI SI CETATENI, SPERAM SA FIE UN MECI FRUMOSCA CA DE FIE CARE DATA,TE ASTEPTAM LA MECI BOGDANE.

    RăspundețiȘtergere