VIDEO - SPORT

joi, 15 octombrie 2009

Cupa României - rezultate

Artizanii Coşeşti - Real Vlădeşti 2-1
AS Bughea de Jos - AS Lereşti 2-1
CS Rucăr II - Partizanul Vlădeşti 8-1!!!

8 comentarii:

  1. bv bughea....snt cel mai infokat fan al tau....merg la toate meciurile si poate anul viitor o sa fiu un jukator de baga la aceasta echipa:X:X....bv baieti va felicita yonyy....mama ce bataie au luat cei de la partizanul vladesti:)):))...pff

    RăspundețiȘtergere
  2. Am o antrebare cei dla Partizanul Vlădeşti au fost pateren ?

    RăspundețiȘtergere
  3. cum sa nu fie pe teren partizani, au au avut un meci fenomenal, atat ca nu au avut noroc. Deci scorul nu arata cea ce a fost in teren trebuia ca partizan sa bata cu 8-1 dar asta a fost, cu arbitri cu oftica, asta e se mai intampla. Noi merem cu partizanul inainte. Forta Vladesti. Si oricum pentru partizan nu era importanta cupa, am prezentat la acest meci echipa a 3-a. Campionatul e important, am zis sa-i lasam in cupa ca sa ne razbunam in campionat peste 4 etape.

    RăspundețiȘtergere
  4. Yony, felicitari ptr Bughea , caci s-au calificat. Daca ai fost la meci cred ca mai bine ai felicita pe cei de la Leresti care au jucat in 9 oameni tot meciul din lipsa de jucatori( au preferat fara 2 jucatori decat cu ei "pe fals"). Si au jucat cu daruire , ambitie, incat au ajuns sa domine a 2 -a repriza in totalitate si doar soarta a facut sa nu egaleze si sa se califice. Daca si ceilalti jucatori ar fi fost prezenti poate era altfel. dar oricum felicititari la toti ca au iesit pe vremea asta caineasca sa joace fotbal DE PLACERE!
    Si ptr Adi, daca Partizanul nu erau interesati de cupa nu faceau contestatie la Stoenesti;)

    RăspundețiȘtergere
  5. ba la rucar nea furat arbitri huuuu vrem arbitri straini fortza partizanu

    RăspundețiȘtergere
  6. DE CE SA NU JOACE TOATE ECHIPELE CORECT YONY CA CEI DE LA LERESTI LA STOENESTI AM FACUT ASTA CA SI EI AU FACUT LA FEL CU NOI IN CAMPIONAT ANUL TRECUT SI LA NOI NU ERA FALS NU AVEA VIZA MEDICALA NU AM AVUT TIMP SA MERGEM ASA CA EU ASI VREA CA TOATE PE BUNE SI SA NU SE MAI JOACE PE FALS.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce vroiai frate,sa joci curat la Rucar???la branzarii aia???

    RăspundețiȘtergere
  8. Pacalicii de la Vladesti au primit exact ceea ce au meritat, pentru ca s au calificat mai departe la masa verde, pe teren pierzand meciul din cupa cu AS Stoenesti. La scorul asta mai au si tupeul sa spuna ca i au furat arbitrii! =)) Astia s campioni numai la... contestatii!! O echipa jenanta, de tot rasul!! =)))

    RăspundețiȘtergere