VIDEO - SPORT

duminică, 18 octombrie 2009

Rezultatele etapei a X-a

Sporting Mihăeşti - AS Godeni 4-1
AS Poienarii de Muscel - AS Cetăţeni 1-2
Gloria Berevoeşti - AS Bălileşti 3-1
Real Vlădeşti - Mobila Stoeneşti 2-1
AS Lereşti - AS Bughea de Jos 4-0
Petrolul Hârtieşti - AS Aninoasa 0-3
Partizanul Vlădeşti - Cimentul VMP 2-2
Inter Coteşti - AS Schitu Goleşti 3-1
CS Rucăr II - AS Dragoslavele 2-1

13 comentarii:

  1. Schitu Golesti e ciuta batailor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca nu vrea sa se inteleaga, ca in aceasta liga trebuie sa se joace de placere. Din pacate astazi la vladesti s-a repetat un episod neplacut care a mai fost la meciul dintre schitul si bughea. Un jucator al celor de la partizan a suferit ruptura de tibie si peroneu din cauza unui inconstient care a sarit cu talpa pe tibie ajungand la spital in timpul meciului si urmand a fi operat. De remarcat faptul ca arbitru nu numai ca nu a acordat cartonas pentru aceasta intrare criminala, dar a mai dat si fault pentru cei de la Valea Mare. Oricum scorul care a fost la sfarsit nu a reflectat deloc valoarea echipelor. Cei de la Partizan au cazut moral dupa accidentarea coechipierului lor si au primit 2 goluri imediat dupa accidentare, si au mai reusit sa revina spre finalul meciului. Multa bafta"straniere" speram sa te refaci cat mai repede

    RăspundețiȘtergere
  3. Cei de la AJF ar trebui sa ia masuri cu arbitrii.Isi bat joc de oamenii care investesc in fotbal si de jucatori.

    RăspundețiȘtergere
  4. E trist cand se accidenteaza jucatori ce vin de placere duminica la teren. Dar e un risc ce si-l asuma fiecare. Julituri , lovituri, cucuie, bataturi si altele sunt o parte din joc.Oricum e pacat ca nu exista limita intre a juca barabateste si" barbareste".
    In al doilea derby la Leresti , misiune lejera pentru gazde, un 4-0 sec fara istoric.
    Se pare ca Rucarul ( singura echipa din serie care face pregatire)e canditat la titlu. Drumul e lung si nu se stie dar greu de recuperat diferenta de puncte dintre primele 5 echipe si lider.
    Calitatea arbitrajului e , zic eu, la fel ca si calitatea fotbalului practicat. Greu sa ai pretentii de arbitraj bun , de la niste copii lipsiti de experienta si cunostinte. Daca gresesc oricum nu patesc nimic caci astia sunt , nu pot fi retrogradati sau sanctionati;)

    RăspundețiȘtergere
  5. suntem alaturi de tine "straniere" asteptam sa te refaci cat mai repede ... multa bafta

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt Nicu de la Bughea de Jos,imi pare f f rau pt jucatorul de la Vladesti,am trecut prin asa ceva si stiu cum este,cei de la Partizanul sa fie uniti si sa lupte mai departe chiar daca le este greu !Despre meciul dintre Leresti si Bughea ar trebui sa stiti ca noua ne-au lipsit 8(opt) titulari,din diverse motive(accidentari grave,suspendari,probleme familiale s a)astfel incat am jucat tot meciul in 10 oameni,majoritatea rezerve.Cu echipa completa,Bughea este una dintre cele mai bune echipe din serie!

    RăspundețiȘtergere
  7. GICA FII TARE U ESTI UN BARBAT ADEVARAT ,DOMNILOR DE LA AJF FACETI DOMNILOR O SELECTIE MAI DRASTICA NU MAI TRIM TOATE PETARDELE UITATI CE SE INTAMPLA DIN CAUZA LOR.

    RăspundețiȘtergere
  8. ce vina a avut arbitrul:)):)):)) ca l-a secerat ala:))=))tot ce se intampla arbitru!!!si jucati sa va omorati parca jucati derby pe 10.000 euro prima !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. bogdan uitate la clasament ca nu ie bine facut Hartiestu trebuie sa fie pe 17 nu Realu

    RăspundețiȘtergere
  10. ai dreptate. am rectificat in clasament. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. arbitrul are vina pt ca trebuia sa fluiere inaite de incident tot pt un fault ,

    RăspundețiȘtergere
  12. duminica dinou doua derbiuri lacui 1 cu locul 4 si locul 2 cu 3. cel mai tare meci o sa fie AS DRAGOSLAVELE-INTER COTESTI,meci care contesza pt ocuparea pozitiei a doua din clasament, noi mergem numai cu gandul la victorie pentru a urca pe locul 2. FORZA INTER COTESTI

    RăspundețiȘtergere
  13. Meci de meci duminica intre AS DRAGOSLAVELE si INTER COTEŞTI locul 2 si 3
    FORTZA DRAGOSLAVELE

    RăspundețiȘtergere