VIDEO - SPORT

vineri, 16 octombrie 2009

Programul etapei a X-a (duminică, ora 11.00)

Sporting Mihăeşti - AS Godeni
AS Poienarii de Muscel - AS Cetăţeni
Gloria Berevoeşti - AS Bălileşti
Real Vlădeşti - Mobila Stoeneşti
AS Lereşti - AS Bughea de Jos
Petrolul Hârtieşti - AS Aninoasa
Partizanul Vlădeşti - Cimentul VMP
Inter Coteşti - AS Schitu Goleşti
CS Rucăr II - AS Dragoslavele

10 comentarii:

  1. Bogdane sper ca ai timp si te deplasezi la meciul dintre Rucar-As.dragoslavele,cel mai mare derby din campionat.Toata lumea cunoste rivalitatea dintr-e cele 2 echipe,si mai ales ca sunt in fata clasamentului.Vino sa vezi meciul ca astia de la rucar ne fura pe fata cu ajutorul arbitrilor,ca doar sunt invatati sa faca smecherii,toti ii cunosc.Stiu ca rucarul are echipa buna,dar se mai stie ca ei,cand intra pe teren,intra in nr de 14(echipa + arbitrii).Macar noi,AS.Dragoslavele suntem o echipa curata,fara incidente.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bogdane te asteptam duminica la derby-ul Rucar-Dragoslavele.Da???

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai sa vezi ce o sa ne fure aia la rucar,vin pregatiti cu arbitrii pusi de ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. La meciul de la Rucar vrem arbitrii din alt judet sau alta faza judeteana,astia de la rucar ne fura de ne rup,asa sunt invatati.Fortza Dragoslavele!

    RăspundețiȘtergere
  5. venim cu arbitri!!! iy aducem cu 2 zile iy cazam la pensiune frumos chesti fetite mankare bautura si dupaia duminica tin cu noi:)))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. bogdane pronosticuri nimic:))

    RăspundețiȘtergere
  7. asa e.da si tu un pronostic,mai ales in derby-ul Rucăr - AS Dragoslavele ,ia zi la cate goluri ne fura astia d la rucar.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuia sa postezi si tu pe net ceva de acest meci dintr-e Rucar-Dragoslavele,mai ales ca sunt in fata clasamentului,un meci important si din prisma felului la cat s-a vorbit despre el.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si INTER COTESTI castiga din nou cu un scor sec de 3-0 impotriva celor de la Schitul ....acesti jucatori fenomenali nu pot fi opriti anul acesta de la revendicarea titlului de Campioni =)) ;) Suntem cei mai tari FORZA INTEA COTESTI sa moara Godenii de ciuda :))

    RăspundețiȘtergere